Vad vill du boka?Hej alla!
Ibland när ni söker efter tid på boka direkt så visas ej alla lediga tider. Tyvärr beror det på att det kanske fattas tio minuter för att eran behandling ska få plats och då döljer boka direkt den tiden.
Så skulle ni inte hitta nån tid som passar er så RING gärna så ska vi hjälpa er😃  

Parkeringstips
!

ICA-Maxis parkering P-hus finns och Oasens parkering.


Zalina går alltid att nå på telefonnummer 070-609 4977 eller 0303-386016
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Klippning

klippning
60 min 550,00 kr
Förutom klippning ingår tvättning och styling.
Förutom klippning ingår enklare styling. Du kan välja om du vill ha sprayfärg, vax eller få ditt hår lockat. Jag har många olika sprayfärger och schabloner.
Förutom klippning ingår tvättning och enklare styling. Du kan välja om du vill ha vax, sprayfärg eller om du vill få ditt hår lockat. Jag har många olika sprayfärger och schabloner.
Förutom klippning ingår tvättning och enklare styling. Om du har tänkt dig en större frisyrförändring eller vill ha mer styling, välj istället "Klippning 60 minuter".
Klippning av endast luggen.

Klippning och färgning/slingor

Förutom klippning ingår färgning och/eller slingor med en eller flera färger, tvättning och enklare styling. För kort hår.
Förutom klippning ingår färgning och/eller slingor med en eller flera färger, tvättning och enklare styling. För axellångt hår.
Välj istället 150-minutersbehandlingen om du har väldigt tjockt hår eller vill göra en stor färgförändring eller frisyrförändring.
Förutom klippning ingår färgning och/eller slingor med en eller flera färger, tvättning och enklare styling. För långt hår.
Välj istället 165-minutersbehandlingen om du har väldigt tjockt hår eller vill göra en stor färgförändring eller frisyrförändring.
Förutom klippning ingår färgning och/eller slingor, tvättning och enklare styling. För långt och tjockt hår.

Färgning/slingor

Förutom färgning och/eller slingor ingår tvättning och enklare styling. För kort hår.
Förutom färgning och/eller slingor ingår tvättning och enklare styling. För axellångt hår.
Välj 120-minutersbehandlingen om du har väldigt tjockt hår eller vill göra en stor färgförändring.
Förutom färgning och/eller slingor ingår tvättning och enklare styling. För långt hår.
Välj 180-minutersbehandlingen om du har väldigt tjockt hår eller vill göra en stor färgförändring,
Förurom färgning och/eller slingor ingår tvättning och enklare styling. För dig som har långt och tjockt hår eller vill göra en stor färgförändring.
Ring mig gärna innan bokning på telefon 0303 - 44 04 44 så vi kan prata om hur du har tänkt dig att göra med ditt hår och jag kan ge dig ett ungefärligt pris.

Bryn/Frans

Plockning och färgning av ögonbryn. Färgning av ögonfransar.
Plockning och färgning av ögonbryn.
Färgning av ögonfransar.

Uppsättning, styling

Ring mig på telefon 0303-44 04 44 så kan vi prata om hur du har tänkt dig din håruppsättning, om du vill att jag gör din make-up och jag kan ge dig en prisuppskattning. I priset ingår även en konsultation då träffas och provar olika håruppsättningar,
På dagen för bröllopet är salongen stängd för andra kunder så att jag kan lägga allt mitt fokus på dig och se till att ditt hår och make-up blir precis som du har tänkt dig och du får en avslappnad start på dagen. Jag bjuder på lite tilltugg och bubbel. Du får gärna ta med dig en fotograf om du vill föreviga din dag och dina brudtärnor.
Ska du gå på bal eller fest? Ring mig på telefon 0303- 44 04 44 så kan vi prata om hur du har tänkt dig din håruppsättning och jag kan ge dig en prisuppskattning.
Ska du på after work, fest eller kalas? Beställ en quick-fix.
Du kan välja tvättning och fön eller enbart styling. Styling kan till exempel vara plattning, lockning eller en enklare uppsättning. Vi kan även välja att lägga mera fokus på en kvällsmakeup. valet är ditt!

Hårkonst 11

Visa kontaktinformation
Adress
Torpe Gränd 11
442 47 Kungälv
Öppna i Google Maps 🗗