Hälsopedagogen i Växjö

betyg4.9 Fantastiskt bra(286 betyg)
Klostergatan 6, 352 30, Växjö
Det ligger nu ute nya behandlingstider för bokning fram till sista mars. Nytt är PT Yoga och massagebehandling på 75 min. Yogakurserna har blivit framflyttade pga restriktionerna och det ökade smittoläget. Är du intresserad av att vara med online hör gärna av dig till mig. Det du kan gå online är Yoga för återhämtning och HormonYoga - Medicinsk yoga för kvinnor i alla åldrar. caroline@hpiv.se 1 februari 2022 kommer jag höja mina priser på massage och mina 30 min behandlingar kommer försvinna. Nya priser: 45 min 650kr 60 min 800kr Välkommen till en oas mitt i stan! Jag är en del av Växjö Hälsoteam och erbjuder Svensk klassisk massage Stresshanteringskurser MediYoga(medicinsk) Kurser Yoga och mindfulness HormonYoga - Medicinsk yoga för kvinnor i alla åldrar Tonårsyoga (även ut till skolor) Hälsoföreläsningar - Inspirationsföreläsningar Kontorsyoga Vill du köpa presentkort säljer jag egna och ej via bokadirekt. OBS! Angående coronaviruset! Hälsopedagogen i Växjö följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppmanar klienter att stanna hemma vid förkylningssymtom för att undvika smittspridning. Du är isåfall välkommen vid ett senare tillfälle! I övrigt pågår verksamheten som vanligt. Varmt Välkommen!

Boka tjänst

 • Svensk klassisk massage 60 min 60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 75 min75 minuter, 950 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 45 min45 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • PT Yoga60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Hälsocoaching45 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • HormonYoga - Medicinsk yoga för kvinnor och Yoga Nidra90 minuter, 2 200 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Caroline Nordström
(286 betyg)
Cert. massageterapeut/MediYoga/Mindfulness lärare

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
286 betyg
till Caroline Nordström
Helt klart bra
till Caroline Nordström
Superbra! Kunnig och inlyssnande massageterapeut. Rekommenderas
till Caroline Nordström
Proffsigt, djupt välgörande massage men ändå en avslappnande stund. Får bra tips på övningar som man kan görs hemma för att förebygga sina problemområden.
till Caroline Nordström
Caroline är lyhörd och noggrann. Hon är verkligen bra på att känna av kroppens ömma punkter. Imponerande duktig!

Om företaget

Caroline Nordström heter jag som arbetar på Hälsopedagogen i Växjö. Min profession är Hälsoutvecklare, Cert. Massageterapeut och Yogalärare med mindfulness inriktning.. För mig är det viktigt att se till helheten. Kropp, sinne och själ hänger ihop. Jag finns centralt i Växjö i ett härligt sammanhang där vi är många terapeuter som vill hjälpa just dig att må så bra som möjligt! Vi kallar oss Växjö Hälsoteam vaxjohalsoteam.se Välkommen till Klostergatan 6. En oas mitt i stan!

Bilder