Vad vill du boka?

Välkommen till HarmoniQA i Kalmar!

Om du vill kan du köpa presentkort för behandlingar och för inträde till SPA-avdelningen, via Bokadirekt. 

Det går också bra att köpa presentkort i butiken, som gäller hos samtliga behandlare och för inträde till SPA-badet.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansikte & Huvud

Här ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage och vårdande dagcréme.

Allt med den svenska Rosenserien som är 100% naturlig och helt ekologisk!
Här ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask och vårdande dagcréme. Medan ansiktsmasken verkar får du en skön avslappnande huvudmassage.

Allt med den svenska Rosenserien som är 100% naturlig och helt ekologisk!
Här ingår en grundlig rengöring, peeling, en lång skön avslappnande ansiktsmassage och en vårdande dagcréme. Medan ansiktsmasken verkar får du en skön avslappnande hand- eller huvudmassage.

Allt med den svenska Rosenserien som är 100% naturlig och helt ekologisk!
Här ingår en grundlig rengöring, peeling, en lång skön avslappnande ansiktsmassage och en vårdande dag- eller nattcréme. Medan ansiktsmasken verkar får du en skön avslappnande hand- eller huvudmassage.

Endast Young Livings fina ekologiska produkter används i behandlingen.
Här ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage och vårdande dag- eller nattcréme.

Endast YoungLivings fina ekologiska produkter används i behandlingen.
Här ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask och vårdande dag- eller nattcréme. Medan ansiktsmasken verkar får du en skön avslappnande huvudmassage.

Endast Young Livings fina ekologiska produkter används i behandlingen.
En välgörande underbar ansiktsmassage med terapeutiska naturliga aromaoljor. En härligt avslappnande ansiktsmassage, där även huvud, hals, nacke och dekolletage ingår, samt ansiktsmask.
En välgörande underbar ansiktsmassage med terapeutiska naturliga aromaoljor. En härligt avslappnande ansiktsmassage, där även huvud, hals, nacke och dekolletage ingår.
En välgörande underbar ansiktsmassage med terapeutiska naturliga aromaoljor. En härligt avslappnande ansiktsmassage, där även huvud, hals, nacke och dekolletage ingår.
En välgörande underbar ansiktsmassage med terapeutiska naturliga aromaoljor. En härligt avslappnande ansiktsmassage, där även huvud, hals, nacke och dekolletage ingår.
En härligt avslappnande och välgörande huvudmassage.
En härligt avslappnande och välgörande huvudmassage.

Evenemang

“Cirkels kraft är Universums hjärta. Den är Helig, förenar och möter hela Universums Skapelse - Där vi alla är Gudomliga varelser och hör ihop”.

Varmast Välkommen till en förvandlande stund i cirkel med Monika Sky Eagle-Fly. Den Helande Cirkeln läker, helar och botar, förvandlar och medvetandegör. Cirkeln i sig är full av Magi, starkt beskydd och återförening med skapelsekällan i etthetens Kraft inuti människan. Kraften i sig hjälper till att hela och läka inom oss, genom det Gudomliga Ljuset.

Inuti cirkel - står Tiden alldeles stilla. Allt som existerar är i förening - ett med Verkligheten. Verklighetens inre spegel från Skapelsens Källa visar sig i denna cirkel. En människa kommer hem in till sig själv, till en djupare form av inre kontakt med Verkligheten och sin Sanning. Den är till för människor som vill ta ansvar och utvecklas i sitt inre rike.

Tillsammans med Monika Sky Eagle-Fly samarbetar i denna cirkel Ljusmästare samt starka Andekrafter, som används ihop med shamanskt arbete och intuition. Det är jordnära och mycket förlösande med starkt helande, då det sker direkt på individbasis.

Healingcirklarna kan se lite olika ut beroende på vad gruppen behöver. Under kvällen blir det en kort stunds sharing för dem som vill. Under denna stund kan något intuitivt ske, exempelvis guidad vägledd inre meditation, rörelse och dans, beroende på vad gruppen som helhet behöver och önskar få här och nu. Fokus ligger på deltagarnas egna önskningar om helande och inifrån den, gör vi det arbetet på individnivå/skräddarsytt.

Du kan anmäla dig till samtliga cirklar under våren eller bara till någon av dem, bestäm själv! Vi träffas på torsdagar en gång i månaden fram till sommaren, med start den 8 februari.

Obs: max 10 deltagare! Så var ute i god tid, Monika är fullbokad i Stockholm och blir det troligtvis även här!
Detta är en kväll för alla Tinas Young Livingmedlemmar, dvs du som är distributör och blivit registrerad av Tina. Detta är tänkt som en riktig mingelkväll där vi delar med oss av våra erfarenheter av oljorna. På så sätt kan vi hjälpas åt att sprida kunskap om hur oljorna kan användas och till vad. Du bjuds på lite fika och på en liten demonstration av hur man kan bli av med huvudvärk med hjälp av några av YL-oljorna.

Du har också möjlighet att bjuda med dig någon som inte är medlem, men som du tror skulle vara intresserad av att delta på mötet. 

Tid: 24/1 kl 18- ca 20
Plats: Butik HarmoniQAs kurslokal, Södra Långgatan 23
Kostnad: Gratis
Anmälan: Boka din tid direkt via anmälningsknappen eller till info[@]harmoniqa.se
Detta är en tarotkurs för dig som vill lära dig använda Tarotkort. Du får lära dig använda korten både för egen del, men också för att kunna göra läggningar på andra. Passar dig som nybörjare, men också dig som redan använder Tarotkort sedan tidigare. Marie guidar dig i konsten att lägga Tarotkort.

Tarotläggningar
Kursen handlar om hur du praktiskt kan använda dig av tarotkort i din vardag och omfattar olika typer av tarotläsningar. Du får lära dig hur symboler och tecken kan tolkas och användas. Du får öva på några praktiska exempel som beskriver hur en läsning kan gå till.

Val av Tarotkort
Om du inte redan har Tarotkort, kan du få hjälp med att köpa rätt kort i butiken i samband med Tarotkursen. Du får då ett rabatterat pris, både på Tarotkort och om du vill köpa en Tarotbok.

Lunch ingår ej, men du kan antingen ta med dig eller äta på någon av de många restauranger som finns här i närheten.
Kursen hålls av Marie Raftheim, certifierat medium och jobbar bl a med mediala tarotkonsultationer.

