1. Hem
  2. Annan Växjö

Grow your Mind

betyg4.9 Fantastiskt bra(41 betyg)
Kungsgatan 13A, 35231, Växjö
Varmt Välkommen till Susanne och Grow your Mind. Hos mig kan du boka Hypnos & Hypnoterapi, Tidigare Liv regression, Regndroppsbehandling med eteriska oljor samt Chakrahealing. Varje behandling är unik och utformas efter dina behov och förutsättningar. Läs mer om mina behandlingar på www.growyourmind.se Om du inte hittar någon tid som passar dig är du välkommen att kontakt mig via mail, susanne@growyourmind.se Behöver du avboka/ändra din tid? Du avbokar alt ändrar din tid senast 24 timmar innan ditt besök hos mig. Ändringar därefter, eller uteblivet besök debiteras. Har du friskvårdsbidrag? Jag är ansluten till Epassi. Varmt Välkommen!
7598

Boka tjänst

Hypnoterapi

  • Hypnoterapi 120 min.
    120 minuter, 1 595 krMer info
    Boka
  • Hypnos ProvaPå 75 min
    75 minuter, 980 krMer info
    Boka
  • Tidigare Liv Regression 90 min
    90 minuter, 1 200 krMer info
    Boka

Healing

  • Energi & Chakrabalansering 45 min.
    45 minuter, 770 krMer info
    Boka
  • Energi & Chakrabalansering 60 min
    60 minuter, 880 krMer info
    Boka

Massage

  • Regndroppsbehandling 60 min
    60 minuter, 970 krMer info
    Boka
  • Regndroppsbehandling 75 min
    75 minuter, 1 050 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Susanne
4.9
(41 betyg)
qliro

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
41 betyg
Malin K.
till Susanne
Varmt omhändertagande ✨

Visa mer

Maria H.
till Susanne
Regndroppsbehandlingen kan jag varmt rekommendera.

Visa mer

Maria H.
till Susanne
Tack för att du finns. Dina behandlingar gör underverk.

Visa mer

Martina A.
till Susanne
Positivt omvälvande! Jag förlöstes från en hel del sorg redan första gången och kände mycket kärlek. Jag rekommenderar fler att gå hit för att läka (helas).

Visa mer

Grow your Mind
Underbart att höra! Tack för att du delar din upplevelse🙏🍁

Visa mer

Om företaget

Grow your Mind drivs av Susanne Dahlgren Stridh. Utbildad beteendevetare och Certifierad Hypnoterapeut genom NGH och SAHH. Regndroppsterapeut och Meditation- och Mindfulnesscoach samt utbildad i chakra/energibalansering. Susanne är Certifierad Global Yoga lärare som guidar i Global Yoga, Yin, Restorative, YogaNidra och Kids. Dessa yogaklasser finns att läsa mer om på www.growyourmind.se Önskar du köpa presentkort direkt av Grow your Mind är du välkommen att titta in på mottagningen enligt ök. Om du inte har möjlighet att komma till mig, så skickar jag gärna presentkort till dig. Grow your Mind är Ansluten till EPassi så du är välkommen att använda ditt friskvårdsbidrag. För mig är det viktigt att vi kan hålla kropp och sinne i balans. På så sätt kan vi gå genom livet med glädje och med en ständig nyfikenhet, närvaro och vitalitet. Med engagemang, värme och omtanke möter jag dig där Du befinner dig. Så att du kan blomstra och växa inifrån och ut. Varmt varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt