Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Medicinska fotvården skiljer sig från pedikyr och vanlig fotvård. Här förebygger, behandlar och lindrar man sjukdomar och andra ohälsotillstånd i foten.
Behandlingen börjar med ett skönt fotbad och därefter rensas nagelband och naglar.Klippning och slipning av naglar.
Behandling av förhårdnader, liktorn, nageltrång, sprickor vårtor mm.
Behandlingen avslutas med att foten smörjs in med en fuktgivande, mjukgörande kräm och en skön fotmassage.
Trötta, värkande ben och svullna anklar är mycket vanligt under graviditeten dels på grund av den extra vikten man bär på. Men en graviditet sätter också igång en ökad produktion av progesteron. Detta hormon gör att musklerna i benens vener slappnar av, vilket får dem att bli mer elastiska – detta kan leda till svullna anklar och trötta, värkande ben. Den ökade kroppsvikten – och vaggande gångstilen man tar till för att kompensera magen kan ibland leda till fotproblem, såsom uppbyggnad av hård hud, liktornar och förhårdnader. Om den extra vikten leder till att dina fötter inte kan stödja din kropp tillräckligt kan detta även leda till smärta i knäna, höfter och nedre ryggen. Därför erbjuder jag en behandling anpassad för just dig som är gravid eller just blivit mamma. Behandlingen börjar med ett skönt avslappnade fotbad. Sedan går jag igenom dina fötter tar bort förhårdnader, liktornar, jag gör en pedikyr på dina tånaglar. Om du vill målet jag naglarna. Vill du istället ha en peeling av fötterna får du det. Efter att jag filat fötterna avslutas behandlingen med en skön fot och benmassage
En förebyggande fotvårdsbehandling för dig som har friskvårdskuponger, friskvårdschecken eller som vill ha ett kvitto att lämna till arbetsgivaren arbetsgivare
Behandling av sprickor på tex hälen
Behandling och borttagning av liktornar
När du vill unna dig det där extra!
En lyxig behandling med både klassisk fotvårdsbehandling och välgörande spaprodukter. Fotvårdsbehandling, fotbad, scrubmassage och lerinpackning.
Som avslutning en härlig och uppmjukande fotmassage
Som medicinsk fotvård med ett extra behagligt fotbad samt underben och fotmassage.
En avslappnande behandling för trötta fötter och ben som ger dig ny kraft och energi.
Behandling av problemnaglar
Behandling av nageltrång
Först får du ett skönt fotbad. Sedan går jag igenom dina fötter. Tar bort förhårdnader, liktornar och tar hand om andra problem du har med dina fötter. Jag gör en pedikyr på dina tånaglar. Om du vill målar jag naglarna.Efter en första filning får du en härlig peeling av fötterna. Efter att jag filat fötterna igen avslutas behandlingen med en skön fot och benmassage.
Vårtbehandling med Verrutop är en ny och effektiv metod som kan avlägsna envisa vårtor. Behandlingen är speciellt lämplig för dig som provat andra metoder utan resultat. Ca två-tre behandlingar rekommenderas med ett intervall på ca 7 dagar. Kan krävas fler behandlingar beroende på storlek samt hur länge du haft vårtan.

Denna behandling utförs endast på fotvårdklinik hos Medicinsk Fotvårdterapeut.
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Gubbängens Fotklinik

Jag heter Ylva Forslid och är medicinsk fotvårdare. Jag är utbildad på Axelssons.
Jag behandlar privatpatienter och patienter som har remiss på fotsjukvård från läkare/diabetessköterska. Kliniken ligger på Gubbängsvägen 115 i Gubbängens centrum men jag gör också hembesök för dig som har svårt att ta dig till kliniken.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag 9.30 - 16.30
Tisdag 9.30-16.30
Onsdag 9.30 - 16.30
Torsdag 9.30 - 16.30
En kväll i veckan har jag öppet senare vid behov
Adress
Gubbängsvägen 115
122 45 Stockholm
Enskede
Öppna i Google Maps 🗗