Fötter & Ben

Skrubb, inpackning och massage av fötterna. Ge dina fötter det lilla extra.
Ta hand om dina fötter! I denna fotbehandling ingår vårdande krämer, nagelvård, fotvård och ett skönt varmt fotbad. Vi startar med ett härligt fotbad med peeling och därefter ses dina tånaglar över, klipps och filas vid behov och nagelbanden ses över. Sedan filas ev förhårdnader på dina fötter. Dessutom ingår en skön eko detox-lerinpackning för dina fötter. Därefter följer en djupgående fotmassage.
Ta hand om dina fötter! I denna fotbehandling ingår vårdande krämer, nagelvård, fotvård och ett skönt varmt fotbad. Vi startar med ett härligt fotbad med peeling och därefter ses dina tånaglar över, klipps och filas vid behov och nagelbanden ses över. Sedan filas ev förhårdnader på dina fötter. Dessutom ingår en skön välgörande inpackning med ekologisk eterisk olja för dina fötter. Därefter följer en djupgående fotmassage.
I denna fotbehandling ingår vårdande krämer, fotvård och ett skönt varmt fotbad. Vi startar med ett härligt fotbad och därefter filas ev förhårdnader på dina fötter. Här ingår inte nagelvård och fotmassage.
En härlig massage av fötter och ben med YoungLivings terapeutiska oljor.
En härlig massage av fötter och ben med YoungLivings terapeutiska oljor.
Ta hand om dina fötter! I denna fotbehandling ingår vårdande krämer, nagelvård, fotvård och ett skönt varmt fotbad. Vi startar med ett härligt fotbad med peeling och därefter ses dina tånaglar över, klipps och filas vid behov och nagelbanden ses över. Sedan filas ev förhårdnader på dina fötter. Därefter följer en djupgående massage av fötter och ben.
Ta hand om dina fötter! I denna fotbehandling ingår vårdande krämer, nagelvård, fotvård och ett skönt varmt fotbad. Vi startar med ett härligt fotbad med peeling och därefter ses dina tånaglar över, klipps och filas vid behov och nagelbanden ses över. Sedan filas ev förhårdnader på dina fötter. Därefter följer en djupgående fotmassage.
Metoden som kan påverka kroppen att läka sig själv. Behandlingen utförs genom att trycka på eller massera vissa zoner på fötterna och underbenen. Zonerna motsvarar kroppens alla organ och funktioner. En zon som innehåller smärta visar på dålig cirkulation i området, Vilket leder till blockering av blodflödet. Vid zonterapibehandling frigörs energi, blodcirkulationen ökar och slaggprodukter förs ut. Zonterapi ges i både förebyggande och behandlande syfte.

Healing

Aurarensning hos Harmoniqa i Kalmar.
Vi alla kan känna av att vi påverkas av energier på ett eller annat sätt, även om vi inte alltid är medvetna om att vi känner av det. Det kan t.ex. vara negativa energier ifrån vissa personer som påverkar oss, eller att vi känner av tunga energier på vissa platser, tankar och känslor som tränger djupt in i oss eller så kan det helt enkelt vara energier som härstammar från avlidna människor som finns i vår närhet.

Aurarensning är en kristallhealing och går till genom att jag väljer ut kristaller som jag lägger ut i en ring kring dig. Du själv sitter på en stol i mitten av ringen.
Cahkrabalansering hos Harmoniqa i Kalmar.
I chakrabalanseringen koncentrerar jag mig på att få dina chakran i balans. Alla obalanser, både fysiska och psykiska visar sig i vårt energisystem. Balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa, får dig att må bra, löser spänningar och kan göra dig medveten om blockeringar och begränsningar. Den får dig helt enkelt att känna dig lugnare och ger en inre balans.
Chakrabalansering utförs med en kombination av kristaller och änglahealing, och syftar till att
harmonisera kroppens energier. Kristaller som harmonierar med dina chakran läggs ut på din kropp.
Välj mellan Reconnective healing, Kristallhealing, Änglahealing, Silvervioletta flamman & Reiki och meddela ditt val då du bokar denna healing.

Tid: ca 30-40 min + tid för konsultation (sker via mail efter själva healingtillfället).
Betalning: Du betalar direkt då du bokar och betalningen sker minst 2 dagar före din inbokade tid för healing. Du betalar i webbutiken, antingen med kort, direktbetalning via Internetbanken eller med faktura. Välj själv! Följ länken här: http://www.harmoniqahalsobutik.se/kurser/distanshealing

Behandlingstillfällen: 1-3
Denna healing är en vidareutveckling av The Reconnection, helt fristående från denna. Jag har arbetat många år med The Reconnection, framtagen av Eric Pearl, och här är nu min egen vidareutvecklade återkoppling. Den görs bara en gång i livet och är bestående. Det innebär en stor investering i din personliga utveckling och gör att ditt liv faller på plats och att din livsväg känns enklare.
För de flesta upplevs själva healingtillfället som en alldeles speciell och fantastisk upplevelse. Förändring startar under själva healingen och sker oftast gradvis och fortsätter sedan hela livet.

Healingen sker vid två tillfällen, under ca 1 timmes tid, med minst en natt och högst 72 timmars mellanrum. När du bokar denna healing, så boka in 2 tillfällen med 24-72 timmars mellanrum. Du betalar bara för första tillfället.

Avsikten med denna healing är att skapa återkoppling till Universum, din innersta kärna, ditt innersta jag, och skapar nya förbindelser med Universum där ljus och information flödar till oss. DNA-återkopplingen knyter samman personen med dess ursprungliga frekvenser.
Intuitiv Healing är en metod där jag intuitivt känner in dina energier och jobbar med att lösa upp blockeringar. Medans du ligger avslappnad på bänken arbetar jag både i ditt energifält och på kroppen. Healing ökar ditt välbefinnande och är läkande både fysiskt och psykiskt. Efter en behandling kan du känna mindre fysisk smärta eller mer harmonisk och lugn i sinnet.
Intuitiv Healing är en metod där jag intuitivt känner in dina energier och jobbar med att lösa upp blockeringar. Medans du ligger avslappnad på bänken arbetar jag både i ditt energifält och på kroppen. Healing ökar ditt välbefinnande och är läkande både fysiskt och psykiskt. Efter en behandling kan du känna mindre fysisk smärta eller mer harmonisk och lugn i sinnet.
Kristall- och Änglahealing hos Harmoniqa i Kalmar.
I en mer djupgående Kristall- och Änglahealing är fokus inte bara på chakrasystemet utan också mer underliggande orsaker och obalanser. Här används kristallnät som läggs ut på olika ställen på din kropp. Kristallnätet används tillsammans med utlägg på dina chakran och ihop med Änglahealing.
Kristall- och Änglahealing hos Harmoniqa i Kalmar.
I en mer djupgående Kristall- och Änglahealing är fokus inte bara på chakrasystemet utan också mer underliggande orsaker och obalanser. Här används kristallnät som läggs ut på olika ställen på din kropp. Kristallnätet används tillsammans med utlägg på dina chakran och ihop med Änglahealing.
Detta är en relativt ny healingform introducerad av Eric Pearl, som också skrivit den omtalade boken "Väck din inre healer". Denna healing stämmer dig i en ny frekvens och balanserar dig, du når djup avslappning och du kan få uppleva läkande på olika plan, fysiskt såväl som psykiskt.
Reiki hos Harmoniqa i Kalmar.

