Hälsohjulet

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
betyg4.7 Fantastiskt bra(21 betyg)
Kvarnatorp Ingarör 1, 343 73, VIRESTAD
Viktigt ! Med omtanke om varandra... Som Massageterapeut och medlem i Kroppsterapeuternas Riksförbund är Jag alltid noggran med hygienen. Nu följer Jag KRY´s uppmaning om extra renlighet och tvättar utsatta beröringsytor mellan varje kund. Handsprit serveras före ingång till lokalen och även när kunden lämnar den. Inga möten mellan kunder sker då pauserna emellan ökats för rengöring. Jag vill att Du även i fortsättningen skall känna Dig välkommen till Mig så länge Du är frisk, inte lever med andra smittsamt sjuka och inte varit utomlands de senaste 14 dagarna. Är Du osäker, avvakta och boka vid ett senare tillfälle istället. Jag ser gärna att Du betalar med Swish om Du betalar på plats. Faktura går också bra till kända kunder. P g a utökad pause emellan behandlingarna, minskar antalet bokningstider ngt. Passar inte de i kalendern föreslagna tiderna, kan Du alltid kontakta Mig via telefon /sms så löser Vi detta. Tack för att Du läst detta ! "Gilla" och "dela" gärna det Jag gör. Nya massagekunder hälsas Välkomna och får alltid 100 kr rabatt på valfritt pass. .... Olika rabatter kan dock inte kombineras .Var med och stöd Kroppsterapeuternas Yrkesförbund med Din namnunderskrift i kampen för införande av BOT-avdrag så att ALLA HAR RÅD MED FRISKVÅRD. Ex olika fys. träningspass, massage, yoga mm. Skriv "på " i min lokal eller på deras hemsida där Du också kan läsa mer om det.

Boka tjänst

Massage /stretch /rådgivning

 • Klassisk Massage 40 min40 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk Massage 60 min60 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk Massage 90 min90 minuter, 675 kr · Mer info
  Boka

Undersökning /rådgivning

 • Undersökning /rådgivning 30 min30 minuter, 300 kr · Mer info
  Boka
 • Undersökning /rådgivning 45 min45 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka

Samtal och vägledning

 • Samtal och vägledning 60 min60 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Samtal och vägledning 90 min90 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort / värdekort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Ingalill Ljungcrantz Pettersson
(21 betyg)
Massageterapeut, Hälsorådg. , Ayurvedisk Hälsovägl. Presentkort

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
21 betyg
Underbar, avslappnande o välgörande massage..som bomull för själen. Man får även bra tips o råd för allehanda krämpor man har...toppen.
Mycket bra🙂
Otroligt skönt!

Om företaget

Jag ger behandlingar med Svensk Klassisk Massage som anpassas efter Din önskan och behov, även i kraft och styrka. Det innebär att jag gör allt från en ren avslappnande behandling för att stimulera och underhålla flödet i muskler och vävnader - till en mer behandlande massage, vid muskelsmärta och rörelseinskränkning . Den "mjukare" massagen kan passa som gåva till någon Du bryr dig om, för Ditt eget allmänna välmående /avkoppling, vid fibromyalgi eller för den som drabbats av sorg /ensamhet. Den behandlande massagen är till stor hjälp vid muskelvärk oavsett var i kroppen den sitter. Några ex kan var "tennis- / golfarm", "nackspärr" och "ryggskott", men också för att länga /mjuka upp korta och stela muskler som begränsar Dig, med hjälp av bl a terapeutisk stretch och pressur (tryck). Jag ger Dig gärna personliga tips om träning, livsstilsförändringar och övningar för att bryta det mönster som kan vara orsak till Dina besvär. Du kan också känna Dig trygg med att jag hänvisar dig till annan terapeut om jag känner att "Ditt problem" behöver en annan specialist.

Bilder