Vad vill du boka?

Glow by Johanna erbjuder spraytan, vaxning, sugaring, permanent fransböjning och ögonfransförlängning i Uppsala. Vi har även utbildningar inom spraytan, sockervax och klassisk vaxning! Önskar ni veta mer om utbildningarna, vänligen besök www.beloxy.se

Jag finns på salong Beauty on Fleek på Idunagatan 20a!

20% Tillkommer på priset helger, röda dagar och kvällar då vi är klara efter kl 18.00. 

Betalning med swish föredras men tar även emot jämna kontanter, kontokort och klarna. 

Vi vill påminna om att vår salong, för allas trevnad, är både barn och djurfri!

Har ni några frågor så är ni välkomna att höra av er till mig antingen via min facebooksida Glow by Johanna, mail eller via SMS till 0704-61 12 37. Samtal besvaras sällan då jag sitter i behandling större delen av dagarna!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tandblekning


Vi bleker dina tänder med märket toothfairy. Tänderna bleks med en gel utan väteperoxid och en lampa. 2-8 nyanser vitare beroende på utgångsläget!

Tandblekning:

2017 skärptes reglerna och det blev förbjudet för salonger att använda tandblekning som innehöll över 0.1% väteperoxid. Detta för att tänder och emalj kan ta skada om något går fel.

Vår tandblekningsgele är helt laglig och följer alla regler. Den skadar inte emaljen och är skonsam mot tänder och tandkött. Tänderna blir 2-8 nyanser ljusare, vilket resultat du får beror helt på dina egna tänder. Vissa kan behöva bleka ännu en gång för att uppnå önskat resultat. För bästa resultat rekommendrar vi att ni uppsöker tandläkare innan och plockar bort ev tandsten.

Ät gärna något innan er bokade tid då ni inom de närmsta timmar efter blekningen inte får äta/dricka annat än vatten. Ni ska även undvika färgad mat och dryck de närmsta 24h. Tips på mat är vitt bröd, kyckling, ris, potatis, mjölk osv.

Vi kommer inte bleka dina tänder om du är gravid eller ammar. Vi bleker inte heller tänder som har mycket tandsten eller karies. Du som önskar bleka dina tänder ska vara minst 18år gammal. Vill du bara sätta dit ett tandsmycke så går det bra från 15år om målsman är närvarande.
Kom tillbaka och ljusa upp dina tänder inom 3 månader så betalar du endast 749:-
En diamant i swarovski limmas fast på tanden. Kan utföras i samband med tandblekning eller för sig själv. 16 års gräns i målsmans sällskap. Håller mellan 1mån och 2år

Ögonfransförlängning Volym

60 minuter där du får de fransar jag hinner på den avsatta tiden. Motsvarar ungefär en 2-3v påfyllning, beroende på antal tappade fransar. Vet du med dig att du tappat mer än vanligt, eller har många naturliga fransar så bör du boka mellan eller deb stora påfyllningen och har du mindre än 30 knippen kvar så ska du boka ett nytt set.

Permanent fransböjning

Vi böjer fransarna och färgar dessa. Efteråt behandlas dom två gånger med keratin för att stärka upp bygga upp fransarna.
Permanent fransböjning. Fransarna får en fin böj som håller ca 6-8v beroende på de egna fransarnas utgångsläge.

Spraytan

Kom 2st på samma bokning och få 100kr rabatt! perfekt för kompisgäng!
Endast ansikte och hals
Spraytan av halvkropp, antingen ben eller överkropp inkl ansikte
Spraytan på hela kroppen inkl ansikte

Sugaring

Intimvaxning brasiliansk med sockervax
Vaxning av bikinilinje med sockervax där vi tar bort de hår som syns utanför troskanten.
Bikinivaxning där vi tar bort lite mer än på en traditionell bikinivax.
Vaxning av armhålor med sockervax.
Vaxning av halva ben inkl knä. Utförs med sockervax.
Vaxning av haka eller överläpp. Vaxas med sockervax.

Vaxning

Vaxning av halva ben + knä. Roll-on vax
Vaxning av halva benen samt bikinilinjen med roll-on vax och honungsemulsion.
Vaxning av halva ben och brasiliansk inkl bikinilinje. Vaxningen sker med roll-on och sockervax

För att uppnå bästa resultat vid vaxning är det viktigt att längden på det hår som du vill vaxa är ca 5mm långt. Är det längre så gör det ondare att vaxa så trimma gärna ner håret med en trimmer. Ifall det är kortare än 5mm så är det inte säkert att hårstrået fastnar och följer med vaxet bort.

Då håret har 3 olika faser betyder det att du vid ditt första vaxningstillfälle hamnar mitt i alla växtfaser. Det betyder att några strån kommer att fortsätta växa eftersom de inte nått till ytan ännu. Dessa strån är få och kommer att följa med vid nästa gång du vaxar dig. Raka inte bort dessa!
Vaxning av hela ben och bikinilinje med roll-on vax samt socker
Vaxning av hela ben + brasiliansk inkl bikinilinjen. Vaxningen sker med roll-on och Sockervax

Glow by Johanna beauty on fleek

Välkommen till mig på salong Beauty on Fleek på idunagatan 20A i Svartbäcken!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Idunagatan 20A
753 33 Uppsala
Svartbäcken
Öppna i Google Maps 🗗