Reiki är en mjuk handpåläggande beröringsmetod och du har kläderna på under en Reikibehandling. Reikienergin är som mycket sensitiva och mjuka radiovågor som strömmar till dig genom healerns händer. Du blir piggare och upplever ofta en djup avslappning som sitter i under flera dagar.

Reiki är en healingform som är tusentals år gammal och mycket kraftfull. Reiki är en Universell livsenergi som strömmar igenom Reikiutövaren. Denne använder inte sin egen energi, utan är enbart en kanal för energin. Reikiutövaren behöver inte kunna ställa diagnos eller veta vad som behöver helas. Reiki har större visdom än vi. Reikin får flöda dit mottagaren behöver den bäst för tillfället.
Healing hos Harmoniqa i Kalmar.

Den silvervioletta flamman är en healingform som består av ett högfrekvent andligt ljus som har används av andliga sökare i tusentals år. Silvervioletta flamman kallas även för nådens och förlåtelsens flamma och kommer till oss som "tröstaren" i svåra tider. Den renar och transformerar effekten av det negativa, och går till orsaken till problemet genom att transformera känslor och minnen i vårt undermedvetna.

Den Silvervioletta flammans energi kan också användas till att rensa bort negativa energier i hus, på platser och hos personer.

Denna healing tar ungefär 20-30 min totalt och den fungerar lika bra på distans som på plats. Du sitter eller ligger bekvämt och avslappnat under tiden och välkomnar den helande energin och förändringarna att ta plats.
När vi arbetar med Änglahealing tar vi hjälp av de änglar som vi kallar in.

Alla obalanser, både fysiska och psykiska visar sig i vårt energisystem. Balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa, får dig att må bra, löser spänningar och kan göra dig medveten om blockeringar och begränsningar. Den får dig helt enkelt att känna dig lugnare och ger en inre balans.

Du kan ta hjälp av healing vid t ex fysisk och psykisk trötthet, oförklarliga fysiska och psykiska fenomen, stress, oro, obalans, blockeringar och nedstämdhet.
När vi arbetar med Änglahealing tar vi hjälp av de änglar som vi kallar in. I denna mer djupgående healingen är fokus inte bara på chakrasystemet utan också mer underliggande orsaker och obalanser.

Alla obalanser, både fysiska och psykiska visar sig i vårt energisystem. Balans i chakrasystemet ger livskraft och hälsa, får dig att må bra, löser spänningar och kan göra dig medveten om blockeringar och begränsningar. Den får dig helt enkelt att känna dig lugnare och ger en inre balans.

Hypnosterapi

Hypnoterapi hos Harmoniqa i Kalmar.
Hypnoterapi kombineras med samtalsterapi och är en terapiform som går ut på att förändra ett beteende. Antingen vill man ta bort eller minska ett oönskat beteende eller så vill man förstärka ett beteende eller en egenskap man har. Hypnoterapi passar t ex för att skapa tillit till sig själv och andra, minska stress, vid sömnproblem, för att göra sig fri från laster (t ex rökning, nagelbitning och sötsaksbegär), vid ätstörningar, för att bygga upp självförtroendet, för att stärka sina prestationer inom olika typer av sporter, idrotter, framträdande, prov, intervjuer etc.

Under sessionen är man fullt medveten om allt som händer och vad man ev. säger eller gör. Du ligger lugnt och stilla på behandlingsbänken och lyssnar. Efteråt brukar man känna sig stärkt och behagligt positiv inombords.

Vid nybokning boka "Hypnoterapi första besöket", som är lite längre, samt en tid för hypnoterapi senast en vecka efter det första besöket. Meddela kort vad som är ditt problem/det du vill förändra.
Hypnoterapi hos Harmoniqa i Kalmar.
Hypnoterapi kombineras med samtalsterapi och är en terapiform som går ut på att förändra ett beteende. Antingen vill man ta bort eller minska ett oönskat beteende eller så vill man förstärka ett beteende eller en egenskap man har. Hypnoterapi passar t ex för att skapa tillit till sig själv och andra, minska stress, vid sömnproblem, för att göra sig fri från laster (t ex rökning, nagelbitning och sötsaksbegär), vid ätstörningar, för att bygga upp självförtroendet, för att stärka sina prestationer inom olika typer av sporter, idrotter, framträdande, prov, intervjuer etc.

Under sessionen är man fullt medveten om allt som händer och vad man ev. säger eller gör. Du ligger lugnt och stilla på behandlingsbänken och lyssnar. Efteråt brukar man känna sig stärkt och behagligt positiv inombords.
Detta är en regressionsterapi där vi arbetar med de blockeringar som skapats genom händelser och upplevelser under barndomen och uppväxten.

Det inre barnet bär vi alla inom oss. Det är den del av oss som under barndomen sårats på ett eller annat sätt, fysiskt eller emotionellt. Det inre otillfredsställda barnet hindrar oss i vuxenlivet genom att vi reagerar utifrån dess perspektiv.

Att försonas med det inre barnet är nyckeln till att försonas med oss själva som vuxna. Först då kan vi på allvar fokusera på att bli de mogna och medvetna människor vi önskar.

Varje behandling tar ca 3 timmar och antal behandlingstillfällen beror på vad det handlar om för blockeringar och omfattningen. Likaså på hur väl klienten klarar av att ta fram minnena. Ofta räcker det med 1 - 3 sessioner.
Här har du möjlighet att boka in dig på rådgivning och du är lite osäker på vilken sorts hypnosbehandling eller healing som passar dig bäst, eller så vill du bara höra vad det finns för olika behandlingsformer och hur de går till.
Regressionsterapi hos Harmoniqa i Kalmar.
Regressionsterapi är en form av hypnosterapi som går ut på att förändra ett beteende. Antingen vill man ta bort eller minska ett oönskat beteende eller så vill man förstärka ett beteende eller en egenskap man har. Det som skiljer hypnoterapi och regressionsterapi åt är att du här går tillbaka till grundorsaken för ditt problem.

