Vad vill du boka?

Välkommen 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Bryn & Fransar

Vi formar och plockar dina bryn med pincett.
Vi plockar dina bryn med pincett och färgar dem.
Vi färgar dina ögonfransar
Vi färgar både dina bryn och ögonfransar.
Vi börjar med och forma dina bryn med pincett och färgar sedan brynen och ögonfransarna.

Färgbehandling

Till dig som har kort frisyr och vill ha en och samma färg. Tvätt och styling ingår i denna behandling. Priset är från 890 kr, tillägg om du har extra tjockt hår eller behöver nyansering.
Till dig som vill färga hela håret i en och samma färg. I denna behandling ingår klippning, fön och styling. Priset är från 1240 kr. Tillägg för dig som har extra tjockt hår eller behöver nyansering.
Till dig som har långt hår och vill ha en och samma färg. Tvätt och styling ingår i denna behandling. Priset är från 1120 kr, tillägg om du har extra tjockt/långt hår, vill kombinera med slingor eller behöver nyansering.
Till dig som vill färga hela håret i en och samma färg. I denna behandling ingår klippning, fön och styling. Priset är från 1540 kr. Tillägg för dig som har extra tjockt/ långt hår vill kombinera med slingor eller behöver nyansering.
Till dig som har mellanlångt hår och vill ha en och samma färg. tvätt och styling ingår i denna behandling. Priset är från 990 kr, tillägg om du har extra tjockt hår, behöver nyansering eller vill kombinera med slingor.
Till dig som vill färga hela håret i en och samma färg. I denna behandling ingår klippning, fön och styling. Priset är från 1420 kr. Tillägg för dig som har extra tjockt, vill kombinera med slingor eller behöver nyansering.
Till dig som har max 3cm utväxt och vill ha en och samma färg i botten. Tvätt och styling ingår i denna behandling. Priset är från 890 kr, tillägg om du har extra tjockt hår.
Till dig som vill färga utväxten (max 3 cm) . I denna behandling ingår klippning, fön och styling. Priset är från 1240 kr. Tillägg för dig som har extra tjockt eller behöver nyansering.

Klippning

0-10år
För dig som vill unna dig en lyxig stund i våra sköna massagestolar. Vi tvättar håret för att sedan klippa önskad frisyr och avslutar med fön och styling
För dig som vill unna dig en lyxig stund i våra sköna massagestolar. Vi tvättar håret för att sedan klippa önskad frisyr och avslutar med fön och styling
För dig som vill unna dig en lyxig stund i våra sköna massagestolar. Vi tvättar håret för att sedan klippa önskad frisyr. Sedan trimmar vi skägget så det passar din ansiktsform och avslutar med fön och styling
Luggklipp
10 min 100,00 kr
Maskinklippning över hela huvudet ingen sax
Vi putsar till runt öron och nacke så frisyren ser snygg och fräsch ut tills nästa klippning.
Vi trimmar ditt skägget så det passar din ansiktsform.
Fr 150 kr.

Slingor

Till dig som vill slinga håret. I behandlingen ingår tvätt och fön. Priset är från 990kr. Tillägg om du har extra tjockt hår eller behöver nyansering.
Till dig som vill slinga hår. I behandlingen ingår tvätt, klippning samt fön och styling. Priset är från 1350kr. Tillägg om du har extra tjockt hår eller behöver nyansering.
Till dig som vill slinga håret. I behandlingen ingår tvätt och fön. Priset är från 1290kr. Tillägg om du har extra tjockt, långt hår eller behöver nyansering.
Till dig som vill slinga håret. I behandlingen ingår tvätt, klipp samt fön och styling. Priset är från 1690kr. Tillägg om du har extra tjockt, långt hår eller behöver nyansering.
Till dig som vill slinga håret. I behandlingen ingår tvätt och fön. Priset är från 1190kr. Tillägg om du har extra tjockt, långt hår eller behöver nyansering.
Till dig som vill slinga håret. I behandlingen ingår tvätt, klipp samt fön och styling. Priset är från 1590kr. Tillägg om du har extra tjockt, långt hår eller behöver nyansering.

Styling

Skäm bort dig själv med en tvätt och styling. Vi tvättar håret och därefter fönar det och avsluta med platt- eller locktång om så önskas.
Skäm bort dig själv med en tvätt och styling. Vi tvättar håret och därefter fönar det och avsluta med platt- eller locktång om så önskas.

Hårgruppen

Vare sig du behöver en klippning eller behandling så kan du lita på oss.
Med vår höga kompetens och långa erfarenhet så värnar vi om kunden och tar den tid det behövs för att få bästa resultatet.

Vi utför en rad olika behandlingar såsom färgningar, uppsättningar, slingor mm.

Förutom hårvård så har vi även make-up, spraytanning och fillersbehandlingar.

Välkomna!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider MÅN-FRE 9:30-18
LÖR 10-14
Adress
Hamngatan 2
21122 Malmö
Öppna i Google Maps 🗗