Gunbritts Medicinska fotvård i Abrahamsberg på Arkitektvägen 6

Medlem i Sveriges fotterapeuter
betyg4.5 Mycket bra(27 betyg)
Arkitektvägen 6, 168 32, Bromma
Välkommen på Fotvårdsbesök: Behandlingen börjar alltid med en fotanalys och fotbad. Vi behandlar både privata kunder och remisskunder Vi provar även ut inlägg och avlastningar för Dig som behöver det. Vi som arbetar här heter Gunbritt och Lena. Om du inte hittar en tid som passar här, vänligen ring oss på 08 257966. OBS! Förväxla inte Gunbritts Fotvård i Abrahamsberg på Arkitektvägen 6, med Abrahamsbergs Fotvård på Grundläggarvägen 7. Vi är två separata fotvårdskliniker!! Bästa kunder! Information: Coronavirus/covid -19. Har du hosta, snuva, feber eller halsont . Vänligen boka om din tid och stanna hemma! *Vi desinficerar alla ytor som ni kunder kommer i kontakt med på besöket hos oss. T ex armstöd, handtag, skohorn, kortmaskin och toalett. *Vi erbjuder handdesinfektion till er att fritt använda när ni kommer och går. Vi följer noggrant information och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Smittskyddsinstitutet. Vänliga hälsningar Gunbritt.

Boka tjänst

Medicinsk fotvård

 • Medicinsk fotvård pensionär (Remiss kunder bokas endast per telefon)55 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Medicinsk fotvård (Remisskunder bokas endast per telefon)55 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Delbehandling/Enstaka besvär30 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka

Övrig fotvård - Fotfriskvård

 • Fot och underbensmassage/friskvård30 minuter, 565 kr · Mer info
  Boka
 • Fotfriskvård60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
27 betyg
Skön fotvård och naglarna fint lackade😊
Proffsig behandling och trevligt bemötande. Återvänder gärna.
Trygg säker och proffsig fotvård. Har behandlat mitt nageltrång och jag har inte längre problem med det 😀 Tack Gun Britt 😊
Vänligt och glatt välkomnande. Proffsigt utförande. Nagel lack på fint slipade naglar, lycka.❤️👵🏻

Om företaget

Vi önskar alla Nya och Gamla kunder/patienter Varmt Välkomna! OBS. Presentkort säljs på plats, ej via Boka direkt. Vi som arbetar här är medlemmar i Sveriges Fotterapeuter och är utbildade och diplomerade medicinska fotterapeuter. Vi har ansvarsförsäkring och vi följer socialstyrelsens miljöregler. Allt för bästa behandlingsresultat!

Bilder