Regressionsterapi kan användas både vid fysiska och psykiska besvär. Här följer några exempel på när du kan ta hjälp av regressionsterapi: vid oförklarlig värk i kroppen, fobier, rädslor, depressioner, tillit, hämningar, relationsproblematik, ätstörningar, sexuella problem, lågt självförtroende, självskadeproblematik eller om du helt enkelt är nyfikenhet på ett tidigare liv.

En regressionsterapisession tar ca 2-3 timmar och antal behandlingstillfällen beror t.ex. på vilken/vilka händelser som ligger till grund för problemet och din förmåga att gå ner i djup avslappning. Ofta räcker en regression men ibland kan det behövas flera, vanligast är mellan 1 och 3 behandlingstillfällen.

Kroppsbehandling

En peeling som får dig att drömma dig bort till exotiska miljöer. Vi blandar en egen body scrub med bl a kokos och eterisk olja av lime, härligt uppfriskande peeling för hela kroppen. Efter duschen får du smörja in dig med en mjukgörande kroppskräm.
Kinesiologi är ett sätt att kommunicera med en annan persons nervsystem genom att testa spänningar i musklerna. I kinesiologin har man hittat ett samband mellan bl.a. muskler, organ, körtlar och näringsämnen. Genom muskeltestning kan man hitta obalanser och blockeringar i kroppen och i en behandling placeras musklerna i ett läge för att se om de är överspända eller försvagade. Obalanserna behandlas sedan med olika metoder.
Behandlingsmetoderna kan delas upp i fyra områden:
 Strukturell behandling: Massage, triggerpunktsbehandlingar, impulseringar (mjuk kot-justering) , bäckenjusteringar, käkledsbehandlingar, rörelse- och koordinationsövningar, stretching.  Energibehandlingar: Stimulering av akupunkturpunkter med hjälp av fingrar eller penna, stimulering av öronakupunkturpunkter, healing/chakrabalanering, 7 Chi Keys ( En chakrabehandling med hjälp av akupunktursystemet).  Näringskemisk behandling: Behov av vitaminer, mineraler eller näringspreparat. Eliminera bakterier/svamp/parasiter med hjälp av örter/näring. Mental energibehandling: Behandling av punkter på huden som påverkar det sympatiska och parasympatiska nervsystemet, andnings- och avslappningsövningar. Kinesiologi kan användas för t.ex. värk och rörelseinskränkningar i kroppen, matsmältningsproblem, överkänsligheter, sömnsvårigheter, oro, dåligt immunförsvar, allergier, hudproblem m.m.
En kinesiologibehandling ökar både den kroppsliga och själsliga kraften. Behandlingen läggs upp efter dina behov/problem. Antal behandlingar beror på hur länge man haft problemet, livsstil, stress , kost osv Ibland kan 1 behandling göra stor skillnad men ibland kan fler behandlingar behövas för att få bättre resultat.

Kurser & Evenemang

I denna egenvårdskurs lär du dig vad du själv kan göra för att få ett bättre lymfflöde i kroppen. Föreläsning kring hur du själv kan hjälpa ditt lymfsystemet genom olika metoder och val i vardagen, t ex kost, klädval, andning. lymfövningar, träning etc. Vi jobbar också praktiskt med andning och egenmassage.  
SPA-pedikyr & fotvård
Under denna utbildning får du lära dig grunderna i fotvård och SPA-pedikyr. Du får lära dig hur man klipper och filar naglar och hur man filar ner förhårdnader. I kursen får du också lära dig massage av fötter och vader, samt peeling och inpackning av fötter. I teoridelen ingår bl a smittspridning och hygien. Vi använder dels produkter från Rosenserien och dels egentillverkade produkter i utbildningen.

Praktik
Varje dag växlar undervisningen mellan teori och att öva behandlingar på varandra. I huvudsak är denna utbildning praktisk till sin natur. På de praktiska lektionerna, visar läraren steg för steg och du tränar sedan in det du lär dig genom att öva på de andra kursdeltagarna.
Många elever väljer att göra ytterligare praktik på sin hemort, för att på så sätt skaffa sig en större vana innan man börjar arbeta med fotvård. Det kan vara på vänner och släktingar eller rabatterade kunder.
Detta är en massage som ges med lätta och lite snabbare grepp på huvud, nacke, axlar, rygg, armar och händer. Massagen syftar till att skapa balans mellan energiflödena i kroppen. Den kan ha en både avslappnande och uppiggande effekt och behandlar t ex förkylning, ont i huvudet, spänningar i nacken eller ont i ryggen. Detta är en massageform som passar för alla och den ges med kläderna på. Energimassage kallas även ”den sittande massagen” eller ”japansk massage”. Med tryck, skakningar och olika grepp stimuleras ett par hundra akupunkturpunkter längs kroppens meridianer (energikanaler), främst på rygg och armar.
I kursen får du lära dig en fantastisk Healing som kombineras med Chakrabalansering. Denna delkurs handlar också om personlig utveckling och rening.

Under kursens blir du initierad, dvs får ta del av denna underbara healingenergi (Silvervioletta flamman), så att du sedan kan använda den. Därefter blir det lite teori kring healingenergin och hur du kan använda den. Vi arbetar sedan med energin och ger varandra healing.

Du får även lära dig distanshealing och rening av platser/miljöer, samt att utföra Chakrabalansering, där fokus ligger på att balansera energier. Kursen är främst praktisk till sin natur, men en del teori ingår också. Vi varvar teori och praktik och ni lär er genom att öva på varandra.
Under denna utbildning är fokus SPA-behandlingar för hela kroppen. Du får lära dig kroppspeeling (body scrub) samt olika typer av välgörande kroppsinpackningar (body wrap).

Utbildningen är till största del praktisk och du lär dig genom att vi övar kroppspeeling och kroppsinpackning på varandra. Dessutom får du lära sig att tillverka sin egen Body Scrub.
I utbildningen ingår olika former av ansiktsbehandling och egenvård, ansiktsmassage, samt välgörande och sköna behandlingar. Perfekt för dig som vill öppna egen skönhetssalong eller arbeta på spa- eller skönhetssalong.

Vi använder färdiga ekologiska och närande hudvårdsprodukter och kombinerar detta med produkter som du får lära dig tillverka av ätliga, naturliga, ekologiska och hälsosamma råvaror.

