1. Hem
 2. Friskvård Stockholm

HandsOn Kroppsterapi

betyg4.9 Fantastiskt bra(193 betyg)
Konstgjutarvägen 14, 121 44, Stockholm
Jag har förenklat för dig! Nu ingår käkledsterapi, kinesiologi,och djupvågsbehandling i BEHANDLING. Du bokar en behandling och då går vi igenom hur vi bäst kan lösa dina problem på plats. Eftersom jag finns på två ställen, kan du även hitta tider i Sorunda om det är fullt vid Globen.  Följ länken här: https://www.bokadirekt.se/places/handson-sorunda-10409 Min hemsida hittar du här: http://handson-kroppsterapi.se/ Du kan kan komma med vilket problem som helst, ont i en axel, eller svårt att sova.  Du stressar, har magproblematik, eller blir jämt och ständigt förkyld. Spänningshuvudvärk eller ont i käken? En person kom för svamp på tungan, det löste vi.  En annan för förstoppning.  Det löste vi. En annan med en värkande axel.  Det löste vi. Vad är ditt problem? Du kan alltid prova, din hälsa måste komma först! Det är bättre att må bra än att må nästa bra! Det är lättare än du tror och går fortare än du förväntar dig! Varmt välkommen!
16531

Boka tjänst

Kinesiologi

 • Återbesök HKT behandling.
  50 minuter, 1 300 krMer info
 • Holografisk Kinesiologi HKT
  100 minuter, 2 200 krMer info

Kroppsterapi

 • BEHANDLING
  50 minuter, 1 190 krMer info
 • Lymfmassage
  90 minuter, 1 190 krMer info
 • STOR Behandling
  90 minuter, 1 690 krMer info

PAKET

 • Allergipaketet
  50 minuter, 5 950 krMer info

Tjänst

 • Behandling på helg och röda dagar
  50 minuter, 1 500 kr
 • Konsultation
  30 minuter, 450 krMer info

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
193 betyg
IR-Bastu B.
Mycket spännande! Jag sökte mig till Tone för att få hjälp med min allergi men det hände så mycket annat bra under behandlingen . Vilket jag kände själv var självklara saker. Tone vet verkligen vad hon gör och är ödmjuk in för uppgiften. <jag rekommenderar Tone starkt !

Visa mer

Beatrice L.
Otroligt fint och intressant att besöka Tone. Har haft obalans i nervsystemet och fick så fin hjälp både vid besöket och lärdomar och örter att stärka kroppen med.

Visa mer

Yvonne S.
Bra och tydlig. Känns att man är i trygga händer. Väldigt kunnig

Visa mer

Karin W.
Kände mig väl omhändertagen av mycket proffsiga Tone, hon kollade hur min kropp fungerar och vad den behöver, verkligen fascinerande upplevelse!

Visa mer

Om företaget

Var snäll med kroppen så att själen orkar bo i den! Ser helheten och individen! Jag har förenklat för dig! Nu ingår käkledsterapi, kinesiologi,och djupvågsbehandling i BEHANDLING. Du bokar en behandling och då går vi igenom hur vi bäst kan lösa dina problem på plats. Smärta har sällan bara EN orsak. Därför kombinerar jag en rad olika tekniker, anpassat till dig. Om du har ont i magen eller en axel som värker, ett knä som smärtar eller en arm som inte gör som du vill, ständig huvudvärk, eller käkar som är låsta, stress i alla dess former– så får du hjälp här. Vad säger kunden: Vad hade du för problem? Jag hade stora problem med min IBS, värk i ben, knän, höfter, bäcken, rygg, axlar, nacke och huvudvärk så gott som dagligen. Jag var ständigt trött och vaknade ofta med ont i kroppen redan innan jag ens hunnit stiga upp. Alvedon, Ipren, bamyl koffein och voltarensalva var mitt dagliga intag. Hur upplevde du din behandling? Gjorde 5 behandlingar och gick därifrån med lätta steg varje gång. Fick med mig övningar hem och bra tips och råd. Vad fick du för resultat? Idag har jag ingen värk i kroppen, Jag orkar hålla upp axlarna. Har inte haft huvudvärk sedan första behandlingen. Min mage är inget problem alls längre. Jag orkar mycket mer idag och känner mig inte trött och irriterad längre. Jag har helt enkelt fått en ny livslust istället för att bara försöka hålla det onda inom kontroll. Har inte ätit en enda värktablett sen mina behandlingar. Det är lättare än du tror och går fortare än du förväntar dig! Jag är kroppsterapeut, diplomerad HKT-kinesiolog, diplomerad massageterapepeut utbildad på Axelsons Massage Institute. dipl. kinesiolog , och Lic. & Kostrådgivare bl.a.

Bilder

Detaljer och kontakt