Vad vill du boka?

Exempel på hälsotillstånd jag behandlar: 
Ryggskott, ryggvärk, nackspärr, matsmältningsbesvär, huvudvärk, migrän, ischias, tennisarmbåge, musarm, knä- och höftproblem för att nämna några vanligt förekommande besvär.
Välj din terapeut här nedan och sök efter en passande tid.

OBS! Vid akut behov av behandling, var god ring/maila mig så försöker jag ordna en tid så snabbt som möjligt. 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Osteopati

Första gången du kommer till mig kommer vi att ta en grundlig anamnes(sjukdomshistoria) där vi pratar igenom dina besvär och vad du behöver hjälp med. Sedan utför vi en noggrann fysikalisk undersökning och efter det börjar behandlingen. I de fall vi upptäcker tillstånd som inte lämpar sig för behandling hos oss hänvisar vi istället till lämplig specialist.

Vid återbesök kommer vi att följa upp föregående behandling och utefter det kommer vi fram till en behandlingsplan. Hur många behandlingar som krävs för att uppnå önskat resultat kan variera från fall till fall. Det beror t.ex. på hur allvarlig skadan är och hur länge problemet funnits.

Tillstånd där våra behandlingar visat goda resultat är t.ex:
Ryggskott, ryggvärk, nackspärr, matsmältningsbesvär,huvudvärk, migrän, ischias, tennisarmbåge, musarm, knä- och höftproblem för att nämna några vanligt förekommande besvär.

Note: Ta gärna med röntgenutlåtande och medicinlista om sådant finns.

Halmstads Osteopatklinik

Exempel på tillstånd som jag behandlar är: Ryggskott, ryggvärk, nackspärr, huvudvärk, migrän, ischias, tennisarmbåge, musarm, knä- och höftproblem för att nämna några vanligt förekommande besvär.

Är det något ni undrar över tveka inte att kontakta mig för mer information. en tid så snabbt som möjligt.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndagar- Fredagar
07:15-16:00

Lördag- Stängt
Söndag- Stängt
Adress
Storgatan 28,(Ingång NordicWellness)
30243 Halmstad
Halland
Öppna i Google Maps 🗗