Utbildningen är på tre intensiva dagar. Efter avslutad utbildning blir du diplomerad.
Marie Raftheim Hane är certifierat medium utbildad genom Svenska riksföreningen för andlig utveckling (SRAU). Hon arbetar som medium, healer, med tarot och hypnos.

På en gruppseans kan du både få kontakt med anhöriga och vänner på andra sidan. Gruppen är på max 10 personer och Marie förmedlar de kontakter och budskap som kommer in.

Gruppseansen tar ca 1½ timma och du kommer att ha chans att ställa frågor i slutet om du önskar.
Healingkurs hos Harmoniqa i Kalmar

Den silvervioletta flamman är ett högfrekvent andligt ljus som har används av andliga sökare i tusentals år. Silvervioletta flamman kallas även för nådens och förlåtelsens flamma och kommer till oss som "tröstaren" i svåra tider. Den renar och transformerar effekten av det negativa, och går till orsaken till problemet genom att transformera känslor och minnen i vårt undermedvetna. Du åkallar energin mycket lätt, genom specifika mantran, tillsammans med visualisering eller meditationer.

Kursen är förlagd till ett kurstillfälle och pågår sedan under 2 veckor med hemuppgifter som sedan redovisas skriftligt innan du får ditt diplom.

Ur innehållet
Vad är den Silvervioletta flamman
Hur man använder den Silvervioletta flammans energi
Hela andra på plats eller distans
Rena hus och platser med den silvervioletta flamman
Initiera och stärka dig själv och andra
Affirmationer och Meditationer
St Germain, vem var det?

Fika ingår i kursavgiften (meddela ev specialkost), likaså kurskompendium.

Kursen hålls av Tina Ribbershed.
Detta är en 1-dagars grundläggande utbildning i Hot stone-massage. Du får lära dig att göra hel- och halvkroppsmassage, där även fot- och ansiktsmassage ingår. Under massageutbildningen i Hot stone tränar ni genom att utföra behandlingen på varandra. Utbildningen är huvudsakligen praktisk, med en kort teoridel. Du får också lära dig att blanda egna aromaoljor som du kan använda till massagen.

Det är en utbildning som passar både dig som redan arbetar med någon form av kroppsbehandling, te x massör, och vill lära dig en av de vanligaste spa-massagebehandlingarna för att kunna arbeta på olika spa både i Sverige och utomlands. Den passar också dig som kanske är på väg att starta upp. Likaså passar utbildningen dig som bara vill använda massagen i hemmet på nära och kära.

I utbildningen använder vi dels färdigblandade massageoljor av mycket hög kvalitet, som t ex är rogivande, muskelavslappnande, mer åt det romantiska hållet eller som motverkar celluliter. Dessutom får man lära sig att utifrån ekologisk basolja och välgörande eteriska oljor tillverka egna aromamassageoljor. Vi använder Young Livings produkter på grund av den höga kvalitén och med omtanke om våra kunders och vår egen hälsa.
Hypnoterapi är en terapiform under hypnos, som går ut på att förändra ett beteende. Antingen vill man ta bort eller minska ett oönskat beteende eller så vill man förstärka ett beteende eller en egenskap man har. Det innefattar såväl samtalsterapi som terapi under hypnos.

Detta är en upplevelsebaserad utbildning där du tränas på att kunna leda klienter till att kunna bli av med t ex rädslor, fobier eller beroenden. Du kan också hjälpa din klient att stärka vissa egenskaper. Klienten försätts i ett tillstånd av lugn och avslappning och därefter används suggestioner för att påverka de oönskade beteendena eller förstärka ett beteende.

Under utbildningen tränas du både som klient, terapeut och bisittare under terapisessioner. Mellan kurstillfällena är det tid för såväl teoretiskt som praktiskt utövande av utbildningen. Det är då du får möjlighet att använda det du lär dig under kurstillfällena och prova det på dina klienter. För att bli en bra terapeut, krävs att du lär känna hypnosen tillsammans med dina klienter.

Du kommer under utbildningsåret att få jobba mycket med dig själv. Vilket är av stor vikt när man ska leda andra.

Utbildningen är indelad i 4 kurstillfällen fördelade under 1 års tid. Därefter blir du diplomerad Hypnoterapeut. Vill du sedan fortsätta din utbildning kan du välja att läsa ytterligare 1 år till Regressionsterapeut. Då arbetar du liksom tidigare med hypnos, men leder klienten själv in i det som är orsaken till att klienten upplever den rädsla, det beroende, eller den upplevelse av att ha olika former av svårigheter i detta liv. Oftast kommer här en djupare förståelse av varför livet ser ut som det gör och varför man beter sig som man gör. Regressionen kan hjälpa klienten att på ett djupare plan bli fri från sina svårigheter.

Plats: HarmoniQAs kurslokal, Södra Långgatan 23, Kalmar.
Uppge namn, adress, mobilnummer och mailadress vid anmälan så skickar vi ut inbetalningskort.
Initieringen ingår i Healingkursen på distans hos HarmoniQA. Både kursen och initieringen sker på distans. Denna tid som du bokar är den tidpunkt som initieringen sker. Du behöver då avsätta ca 30 min i lugn ostörd miljö. Mer info får du i ditt kursdokument.

Kursen pågår under 2 veckor eller tills du är klar. Du får hemuppgifter, som sedan redovisas skriftligt innan du får ditt diplom. Kurskompendium ingår i kursavgiften och skickas till dig då du betalt kursen.

Du kan kan du boka din kurs och din initiering tidigast 2 dagar efter att du gjort din betalning. Betala antingen via webbshopen eller till harmoniQAs bankgiro: 635-0680. Läs mer på hemsidan www.harmoniqa.se.

Den silvervioletta flamman är ett högfrekvent andligt ljus som har används av andliga sökare i tusentals år. Silvervioletta flamman kallas även för nådens och förlåtelsens flamma och kommer till oss som "tröstaren" i svåra tider. Den renar och transformerar effekten av det negativa, och går till orsaken till problemet genom att transformera känslor och minnen i vårt undermedvetna. Du åkallar energin mycket lätt, genom specifika mantran, tillsammans med visualisering eller meditationer.


Ur innehållet
Vad är den Silvervioletta flamman
Hur man använder den Silvervioletta flammans energi
Hela andra på plats eller distans
Rena hus och platser med den silvervioletta flamman
Initiera och stärka dig själv och andra
Affirmationer och Meditationer
St Germain, vem var det?.

Kursen hålls av Tina Ribbershed.

