Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Kiropraktik

en kortfattat undersökning och eventuell behandling som en introduktion till kiropraktisk behandling
Vid återbesök på Hantverkets kiropraktik fokuserar vi på den diagnos vi har ställt vid första besöket. Den legitimerade kiropraktorn använder tekniker som kiropraktisk manipulation, mobilisering, töjning, stretching, nimmoteknik, akupunktur eller tejpning för att behandlingen skall bli så bra som möjligt. Antalet behandlingar som behövs bestäms i samråd med kiropraktorn, allt för att du ska bli så bra som möjligt.
Vid nybesök hos kiropraktor på Hantverkets kiropraktik görs en grundlig undersökning för att kunna ställa rätt diagnos. Många söker oss för ryggskott, nackspärr, ischias samt stelhet i muskler och leder. Det är även vanligt att konsultera oss för råd om träning, ergonomi och kost. Ont i ryggen kan ha många orsaker och vi har lång erfarenhet och utbildning för att kunna ge dig den bästa undersökningen och behandlingen. Alla kiropraktorer är legitimerade och har vidareutbildats inom funktionell tejpning, akupunktur samt sacro-occipital teknik.
Legitimerad kiropraktor
Therese De Gasperi, Master-E Network Care

Network Care Kiropraktik, är en mjuk men kraftfull metod som människor i alla åldrar väljer för akuta symptom, i rehabiliterande- och förebyggande syfte samt som en livsstrategi.


Vad säger andra klienter…
”Efter 24 år med svåra ländryggs problem, har jag inte längre ont och kan dessutom sätta på mig strumporna.” (Ola)

”Min sömnapné har upphört helt och har kastat masken som jag hade om natten.” (Rose-Marie)

"Jag märkte stora förändringar efteråt. samma dag försvann alla ångestankar och det var helt tyst och lugnt i huvudet. Blev känsligare första veckan och grät mycket, sedan kändes det som om jag fick mer motivation att lösa mina problem och mer tro på att det är möjligt.” (Beck Andersson)

Hur går det till?
Therese avläser din hållning, spänningsmönster samt energi status. Därefter tas lätta kontakter längs din ryggrad på olika djup för att aktivera två vågrörelser genom ryggen, andnings- och somatopsykiska vågen. Dessa uppkommer spontant och utvecklas och förfinas med tiden.

Varför blir man mjuk och flexibel med det här arbetet?
Andningsvågen, en av de strategier som uppkommer spontant, är en rörelse som går genom ryggraden och drivs av en djup andning. Den smälter bort spänning och ökar kroppens flöden såsom blod, lymfa och nervsignaler. Dessutom bidrar den till djup avslappning.

Vad har personlig utveckling med det här att göra?
Somatopsykiska vågen är en kraftfull vågrörelse genom ryggraden potent nog att frigöra information om reflexmässiga- och inlärda mönster, vilket kan ge oss insikter om olika delar av våra liv.

Hur kan det här ge mig bättre hållning?
Din hållning är intimt förknippad med ditt välbefinnande. När du blir mjuk och flexibel i kroppen, släpper oförlösta upplevelser samt förändrar ohållbara mönster (beteenden, uppfattningar och strukturer), får du automatiskt en bättre hållning.

Massage

En kortare behandling där vi fokuserar på ett område av kroppen om du har ont om tid.
Djupgående behandlande massage där vi jobbar på dina problemområden. Vi använder oss av massage, triggerpunktsbehandling, myofasciella drag och muskeltöjning beroende på dina behov och önskemål.

Djupgående klassisk svensk massage för ömma, trötta eller stela muskler. Motverkar stress då massagen frisätter det lugnande hormonet oxytocin. Trycket kan vara kraftigt eller lättare, beroende på dina önskemål. Välj helkroppsmassage eller fokus på problemområden.

Om du ofta har spänningshuvudvärk eller migrän, gnisslar tänder på natten, biter ihop, har svårt att öppna munnen, tugga etc så kan en käkledsbehandling vara bra för dig. Vi masserar muskler i käkleden och behandlar triggerpunkter. Stelhet i käkleden är ofta kombinerat med stelhet och värk i nacken, därför kombinerar vi med massage av nackens muskler.

Taktil massage är en mjuk beröringsmassage med långsamma strykningar. Kroppen producerar hormonet oxytocin som är lugnande och sänker stressnivån. Passar bra vid långvarig stress, oro, fibromyalgi, smärta och sömnproblem.

Medlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation

Hantverkets kiropraktik AB

Hantverkets kiropraktik är en en klinik med legitimerade kiropraktorer samt diplomerade massörer. Vår vision är att få dig att må bättre, slippa smärta samt förebygga att dina besvär återkommer.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider vardagar 08-17
Adress
Sankt Eriksgatan 19
112 39 Stockholm
Kungsholmen
Öppna i Google Maps 🗗