Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Healing

En mjuk healing som får din kropp och ditt sinne i harmoni och balans. I balans är hela kroppen, själen och sinnet Ett! I behandlingen adresseras obalanser både i kropp, känslor och sinne.

Massage

Massage av huvud, nacke och händer

Detta är en kortare massage som utförs liggande på massagebänk och har sin grund i den taktila massagen med inslag av östasiatisk teknik.

Här får händer, handleder, huvud och nacke all uppmärksamhet och välbefinnandet ökar när oxytocin frisätts och spänningar släpper.


Vi har flest taktila nervceller i våra händer, huvud/ansikte och fötter och dessa hudområden tar större plats i den sensoriska hjärnbarken så att fokusera på dessa kroppsdelar är extra mottagliga för massage och beröring.


Denna massage är lämplig om du inte har så gott om tid eller om du inte är bekväm med att ta av dig kläderna.
Du ligger bekvämt på rygg under hela behandlingen, på värmemadrass om du är frusen och jag ”boar in” dig med filt och kuddar.

Passar extra bra om du har stresspåslag i kroppen eller lider av spänningar i händerna som lätt uppstår när du arbetar med dina händer.

Här får du en mjuk och inkännande massage för dig som är stressad och/eller tycker om lugn coh taktil beröring.
Massage av rygg, nacke, händer och fötter.
Avspänning gör gott i hela kroppen.
Massagen syftar till att frigöra oxytocin, ett hormon som kan ha en rad positiva effekter på hälsan. Beröringen leder dessutom till minskad stress genom att kroppens stresshormon sänks.
Behandlingen kan göras direkt på huden eller ovanpå tunna kläder, med eller utan olja
Ömmande lår, uppsvälld, ledvärk, återkommande förkylningar/urinvägsinfektioner. Svårt att tappa vikt trots bra mat och träning? Detta är bara några av dom symptom lymfmassage kan hjälpa dig med. En helkroppsbehandling där ditt lymfsystem varsamt aktiveras och ökar transporten av överskottsvätska och slaggprodukter.

900:- Vid köp av 5 ggr som utnyttjas inom 3mån 4000:- / 90 min
OBS! Vill du utnyttja erbjudandet kontakta mig på asa@yogatherapysthlm.se
Ömmande lår, uppsvälld, ledvärk, återkommande förkylningar/urinvägsinfektioner. Svårt att tappa vikt trots bra mat och träning? Detta är bara några av dom symptom lymfmassage kan hjälpa dig med.
En halvkroppsbehandling där ditt lymfsystem varsamt aktiveras och ökar transporten av överskottsvätska och slaggprodukter.
Fokus ligger på att få igång lymfflödet genom att stimulera den stora lymfådern som vi andas igång och sen mjuk massage av lymfporterna vid nyckelbensgropen och i arnhålor.
Nacke, axlar, armar, händer, mage, ljumskar och knän masseras och du ligger på rygg hela behandlingen.
Vill du ha en helkroppsmassage rekommenderas att du bokar 90 min behandling.
En lugn massage med för dig som är stressad, och/eller tycker om lugn och taktil beröring. Massage av rygg, nacke, dekolletage, ansikte och skalp.
Avspänning för hela kroppen, inklusive armar och ben.
Våra rena essentiella oljor används om du önskar.
Behöver du en total avslappning för kropp och sinne, är det här en behandling för dig. På ett behagligt och skönt sätt kommer du till ro. Kroppens flöden kommer igång och din kropp får hjälp till självhjälp. Bindväv, muskler och känslor får släppa spänningar. Verkar lugnande på nervsystemet.

En behandling för dig som är utbränd och/eller stressad. Kan verka lugnande på symptom vid Parkinson, ME och andra neurologiska symptom. En teknik där essentiella oljor utefter just ditt behov läggs på punkter runt skallbasen och ryggraden. Punkterna stimuleras med ett lätt tryck och lymfsystemet aktiveras. Även massage med bioenergimetoder ingår i behandlingen.
En massage för kropp och sinne!
Med hjälp av essentiella oljor av terapeutisk grad kan denna härliga behandling hjälpa dig med stress, ryggbesvär och andra smärtor. Oljornas egenskaper kan även hjälpa ditt immunssystem. Inte att förglömma är det underbart,avslappnande och fantastiska dofter!
Här får du en mjuk och inkännande massage för dig som är stressad och/eller tycker om lugn coh taktil beröring.
Massage av rygg, nacke, armar, händer, fötter, dekolletage och huvud.
Avspänning gör gott i hela kroppen.
Massagen syftar till att frigöra oxytocin, ett hormon som kan ha en rad positiva effekter på hälsan. Beröringen leder dessutom till minskad stress genom att kroppens stresshormon sänks.
Behandlingen kan göras direkt på huden eller ovanpå tunna kläder, med eller utan olja

Yoga

Yogaterapi enligt MediYoga, ett sätt för dig att påverka ditt mående

När du kommer till mig har du funderat på om det är något specifikt du vill ha hjälp med. Kan vara fysiskt, känslomässigt, stress eller vad som helst annat. Det är också bra om du vet hur mycket tid du är beredd att lägga på ditt yogaprogram. Då vet jag hur jag ska lägga upp det på bästa sätt för dig.
Har du möjlighet får du gärna meddela mig innan du kommer.

På plats går vi igenom ett antal frågor som hjälper mig att fastställa var du har dina obalanser och var vi ska börja.
Det brukar också hjälpa dig som klient att se dig själv på ett nytt sätt.
Jag presenterar ett yogaprogram eller ev enskilda övningar, som vi går igenom tillsammans.
Du får en PDF på övningarna och jag finns tillgänglig om du har frågor och funderingar.

Vi bokar ett uppföljningsmöte efter ca 40dgr. Där går vi igenom hur du har upplevt din tid med ditt yogaprogram.
Såklart hörs vi under tiden också om du har några funderingar eller behöver lite extra pepp.


Hamaya

Att se till hela människan, både kropp, själ och sinne är vår vision.
Din sinnesstämning påverkar i högsta grad hur din fysiska kropp mår och på samma sätt påverkar din kropp hur du mår i sinnet. När spänningar, värk och knutar löses upp i din kropp kommer du också känna dig lättare till sinnet. När även känslor och sinne tas om hand hjälper kropp och sinne varandra och din fantastiska självläkande förmåga får jobba fullt ut,
Med mina olika utbildningar på bla Axelsons GI och Mediyoga institutet tillsammans erfarenheter använder jag bioenergi, lymfmassage, energimedicin, healing, essentiella oljor tillsammans med samtal för att anpassa behandlingen för ditt bästa.

Telefon 0708330746
Webbsida
E-post
Adress
Bordsvägen 58
122 46 Enskede
Enskede
Öppna i Google Maps 🗗