Tid: Start löpande på distans.
Plats: Hemma hos dig själv.
Kostnad: 750 kr betalas i samband med anmälan, antingen i butiken, på bg 635-0680 (skriv ditt namn på betalningen) eller i webshopen.
Förhandsanmälan: info@harmoniqa.se, på telefon: 0480-43 17 88 eller genom att trycka på den blå anmälningsknappen.
Lymfmassage 3-dagars utbildning
Detta är en utbildning där man lär sig att ge lymfmassage. Det är en utbildning som passar både dig som redan arbetar med någon form av kroppsbehandling, te x massör, och vill lära dig en effektivt utrensande massage, för att kunna arbeta med på olika spa både i Sverige och utomlands. Den passar också dig som kanske är på väg att starta upp en egen verksamhet och vill komplettera de behandlingar du redan utför. Likaså passar utbildningen dig som bara vill använda massagen i hemmet på nära och kära.
Detta är en kurs som mestadels är praktisk. Det är en utbildning där ni lär er genom att öva på varandra. Du får lära dig en bra grundläggande massage av hela kroppen, med grepp som även utbildade massörer använder. Kursen är förlagd över en hel helg och det är en fördel för dig/er om ni är mins två familjemedlemmar/bekanta som lär er tillsammans, så att ni kan massera varandra framöver.

Första dagen får du lära dig ryggmassage, massage av nacke och axlar och ansiktsmassage. Andra dagen får du lära dig massera ben, fötter, armar och händer. Dessutom repeterar vi det som vi gjorde den första dagen. Denna kurs är perfekt för dig som vill kunna massera dina familjemedlemmar och vänner. Den passar även dig som vill se om massage är ett yrke som passar dig.

Vi bjuder på frukt och dryck, men du står själv för lunch etc. HarmoniQA ligger mitt i Kalmar City och här finns gott om restauranger. Du kan också ha med dig egen lunch om du vill, här finns kök med mikro, spis och kyl.
Välkommen till en kväll där vi slappnar av tillsammans och du får chans att komma närmare inpå dig själv genom guidning med vägledd meditation. Vi träffas, mediterar, umgås och pratar om kvällens upplevelser. Tillhör du dem som har tankar på att börja meditera, men tycker att det kan vara svårt att börja själv, eller att få det gjort. Då kanske detta är något för dig! Passar även dig som mediterat tidigare.

Jag bjuder på frukt och dryck!

Kursledare: Tina Ribbershed

Plats: HarmoniQAs kurslokal
Kostnad: 200 kr, betalas samma kväll, gärna med kontanter.
Förhandsanmälan: info@harmoniqa.se, på telefon: 0480-43 17 88 eller genom att trycka på den blå anmälningsknappen på hemsidan.
Qigong är flera tusen år gamla hälsorörelser och kommer ursprungligen från Kina. Det betyder ungefär träning i att öka sin livsenergi. Det är en övningsform som stärker förmågan att påverka din hälsa, stabiliserar ditt inre energisystem, stärker din livsenergi och utvecklar närvaron i dig själv. Den form som jag lär ut är en serie långsamma och mjuka rörelser. Under Qigongträningen balanseras kroppen och resultatet blir oftast att du upplever ett välbefinnande, känner lugn och harmoni i kropp och själ, samt får tillgång till din inre kraft och energi. Qigong passar de flesta, metoden är enkel, behaglig och lustfylld att utöva och motverkar stress.

Vi träffas 18.00 varannan tisdag.

Endast föranmälan!

Kursledare: Tina Ribbershed

Plats: HarmoniQAs kurslokal,
Kostnad: 700 kr för hela kursen. Ett inbetalningskort skickas till dig vid start. Uppge namn, adress, mobilnummer, mail, och personnummer vid anmälan.
Förhandsanmälan: info@harmoniqa.se eller på telefon: 0480-43 17 88
Detta är en underbar form av medicinsk aromaterapi, som bara tar en dag att lära sig. Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, genom kraften i den behandling som man utför med terapeutiska eteriska oljor. Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär. Men den visade sig snart ha god effekt även på många andra problem. Regndroppsteknik kallas även Regndroppsmassage, Regndroppsbehandling eller Raindrop Technique.

Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden.

De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därför är Regndroppsteknik också en mycket välgörande behandlingsform för att minska oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning.

Oljorna som används är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.
Kurs i Spamassage
Detta är en utbildning där man lär sig tre sorters avslappnande Spa-massage: Aroma-, Avslappnings- och Chokladmassage. Det är samma massage i grunden med skiljer sig ändå åt.

I utbildningen använder vi dels färdigblandade aromamassageoljor av mycket hög kvalitet, som t ex är rogivande, muskelavslappnande, mer åt det romantiska hållet eller som motverkar celluliter. Dessutom får man lära sig att utifrån ekologisk basolja och välgörande eteriska oljor tillverka egna aroma- och chokladmassageoljor. Vi använder Young Livings produkter på grund av den höga kvalitén och med omtanke om våra kunders och vår egen hälsa.

Ur innehållet
Detta är en tvådagars grundläggande utbildning i aromamassage, avslappningsmassage och chokladmassage. Du får lära dig att göra hel- och halvkroppsmassage, där även fot- och ansiktsmassage ingår. Utbildningen är huvudsakligen praktisk, med en kort teoridel. Du får också lära dig att blanda egna aromaoljor och chokladmassageoljor.

Diplom
Efter avslutad utbildning får du ett diplom och kan börja använda dina kunskaper direkt när du kommer hem.
Utbildningen hålls av Tina Ribbershed

Plats: HarmoniQA Spa och Butik, Södra Långgatan 23, Kalmar

Åldersgräns: Lägsta ålder 18 år, eller ihop med förälder från 15 år.

Kostnad: 4900 kr (inkl moms), en anmälningsavgift på 1500 kr betalas i samband med anmälan. Är ni minst 2 personer som anmäler er samtidigt får ni 500 kr i rabatt vardera. Meddela detta då ni anmäler er. Faktura på anmälningsavgift samt resterande kursavgift skickas till dig via maiI. I priset ingår moms, anmälnings- och administrationsavgift, kursmaterial och diplom.

Förhandsanmälan: info@harmoniqa.se, på telefon: 0480-43 17 88 eller genom att trycka på den blå anmälningsknapp
Marie Raftheim är certifierat medium och jobbar bl a med mediala tarotkonsultationer. Marie har lagt tarot under många år. Kanske har du stött på henne på någon av de mässor hon deltagit i. Du kan boka in dig på en halvtimmes medial vägledning genom Tarottolkning för 450 kr. Boka denna tid i förväg!

