Hagman Coach & Consulting

betyg4.8 Fantastiskt bra(24 betyg)
Brahegatan 42, 114 37, Stockholm
Varmt välkommen till min bokningssida för mental träning, coaching, fysträning och golfträning. Du kan boka din tid individuellt eller följa med på någon av mina retreats eller träningsresor. Välj den tjänst du önskar och boka in den tid som passar dig bäst. Om du inte hittar en tid som passar dig eller om du vill skräddarsy ett upplägg så kan du höra av dig till mig på info@jennyhagman.com. För förfrågningar gällande föreläsningar är du välkommen att kontakta Talarforum eller mig direkt på info@jennyhagman.com. Golfträningen du kan boka här sker på Djursholms GK alt. på vintern på Ullna Indoor (tom mars). Jag erbjuder också golfträning på Golfcenter Danderyd och du ser mina bokningsbara tider där på www.golfcenterdanderyd.se. Varmt välkommen att höra av dig för frågor eller för en bokning. Hälsningar Jenny

Boka tjänst

Mental träning och Coaching

 • Kurs i mental träning - ONLINE 60 minuter, 2 595 kr · Mer info
  Boka
 • Mental träning/Coaching90 minuter · Mer info
  Boka
 • Zoomträff med Jenny 60 minuter · Mer info
  Boka
 • MediYoga Gruppträning60 minuter, 250 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Jenny Hagman
(24 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
24 betyg
Fantastiskt välorganiserad och innehållsrik resa! Användbara goda råd för både golfsvingen och skallen! Kan varmt rekommenderas till alla som vill utveckla sitt golfspel med övningar för både kropp och knopp.
Otroligt bra hjälp att utveckla min golfsving!
Redan på första träningen upplevde jag framsteg tack vare Jenny som är pedagogisk och professionell. Verkligen glad att jag går kursen.
Väldigt inspirerande kurs med grunderna och det mentala. Bra att backa tillbaka och tänka på grunderna . Viktigt att ha med sig i varje slag.

Om företaget

Jag startade mitt företag Hagman Coach & Consulting 1997 och har sedan dess jobbat med träning och coaching och idag driver jag min verksamhet framförallt på friskvårdscentret InMo Medveten träning tillsammans med flera specialister inom området friskvård och träning. Jag har en Fil. Mag ifrån Handelshögskolan i Göteborg, och en bachelor of Science i Ekonomi ifrån college i USA. Jag har varit spelande golf proffs och är PGA licensierad golf tränare, Lic. Mental tränare, PT, MediYoga-och mindfulness lärare och har gått flera coach utbildningar. Mellan 2005-2009 var jag en av huvudtränarna i Golfskolan Svensk Golf och skrev då både träningsartiklar och spelade in träningsfilmer för tidningen och på golf.se. Jag har jobbat som säljare, marknadschef och operativ VD i flera år och idag kombinerar jag mina erfarenheter med att coacha individer och företag inom personlig utveckling, träning och ledarskap. Jag föreläser också inom områdena Välmående i kombination med prestation, Träning, entreprenörskap, ledarskap, och mental träning. Jag är gift och har två barn och bor i Stockholm.

Bilder