Vad vill du boka?


Vill Du använda Actiway, Wellnet, Friskvårdskuponger boka Fotvård som friskvård.

Ej avbokad tid (24 tim innan) debiteras med full avgift.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Fotvård

Fotbad, Nagelvård, Borttagning av förhårdnader och liktornar samt Vårtbehandling allt efter just Dina behov, Filning, Rådgivning och allt avslutas med en härlig Massage.
Fotbad, Nagelvård, Borttagning av förhårdnader och liktornar samt Vårtbehandling allt efter just Dina behov, Filning, Rådgivning och allt avslutas med en härlig Massage.
Fotbad, Nagelvård, Borttagning av förhårdnader och liktornar samt Vårtbehandling allt efter just Dina behov, Filning, Rådgivning. Efterföljande Spa-behandling som ger en skön peeling och lermask med massage för extra avkoppling och lena fötter.
Förebyggande och behandlande fotvård för dig som vill använda förmånen att få friskvårdsbidrag av din arbetsgivare. Tex Actiway, Wellnet, Friskvårdskuponger.Ta hand om Dina fötter på bästa möjliga vis.

Gefle Fotvård

Hej och välkommen till Gefle Fotvård!

Jag heter Anne-Sofie Eriksson och är Diplomerad Medicinsk Fotterapeut, utbildad på Axelson's i Stockholm 2009.

Vill Du ha en skön avkopplande stund eller har Du problem med Dina fötter så som tex fotsvamp, nageltrång, vårtor, liktornar mm kan jag ge Dig en skön behandling som avslutas med en härlig massage, och Du får bukt med eventuella problem.

När Du fått en fotvårdsbehandling är känslan att Du "Går på moln" med smidiga och mjuka fötter, med regelbunden behandling förebygger Du för att slippa få problem i framtiden.

Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter och innehar behandlingsskadeförsäkring.

Jag erbjuder även bla Underbensmassage, Vaxning,Frans och Ögonbrynsfärgning.

Fotvård är ingen lyx - det bara känns så!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Hittar Du ingen tid som passar? Ring gärna så kanske det går att lösa!
Adress
Södra Stapeltorgsg. 15
802 53 Gävle
Öppna i Google Maps 🗗