Plats: Butik HarmoniQA, Södra Långgatan 23
Kostnad: 450 kr/30 min
Utbildning till Änglaterapeut hos HarmoniQA i Kalmar!

En utbildning i 3 steg där du lär dig att förmedla budskap från Änglarna, lägga Änglakort, samt ge Änglahealing och Änglamassage. Utbildningen ger dig ett helt koncept som du kan arbeta med på hemmaplan.

Utbildningen pågår under ca 1/2-år och vi träffas under 3 helger. Den passar såväl dig som är nybörjare som dig som redan jobbar med andlig vägledning. Du behöver ha ett brinnande intresse för att utveckla dina andliga gåvor. Läs mer om utbildningen på hemsidan.

Steg 1: Ärkeänglarna och Änglakort
o Du får bekanta dig med 10 av våra Ärkeänglar som du sedan kan samarbeta med då du lägger Änglakort, ger healing och massage.
o Ta kontakt med Ärkeänglarna.
o Du får öva upp din intuition.
o Lära dig några olika läggningar med Änglakort. Kort ingår i avgiften!
o Förmedla budskap.

Steg 2: Änglahealing
Healing- och energiövningar: o Känna in olika energier.
o Använda healingenergi.
o Healing till människor och djur.
o Healing på distans.
o Healing till platser.
o Självhealing.
o Kontakt med Ärkeänglarna.
o Förmedla budskap.

Steg 3: Änglamassage
o Några olika eteriska oljor och deras egenskaper.
o Blanda egna oljor. Oljor ingår i avgiften!
o Ge Änglamassage, både helkropps- och ryggmassage.
o Kontakt med Ärkeänglarna.
o Förmedla budskap.

Under varje delkurs ingår meditationer, etiska samtal och repetition av våra änglar. Fika ingår och vi bjuder även på frukt och dryck. Vid varje kurssteg får du ett kurskompendium och vid avslutad utbildning får du ett diplom.

Utbildningen hålls av Tina & Håkan Ribbershed

Massage

En klassisk massage som utförs med fina ekologiska oljor till lugn musik och dämpat ljus. Massage av rygg, nacke, ben, fötter,armar, händer, dekolletage. Ansikte och skalp kan ingå om du önskar. Självklart väljer du om du vill fokusera mer på något och hoppa över något annat.

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.
Lymfmassage – storstäda kroppen

Lymfmassage kan hjälpa dig att avlägsna slaggprodukter som lagrats och även hjälpa kroppen att hålla ett jämnare näringsflöde. Blockeringar kan uppstå i lymfsystemet pga alla miljögifter som numera finns i riklig mängd, men också pga intag av mediciner, stress, felaktig andning, rökning, för lite vätskeintag och dåliga matvanor. Genom massage stimuleras lymfmotoriken i lymfbanorna så att de pumpar fram lymfvätskan snabbare samt löser upp lymfstockningar i vävnaderna, vilket ger en friskare och smidigare vävnad. Lymfmassagen ser till så att vätska och slagg förs bort.
Lymfmassage rekommenderas även för gravida från v 13 och framåt, för att hjälpa till att hålla igång lymfsystem och blodcirkulation. Kombinera gärna med vår Gravidmassage. Den ges då på en speciell gravidmassagebänk, så meddela vid bokningen om du är gravid så att vi kan förbereda din massage på bästa sätt.

Välj helst 90 min då du bokar lymfmassage för första gången och likaså om du har lite mer problem med t ex vätskeansamling, tyngdkänsla och värk i ben eller armar. Med 90 minuters massage hinner vi gå mer på djupet.


Lymfmassage kan avhjälpa

- avlägsna överflödig äggvita
- transportera överskott av vatten och upplösta ämnen från vävnadsvätskan till blodet
- avspänning i musklerna
- sömnproblem
- celluliter
- minska halten av stresshormonet kortisol
dålig blodcirkulation
- ödem
- infektioner
- slapp hud
- öka cirkulationen kring ärrvävnad

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.
Lymfmassage kan hjälpa dig att avlägsna slaggprodukter som lagrats och även hjälpa kroppen att hålla ett jämnare näringsflöde. I denna behandling kombineras av vanlig manuell lymfmassage och elektroterapi med HIVAMAT.

Elektroterapi - Hivamatmassage även kallad Deep Oscillation är en unik patenterad behandlingsmetod som, genom att pulsera ett elektrostatiskt fält, åstadkommer effektiva vibrationer i vävnaden.

Elektroterapi med hivamatmetoden är en mycket mjuk och behaglig massagemetod. Behandling har en djupverkande effekt på alla vävnadskomponenter (hud, bindväv, underhudsfett, muskler, blod- och lymfkärl). Därmed främjas transporten av näringsämnen, slaggprodukter, blodgenomströmning och lymfdränage.

Blockeringar kan uppstå i lymfsystemet pga alla miljögifter som numera finns i riklig mängd, men också pga intag av mediciner, stress, felaktig andning, rökning, för lite vätskeintag och dåliga matvanor. Genom massage stimuleras lymfmotoriken i lymfbanorna så att de pumpar fram lymfvätskan snabbare samt löser upp lymfstockningar i vävnaderna, vilket ger en friskare och smidigare vävnad. Lymfmassagen ser till så att vätska och slagg förs bort.
Lymfmassage rekommenderas även för gravida från v 13 och framåt, för att hjälpa till att hålla igång lymfsystem och blodcirkulation.

Välj helst 90 min då du bokar lymfmassage för första gången och likaså om du har lite mer problem med t ex vätskeansamling, tyngdkänsla och värk i ben eller armar. Med 90 minuters massage hinner vi gå mer på djupet.


Lymfmassage kan avhjälpa

- avlägsna överflödig äggvita
- transportera överskott av vatten och upplösta ämnen från vävnadsvätskan till blodet
- avspänning i musklerna
- sömnproblem
- celluliter
- minska halten av stresshormonet kortisol
dålig blodcirkulation
- ödem
- infektioner
- slapp hud
- öka cirkulationen kring ärrvävnad

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.
Lymfmassage kan hjälpa dig att avlägsna slaggprodukter som lagrats och även hjälpa kroppen att hålla ett jämnare näringsflöde. I denna behandling kombineras av vanlig manuell lymfmassage och elektroterapi med HIVAMAT.

Elektroterapi - Hivamatmassage även kallad Deep Oscillation är en unik patenterad behandlingsmetod som, genom att pulsera ett elektrostatiskt fält, åstadkommer effektiva vibrationer i vävnaden.

