Vad vill du boka?

Varmt välkommen på ett medialt vägledande samtal, personligt möte eller via telefon. Med hjälp av våra vänner i andra dimensioner får du hjälp, stöd och rådgivning i vardagsfrågor eller när det gäller din personliga och andliga utveckling. Här du även boka några timmars Livsorientering; en metod för personlig utveckling i ett s.k. fokusområde. Läs mer på www.lottiewahlin.seKlarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Handledning

Handledning är en ovärderlig hjälp för dig som är verksam i medialt arbete. Det är ett tillfälle att reflektera kring ditt yrke samt de situationer och människor som du möter där. Du kan gå i handledning regelbundet eller bara ta en timme när du behöver bolla en händelse, situation eller vill ha lite speglingar på ditt arbete. Vi träffas eller har handledningssamtalet per telefon.

Mediala Samtal

Det här är ett vägledande samtal med hjälp av speglande information från våra vänner i andra dimensioner. Det är en timmes vägledning som stöd & hjälp i din personliga och andliga utveckling. Du får vägledning och råd i din nuvarande livssituation samt möjlighet till perspektiv på dig själv, dina relationer och din tillvaro.
Det här är ett medialt vägledande samtal med hjälp av speglande information från våra vänner i andra dimensioner. Det är 30 minuters vägledning som stöd & hjälp i din personliga och andliga utveckling. Du får vägledning och råd i din nuvarande livssituation samt möjlighet till perspektiv på dig själv, dina relationer och din tillvaro.
Det här är ett medialt vägledande samtal med hjälp av speglande information från våra vänner i andra dimensioner. Det är 30 minuters vägledning som stöd & hjälp i din personliga och andliga utveckling. Du får vägledning och råd i din nuvarande livssituation samt möjlighet till perspektiv på dig själv, dina relationer och din tillvaro. Du ringer upp mig på 0725-439814 alt. via skype
Obs! Om du väljer skype, skriv det i meddelandefältet
Det här är ett medialt vägledande samtal med hjälp av speglande information från våra vänner i andra dimensioner. Det är en timmes vägledning som stöd & hjälp i din personliga och andliga utveckling. Du får vägledning och råd i din nuvarande livssituation samt möjlighet till perspektiv på dig själv, dina relationer och din tillvaro. Du ringer mig på tel 0725-439814 alt. skype Obs! Om du väljer skype, skriv det i meddelandefältet

Högbergsgatan 48

Här kan du boka mediala vägledande samtal (personligt möte och telefonsession), 30 eller 60 minuter samt Livsorientering 3 ggr.
Seanser & föredrag bokar du efter överenskommelse per mail eller telefon
Läs mer på www.lottiewahlin.se
eller på fb https://www.facebook.com/Lottie-Medium-utbildare-783084291796250/

Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Huvudsakliga tider är mån- och onsdagar samt vissa lunchtider. Önskar du en annan tid så mailar eller sms:ar du mig så försöker jag ordna något.
Adress
Högbergsgatan 48
118 26 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