Hansson & Restore kliniken & gruppträning i Vaxholm- Massage & Kiropratikbehandlingar

betyg4.5 Mycket bra(17 betyg)
Parkgatan 3, 185 31, Vaxholm
Hej välkommen! Vår gruppträning hittar du på Hamngatan 52 på Storstugan. Kliniken finns på Parkgatan 4. Passa på att köpa presentkort till en vän eller nära som behöver en behandling eller ett träningskort . Nu är det också snart jul. Maila info@hanssonrestore.se så löser vi det via Swish eller faktura. Vi har Actiway, Benefits & Wellnet Varmt välkomna! Vd Anna Hansson

Boka tjänst

Kiropraktik

  • Kiropraktisk behandling30 minuter, 650 kr · Mer info
    Boka

Idrott & svensk klassisk massage

  • Idrott / Svensk klassisk massage30 minuter, 540 kr · Mer info
    Boka

Personal

noImage
Leg Kiropraktor Christer Feldt
(9 betyg)
Kiropraktor
Presentkort
noImage
Massagebehandlingar & gruppträningskort i Vaxholm
(8 betyg)
Massage & gruppträning
Presentkort

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
17 betyg
till Massagebehandlingar & gruppträningskort i Vaxholm
Anna är så inspirerande och peppande. Man går därifrån mycket gladare. Tack Anna!!
till Leg Kiropraktor Christer Feldt
Jag är jätte nöjd💕
till Leg Kiropraktor Christer Feldt
Riktigt duktig och kompetent. Känns alltid som om Christer har full koll på vad han gör och pratar om, så känns tryggt, och han gör alltid så jag blir bättre . Kan absolut rekommendera honom.

Om företaget

Välkommen till Hansson & Restores Kiropraktik och massageklinik och samt vår gruppträning på Storstugan. Vi är sju välrenomerade instruktörer med lång erfarenhet som leder våra pass. Varmt välkomna! Våra terapeuter: Anna Hansson dipl. Massageterapeut, utövar klassisk svensk massage och idrottsmassage. Anna Hansson har jobbat som idrottsmassör och träningscoach under 30 år och brinner för att skapa goda förutsättningar för vår kropp.Anna är utbildad på Axelsson gymnastiska institut i Stockholm. Anna har även gått kurser i triggerpunkter , stressmassage,funktionell träning och inspirerats av olika workshops från olika världsdelar. Massage är viktigt del i vardagen. Den ger både återhämtning och ny energi och bättre rörlighet och mindre smärta, vilket bidrar till såväl en bättre hälsa och välbefinnande. Kom gärna på våra träningspass i Vaxholm. Läs mer: www.hanssonrestore.se Varmt välkommen till mig! Christer Feldt Leg. kiropraktor och cert. massageterapeut, utövar kiropraktik, idrottsmassage och klassisk massage samt laserbehandling. Jag är en sportintresserad och träningsglad före detta ingenjör med elitsimträningsbakgrund i barn- och ungdomsåren. 2002 skolade jag om mig till massageterapeut hos Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Därefter valde jag att vidareutbilda sig till kiropraktor på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan. Sedan 2007 arbetar jag som Leg Kiropraktor. Jag är även gruppträningsinstruktör, framförallt i funktionell träning. "Jag brinner för att hjälpa människor att få tillbaka funktionen i rörelseapparaten." Telefon till Christer: 0705-898435 Parkering finns bredvid vår klinik innan uppfarten. Vi tar även emot via försäkringsbolagen. Välkommen!

Bilder