Vad vill du boka?

OBS NY ADRESS FROM 20190801 PRÄSTGÅRDSÄNGEN 15, GÖTEBORG. 

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Akupunktur

Vid första besöket gör vi en helhetsbedömning av din hälsa utifrån ett Tradionellt Kinesiskt Perspektiv. Vi går igenom vilka obalanser som ligger bakom till dina besvär. Ni får ofta råd om kosten och livsstilen som är anpassad för din konstitution och eventuella obalanser.

Det ingår även 1 st akupunkturbehandling i avgiften
När man får behandling med akupunktur krävs det ofta en serie med behandlingar. Här kan du boka tid för återbesök hos oss.
Vill Du förebygga tecken på åldrande, helt naturligt utan kemikalier eller biverkningar. Ditt ansikte får ny spänst och lyster, dina rynkor jämnas ut och hela du vitaliseras. Då är det värt att prova Estetisk akupunktur.

Traditionell kinesisk akupunktur är en effektiv och säker metod för att minska åldrandets tecken. Genom att cirkulationen av Qi, kroppens vitala energi och dess flöden, minskar med åren och resultatet blir att de meridianer och flöden som underhåller vitaliteten i huden inte längre är lika effektiva. Cellerna och vävnaderna kan inte längre näras lika bra och därför torkas huden, rynkor uppstår och hudens lyster minskar.Behandlingen ökar spänsten i musklerna och slätar ut huden som blir mer vital och får en ungdomlig lyster. Dessa processer kan förvärras genom felaktig kost, rökning, livsföringen, stress och oro.

Första gången avsätter jag vid estetisk akupunktur ca 90 min. Detta för att kunna ha en ordentlig genomgång, samtal och undersökning, så att behandlingen ska bli så bra och effektiv som möjligt.
Rekommenderar ett antal behandlingar mellan 5-10 gånger sedan kanske underhålla det en gång per månad.
Vi utför en helhets bedömning över ditt hälsotillstånd och identifierar dina obalanser, du får örter eller kosttillskott som är individuellt anpassad för dig och dina obalanser.

Massage

Massage aktiverar lugn- och rosystemet och ger ökat välbefinnande, ökad blodcirkulation, stärker immunförsvaret, minskar stressnivån och släpper spänningar i muskulaturen. Bra mot:

- Spänningar i nacke eller rygg
- muskulaturen i benen
- tennisarmbåge eller musarm
Tui Na är traditionell kinesisk massage, den är medicinskt behandlande och en individuellt anpassad massage. Det är en helhetsbehandling som berör mycket mer än huden. Man använder olika massagetekniker beroende på de problem man behandlar.

Näringsterapi

Hårmineralanalys kontrollerar och mäter mineralbalansen i kroppen. Kan med fördel användas i förebyggande syfte då den visar eventuella framtida problem, ofta långt innan kliniska symptom märks.

Hårmineralanalys avslöjar på ett unikt sätt den inre miljön i kroppens celler under en längre tidsperiod, vilket andra analysmetoder har svårt att visa.

En hårmineralanalys omfattar 2 besök á 45 min.
Vid första besöket görs en anamnes och provtagning.
Vid andra besöket går vi igenom analyssvaret och du får rekommendationer om eventuella åtgärder.

Genomgång av analysen tillsammans med terapeut.

Qigong

Bra mot alla kvinno obalanser, pms, infertilitet, klimakteriet, sömnlöshet, stress, menstruationsproblem, smärtor m m

I grupp 200:-/ gång privat 650:-/gång
Bra mot alla obalanser, minskar stress, sömnbesvär, trötthetssyndrom, olika sorters smärtor, lugnar sinnet.

I grupp 1200:-/ 8 ggr
I grupp 1500/:- 10 ggr

Privat 650:-/ timme
Förbättring av ögats funktion, synen och andra obalanser i ögat.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Hälsokällan - Catharina Andersson

OBS, OBS NY ADRESS FRÅN DEN 20190801 PRÄSTGÅRDSÄNGEN 15.
Ring på Erik Nygård.

På Hälsokällan arbetar vi med Traditionell Kinesisk Medicin, vi erbjuder akupunktur, akupressur och massage behandling. Vi utför även hårmineralanalys samt erbjuder olika kurser, workshops i Medicinsk Qigong.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Prästgårdsängen 15
412 71 Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