1. Hem
  2. Träning Fårösund

GTTK Arena Trampolinpark

betyg4.5 Mycket bra(781 betyg)
Strandstigen 2, 62470, Fårösund
Välkommen till oss på Trampolinparken! Hos oss bokar du ett tvåtimmars hopp pass för 180kr här i kalendern. Du bokar plats till alla som ska vara med och hoppa. Inga förkunskaper krävs. Vill du ha rabatterat pris? Då ska du bli medlem hos oss i Gotlands Trampolin och Tricking Klubb och då kan du köpa fem hopp tillfällen med obegränsad tid för endast 500 kr. Medlemskap och klippkort köps på plats vid ankomst. Du bokar med andra ord, tid här i kalendern och säger sen till i kassan att du vill bli medlem. Är du intresserad av Trampolin & tricking träning i grupp? Mejla då oss så hjälper vi dig med din bokning och svarar på frågor. Vi har grupper för barn och vuxna där man tränar på samma dag och tid varje vecka. Det går ej att boka gruppträning här i kalendern, här bokas endast enstaka hopp pass. För oss är trampolinhoppning glädje! Ni är varmt välkommen att upptäcka den hos oss. Den perfekta familjeaktiviteten för både stor och liten. Vi har alltid personal på plats som hjälper till, svarar på frågor, samt ger er tips och råd. Varmt välkomna med din bokning!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
781 betyg
Jenny A.
Barnen nöjda och glada!

Visa mer

Annevi S.
Våra barn som är 3, 4 och 7 år hade jätteroligt! Även vi vuxna uppskattade denna aktivitet som vi kunde göra tillsammans med barnen :)

Visa mer

Daniel A.
Helt okej men lite dyrt kan jag tycka. Fanns inte någon toalett inne vid trampolinerna. Och inte heller något omklädningsrum.

Visa mer

Agnes L.
Barnen hade jätteroligt under två timmar

Visa mer

Om företaget

Vi är Gotlands Trampolinpark, belägna i Fårösund och hos oss är alla välkomna! Här finns Trampolin & Trickingträning för alla åldrar, barn-och vuxengrupper. Samt öppet för egenträning på Helger och Lov där du och familjen, kompisar eller varför inte kollegor? Kan komma och hoppa & ha en kul stund tillsammans! Varmt välkomna!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet efter tidsbokning. Våra hopptillfällen läggs ut och bokas här i kalendern. Ofta öppet på helger och skollov.
  • 07077914 XXVisa nummer

  • Strandstigen 2, 62470, Fårösund