Händer för dig

betyg4.9 Fantastiskt bra(32 betyg)
Strengbergsgatan 31, 871 33, Härnösand
Hur hanterar Händer för dig Covid-19 Under dessa svåra tider håller jag öppet som vanligt men med restriktioner. Du är välkommen att boka tid under förutsättning att du är helt symtomfri och inte har träffat någon som har uppvisat symtom eller har Covid -19 de senaste två veckorna. När du kommer till mig så finns möjlighet att tvätta händerna och använda handsprit. Jag arbetar endast om jag är symtomfri och inte har varit i kontakt med någon som har uppvisat symtom eller har Civid-19 de senaste två veckorna. Jag använder munskydd under vårt möte. Alla ytor desinfekteras mellan varje kund. För mig är det viktigt att du känner att Din stund hos mig känns trygg för dig. Därför tar jag i dagsläget inte någon avgift för sen avbokning om du känner dig osäker på om du kan/vill komma. Viktigt att du avbokar så jag vet att du inte kommer. Jag värnar om dig och hoppas att du värnar om mig också.

Boka tjänst

Standardtjänster

 • Tid med Linda60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka

Massage

 • Barnmassage upp till 12 år30 minuter, 300 kr · Mer info
  Boka
 • Taktil för gravida och 1 år efter60 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Avspänningsmassage60 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Taktil stimulering60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Änglamassage halvkropp60 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Änglamassage helkropp 90 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Camilla Eklund
(32 betyg)
AvspänningsmassörPresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
32 betyg
till Camilla Eklund
Toppenbra bemötande, mysig lokal och ljuvlig behandling
till Camilla Eklund
Kan verkligen rekommendera dig som vill ha underbar massage att boka tid hos Camilla!
till Camilla Eklund
Underbara fantastiska Camilla är något utöver det vanliga. Här blir man verkligen sedd och hon får varje kund att känna sig unik. Hon har gudomliga händer som läker. En person som tar hand om dig och bryr sig om vad hon gör. Lokalen är full av lugn och harmoni. Camilla är mycket proffsig och inkännande. Att sitta och ta ett glas vatten och ett helande samtal innan behandlingen. Bästa behandlingen jag någonsin har fått och stunderna här är verkligen något jag värdesätter och jag längtar alltid till nästa gång. Camilla har perfekt känsla för att hitta det som behöver få utrymme och komma ut i både kropp och själ. Rekommenderar starkt ett besök!
till Camilla Eklund
En massage som kändes gott för kropp och själ. Ett varmt och seriöst bemötande i en fin miljö.

Om företaget

Varmt välkommen till Händer för dig som är ett vilorum för kropp och knopp. Jag heter Camilla och har alltid haft en passion för att ta hand om människor på bäst möjliga sätt och har jobbat med människor på olika vis. Jag har valt att satsa helhjärtat på att hjälpa människor att slappna av och komma i balans i kropp och själ. Det finns möjlighet att boka Din tid hos Linda som är Licensierad mental tränare, Avspänningspedagog och traumaterapeut. Hon jobbar med Havening som är en effektiv metod för att hantera stress, trauma och andra känsloreaktioner. Den bygger på sensorisk beröring som du kan göra själv eller få hjälp med och kan ge varaktiga resultat efter 1-3 sessions. Jag erbjuder dig olika mjuka avslappnande massagebehandlingar. Du är välkommen att delta i mina yin yoga grupper. I Händer för digs lokal erbjuder jag små grupper för dig som tycker det är skönt med mindre grupper. Eller kanske ni är några som vill boka egna pass med mig. Jag har en kurs för dig som är nyfiken och vill prova på mindfulness. Det är 5 träffar och 2 timmar varje tillfälle. Vi lägger fokus på meditationer, andningen och lättare kroppsövningar. Mindfulness är kort beskrivet medveten närvaro. Du lär dig lägga märke till tankar, känslor, bilder och får kroppskännedom. Mindfulness är bra för alla men speciellt bra för dig som känner dig orolig/stressad. Jag gör även företagsmassage, besök på gruppboende samt hembesök beroende på vad som passar just dig bäst. Välkommen att boka tid! Företaget innehar F Skattsedel och har tystnadsplikt. Jag är ansluten till Actiway så det går bra att använda ditt friskvårdsbidrag hos mig

Bilder