1. Hem
 2. Annan Trosa

Hälsoutveckling med Sussi

betyg4.9 Fantastiskt bra(32 betyg)
Sockengatan 19, 61933, Trosa
Boka en bodyscanning - hälsoanalys 2024 Extrapris i Juni månad 999 kr Hälsoanalys/bodyscanning - 1500kr inkl uppföljnings scanning ingår.(görs ca 2 -3 mån efter din 1a scanning) Dax att tänka på dig själv ,börja nu det är aldrig för sent 🙏 Sätt fokus på bra näring 🍒 istället för på vad du ska undvika. Och ge kroppen vad den behöver, istället för förbud och pekpinnar☝️ Helhetstänk för hälsan syftar till att vi ska kunna ha mer roligt, njuta av livet och av god och hälsosam mat, och leva längre🤸‍♀️🙏 Pris 1500 kr inkl uppföljningsscanning som ingår och rekommenderas efter ca 8-12 v (ord 500 kr) då ingår konsultation ca 1,5 tim med genomgång av resultat, förslag o råd om åtgärder med näring och örter samt rening. Vill du boka ny uppföljning boka gärna på telefon/ sms. Vill du en annan tid än dem som ligger här , kontakta mig för att välja tid. Kvällstid och helger går bra. 070 477 27 62 Kurser i hjärtlungräddning! Vuxen HLR - Hjärt & lungräddningskurser, det finns olika paket och vi syr ihop det som passar just dig. Pris ex Hjärt & lungräddning med hjärtstartare + luftvägsstopp + barn hlr med hjärtstartare 1250kr Hjärt & lungräddning + luftvägsstopp med hjärtstartare 1000kr / person. Hjärt & lungräddning vuxen utan hjärtstartare 800kr / person. Barn hjärt & lungräddning + hjärtstartare 700kr kontakt för offert el bokning på 073 727 64 34 . För frågor/bokning och för större sällskap gäller både privat & företag . Kontakta 073 727 64 34 BOKNINGSREGLER: Jag avsätter en tid till er så respektera mina avbokningsregler. Ev avbokningar bör göras i god tid el senast 24 tim innan ditt bokade besök, för att undvika debitering enligt prislistan.
11292

Boka tjänst

Bodyscanning

 • Bodyscan
  90 minuter, 999 krMer info
  Boka

Hjärt & lungräddningkurs vuxen med hjärtstartare

 • Hjärt & lungräddningskurser
  120 minuter, Från 875 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Susanne Olsson
4.9
(32 betyg)
Hälsocoach

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
32 betyg
Ninni M.
till Susanne Olsson
Jag är så nöjd. Sussi gav mig en unik kunskap om min kropp, hon är mycket kunnig, varm och inspirerande. Jag är mycket tacksam och vet äntligen hur jag ska gå vidare.

Visa mer

Gabriella S.
till Susanne Olsson
Det bästa jag har gjort är att äntligen ta tag i ens hälsa och veta allt om cellernas välmående! Är sååå nöjd hos Susanne och den nyttiga information vi fick med oss😃 vi ser fram emot att testa syltet och äntligen få rätt vägledning mot en god hälsa inifrån🙏 tack så jätte mycket för idag! Vi ses snart igen

Visa mer

Gunilla E.
till Susanne Olsson
Rekommenderar varmt att besöka Sussi för att få klarhet i din kropps obalanser. Varmt och professionellt bemötande, Sussi är mycket kunnig och förklarar på ett mycket bra sätt vad scanningen visade och vad du kan göra för att förbättra din hälsa. Tack Sussi🌷🙏.

Visa mer

Merete H.
till Susanne Olsson
Intressant och lärorikt om vad som händer i min kropp och hur jag kan fortsätta jobba med min hälsa

Visa mer

Om företaget

Här i Trosa utför jag scanningen. Den mäter av cellldelningen i din hand, själva testet tar ca 3 min, efteråt går vi tillsammans igenom dina värden och du får med dig dina referensvärden hem, Jag hjälper dig med utvärdering och om åtgärd behövs ev med näring och örtpreparat. När du gör en helscanning visar den dina värden på cellnivå av vitaminer, mineraler och alla viktiga byggstenar som din kropp behöver för att fungera. Vitaminbrist kan visa sig på olika sätt tex beroende på vilket näringsämne som saknas i kroppen. Boka din scanning och börja bli medveten om hur du ligger till, och hur enkelt du kan förbättra din status och stötta dina balanser med rätt näring. Jag hjälper dig om du bestämt dig för att lära dig mer om din egna hälsa och hur du kan utvecklas. Vi behöver alla bli medvetna och bli mer intresserad av vår hälsa redan på cellnivå. Välkommen till mig i Trosa. Kurs i HLR hjärt & lungräddning för privatperson (intyg efter genomförd kurs) tar ca 1-2 tim.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • Mån10:00 - 16:30
  • Tis10:00 - 15:30
  • Ons10:00 - 16:30
  • Tor10:00 - 16:30
  • Fre10:00 - 11:30
  • LörStängd
  • SönStängd
  • Öppettider (Övrig information)
  • Det går utmärkt att komma på en helg - kontakta mig på mail eller telefon om du vill ha en kväll eller helgtid.
 • 07047727 XXVisa nummer

 • Sockengatan 19, 61933, Trosa