1. Hem
 2. Golf Malmö

Golf Institute Sweden

betyg4.9 Fantastiskt bra(78 betyg)
Mor Marnas väg 80B, 21291, Malmö
Välkommen till Golf Institute Sweden!
9817

Boka tjänst

Fittings

 • Putter Fitting
  90 minuter, 999 krMer info
  Boka
 • Long Game Fitting
  60 minuter, 750 krMer info
  Boka
 • Wedge Fitting
  60 minuter, 750 krMer info
  Boka
 • Loft- & Lie Fitting
  60 minuter, 750 krMer info
  Boka
 • Driver Fitting
  60 minuter, 750 krMer info
  Boka
 • Iron Fitting
  90 minuter, 999 krMer info
  Boka

Lektioner

 • Privatlektion - 1 person
  45 minuter, 1 350 kr
  Boka
 • Privatlektion - 2 personer
  45 minuter, 1 700 kr
  Boka
 • Privatlektion - 3 personer
  45 minuter, 2 100 kr
  Boka

Personal

noImage
Fredrik
4.9
(36 betyg)
qliro
Rollen som PGA Professional tog tidigt form i Fredriks liv och de första golfslagen slogs precis efter att SEO 1982 avslutats på Linköpings Golfklubb där Bob Byman vann på -9. Något som visade sig skulle ha en stor inverkan på det framtida yrkesvalet. Spelarkarriären kom igång på allvar efter åren på Riksgolfgymnasiet i Mark tillsammans med bästa golf- och skolkompisarna Carin Coch Hjalmarsson, Niclas Fasth och Mattias Grönberg. Att få jobba med golfspelare som har en vilja att träna och har en ambition utveckla sin golf är en verklig drivkraft för Fredrik. Erfarenheten av att ha varit elitspelare på hög nivå är givetvis i dessa sammanhang en ovärderlig egenskap som Fredrik gärna delar med sig av till sina elever. Fredrik är PGA M5 Professional med en gedigen och framstående utbildningsbakgrund. Han påbörjade proyrket 1997 som assistent på Söderhamns Golfklubb och fortsatte därefter karriären som Head Professional på Svegs Golfklubb. Efter några framgångsrika år flyttade han tillbaka som Head Professional på Söderhamns Golfklubb innan flytten begav sig till Falkenbergs Golfklubb. Från och med säsongen 2017 är hemadressen anrika Bokskogens Golfklubb.
noImage
Johan
4.9
(42 betyg)
qliro
Johan Gullstrand har en bakgrund som både framgångsrik tävlingsspelare och tränare. Tränarkarriären började 2006 på Malmö Golfklubb och säsongen 2009 gick flytten till Bokskogens Golfklubb där Johan jobbade fram till och med 2012 då den professionella tävlingskarriären inleddes. Mellan åren 2012 och 2015 tävlade Johan på Nordic Golf League som professionell tävlingsspelare. Tävlingskarriären har givit Johan ett antal fina segrar men också ett stort antal top-10 placeringar genom åren. Noterbart är att Johan är en fyrfaldig klubbmästare genom åren på Bokskogens Golfklubb. Utbildningsmässigt har tränarkarriären formats av TAU, TU, TPI level 1, Advanced Shortgame level 1, BioSwing Dynamics Certified Professional samt ett stort antal PGA Teaching and Coaching Summits i Halmstad. Johan erbjuder privatlektioner, grupp- och nybörjarträningar, Studio Game Fitting samt olika reseupplägg inom verksamheten för Bokskogen Golf Academy.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
78 betyg
Jonas R.
till Fredrik
Fredrik kan mycket snabbt se vad som måste justeras och förmedla vad som jag skall göra. Igår tog min första lektion för året och idag fick jag 40 poäng.

Visa mer

Erik F.
till Fredrik
Många intessanta upptäckter i samband med putter fitting, golf är svårt som det är, gör det inte svårare med prylar som inte passar

Visa mer

Andreas K.
till Fredrik
Fredrik är väldigt proffsig och kunnig, tack!

Visa mer

Mikael L.
till Johan
Fantastiska 45 minuter med nya övningar för att utveckla svingen inför 2024 och låta klubban göra jobbet.

Visa mer

Om företaget

Ingen info ännu.

Bilder

Detaljer och kontakt