Vad vill du boka?

FRITZI'S HAIR PARLOUR i den charmigt sluttande backen som utgör Lilla Risåsgatans adress, hittas salongen som lockar både lokala stammisar så väl som långväga fans.
Lokalen genomgick en rejäl renovering 2018 och bjuder på en sparsmakat elegant interiör. Tanken är att du som kund ska kunna luta dig tillbaka, kanske i en av de två gröna retrostolarna, och för ett ögonblick glömma omvärlden en stund, de stora fönstren till trots.


Salongens utvalda utbud av produkter gör det möjligt för dig som kund att köpa hem det som krävs för att hålla svallet snyggt även efter ett besök på Fritzi's. Har du frågor eller undrar om någon behandling är det bara att höra av sig till oss så svarar vi på dina frågor. Tel: 031-7112610

VID BOKNING AV HÅRFÖRLÄNGNING!!
VI HAR INGET HÅR HEMMA PÅ LAGER UTAN BESTÄLLER EFTER ATT NI BOKAT SÅ HA I ÅTANKE ATT VI SKA HINNA BESTÄLLA OCH FÅ HEM HÅRET INNAN. LÄTTASTE ÄR ATT NI RINGER OCH BOKAR SÅ DET BLIR RÄTT!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

FRANSAR

Färgning av egna fransar
Färgning av ögonbryn + Nopprande av bryn

Klipp och Färg

Pris från 2020kr
Klipp + färgning av hela håret Pris från 1720kr
Klippning och färgning av botten. Pris från 1520kr
Har du några frågor så är det bästa att ringa till salongen så hjälper vi dig! Pris från 2020:-
Klippning och slingor på hela håret. Pris från 1820kr
Slingor utan klipp. Pris 1300kr
Klipp
60 min 520,00 kr

Fritzis Hair Parlour

FRITZI'S HAIR PARLOURI den charmigt sluttande backen som utgör Lilla Risåsgatans adress, hittas salongen som lockar både lokala stammisar så väl som långväga fans.
Lokalen genomgick en rejäl renovering 2018 och bjuder på en sparsmakat elegant interiör. Tanken är att du som kund ska kunna luta dig tillbaka, kanske i en av de två gröna retrostolarna, och för ett ögonblick glömma omvärlden en stund, de stora fönstren till trots.

Caroline Larsson har över tio års erfarenhet inom yrket och för den som vill satsa på en ny look, och varför inte en ny färg, är i rätta händer. Salongen, mitt i hjärtat av Linné, löser det mesta inom hårvård och styling och tillsammans med kollegan Martina erbjuder Fritzi's förutom det senaste inom rådande trender, även gediget kunnande inom olika frisyrtrender och önskar du en elegant uppsättning har du kommit helt rätt.

Förutom hårvård i alla dess former kan du även besöka salongen för ett lash lift hos Fritzis egen fransstylist.

Salongens utvalda utbud av produkter gör det möjligt för dig som kund att köpa hem det som krävs för att hålla svallet snyggt även efter ett besök på Fritzi's.

Visa kontaktinformation
Öppettider Mån-Fre 10-18 (öppettiderna kan variera)
Lör-Sön: Öppet vid bokningar
Adress
Lilla Risåsgatan 23
413 04 Göteborg
Haga
Öppna i Google Maps 🗗