Elektroterapi med hivamatmetoden är en mycket mjuk och behaglig massagemetod. Behandling har en djupverkande effekt på alla vävnadskomponenter (hud, bindväv, underhudsfett, muskler, blod- och lymfkärl). Därmed främjas transporten av näringsämnen, slaggprodukter, blodgenomströmning och lymfdränage.

Blockeringar kan uppstå i lymfsystemet pga alla miljögifter som numera finns i riklig mängd, men också pga intag av mediciner, stress, felaktig andning, rökning, för lite vätskeintag och dåliga matvanor. Genom massage stimuleras lymfmotoriken i lymfbanorna så att de pumpar fram lymfvätskan snabbare samt löser upp lymfstockningar i vävnaderna, vilket ger en friskare och smidigare vävnad. Lymfmassagen ser till så att vätska och slagg förs bort.
Lymfmassage rekommenderas även för gravida från v 13 och framåt, för att hjälpa till att hålla igång lymfsystem och blodcirkulation.

Välj helst 90 min då du bokar lymfmassage för första gången och likaså om du har lite mer problem med t ex vätskeansamling, tyngdkänsla och värk i ben eller armar. Med 90 minuters massage hinner vi gå mer på djupet.


Lymfmassage kan avhjälpa

- avlägsna överflödig äggvita
- transportera överskott av vatten och upplösta ämnen från vävnadsvätskan till blodet
- avspänning i musklerna
- sömnproblem
- celluliter
- minska halten av stresshormonet kortisol
dålig blodcirkulation
- ödem
- infektioner
- slapp hud
- öka cirkulationen kring ärrvävnad

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.
Spamassage (Aromamassage) - Rygg, nacke, axlar. Detta är en härligt avslappnande massage som ges med vana händer och behaglig terapeutisk olja. Det är en mjuk och skön massage, men där det behövs blir den mer djupgående, Denna massage passar alla, även om man t ex har värk i kroppen. Så om du har kronisk värk så som fibromyalgi eller reumatism, fungerar denna massage bra då den anpassas efter dina behov. Denna massage är både fysiskt och mentalt lugnande och avslappnande och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv.

Till denna massage används ekologiska avslappnande, balanserande och upphöjande oljor från YoungLiving. Väljer du Ayurvedisk olja, så kommer den från Crearome.
Energimassage ges med lätta och lite snabbare grepp på huvud, nacke, axlar, rygg, armar och händer. Massagen har en både avslappnande och uppiggande effekt och behandlar t ex förkylning, ont i huvudet, spänningar i nacken eller ont i ryggen.

Blodcirkulationen påverkas och genomblödningen i musklerna ökar. Massagen utförs med kunden sittande på en speciell energimassagestol. Massage sätter fart på kroppens energiflöden och är mycket effektivt mot spända rygg- och nackmuskler. Den är mycket lämplig som förebyggande behandling och fungerar även utmärkt i rehabiliterande syfte för personer med värk i nacke, rygg, axlar, armar, händer och huvud.
Lymfmassage – storstäda kroppen

Lymfmassage kan hjälpa dig att avlägsna slaggprodukter som lagrats och även hjälpa kroppen att hålla ett jämnare näringsflöde. Blockeringar kan uppstå i lymfsystemet pga alla miljögifter som numera finns i riklig mängd, men också pga intag av mediciner, stress, felaktig andning, rökning, för lite vätskeintag och dåliga matvanor. Genom massage stimuleras lymfmotoriken i lymfbanorna så att de pumpar fram lymfvätskan snabbare samt löser upp lymfstockningar i vävnaderna, vilket ger en friskare och smidigare vävnad. Lymfmassagen ser till så att vätska och slagg förs bort.
Lymfmassage rekommenderas även för gravida från v 13 och framåt, för att hjälpa till att hålla igång lymfsystem och blodcirkulation. Kombinera gärna med vår Gravidmassage. Den ges då på en speciell gravidmassagebänk, så meddela vid bokningen om du är gravid så att vi kan förbereda din massage på bästa sätt.

Välj helst 90 min då du bokar lymfmassage för första gången och likaså om du har lite mer problem med t ex vätskeansamling, tyngdkänsla och värk i ben eller armar. Med 90 minuters massage hinner vi gå mer på djupet.


Lymfmassage kan avhjälpa

- avlägsna överflödig äggvita
- transportera överskott av vatten och upplösta ämnen från vävnadsvätskan till blodet
- avspänning i musklerna
- sömnproblem
- celluliter
- minska halten av stresshormonet kortisol
dålig blodcirkulation
- ödem
- infektioner
- slapp hud
- öka cirkulationen kring ärrvävnad

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.
I behandlingen får du både massage och healing. Vi börjar med att diskutera vad du vill ha hjälp med. Behandling kan hjälpa vid både fysisk och psykisk stress som sätter sig som ömhet/smärta/stelhet i musklerna. Jag börjar med att jobba intuitivt i ditt energifält för att få bort blockeringar. I massagen använder jag både taktil massage, men går även på djupet vid muskelknutor och efter behov. Under tiden jobbar jag med healing på kroppen och i auran. Jag känner av intuitivt vad på kroppen som behöver jobbas med. Behandlingen avslutas alltid med en rygg/nackmassage.
Kallas även Biblisk Regndroppsmassage. Ges för adlig och medial utveckling och öppnande, men också för att stärka dig mentalt. Här används flera olika eteriska oljor som omnämns redan i bibeln. Kombinationen av dessa eteriska oljor och massagen främjar rensa bort mentala hinder och blockeringar, skydd, ärlighet, kärlek och andlig / medial utveckling.

Massagen utförs både på fötter och rygg och tar ca 60-75 min.
Detta är en mjuk, skön aromamassage för dig som känner dig stressad. En bra massage för dig som har värk i kroppen eller bara vill njuta av mjuk beröring. Massagen ges på rygg, ben, fötter. armar, händer samt översta delen av bröstkorgen.
Bindvävsmassage befriar dig från spänningar och stelhet, ger välbefinnande och möjlighet till självläkning. Massagen hjälper musklerna att slappna av, lindrar muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta och svullnader. Den ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningar i kroppen. Vid behov kan bindvävsmassage kombineras med djupgående klassisk massage.
Bindväv finns i de flesta av kroppens organ och är livsnödvändig. Det finns t ex i hud, senor, ben, blodkärl och brosk. Bindväven har olika strukturer och egenskaper, och har varierande grad av elasticitet. Bindvävsmassage passar dig som behöver en ökad cirkulation och borttransport av slaggprodukter från kroppen och passar lika bra för män som för kvinnor.
Förtätad bindväv och dålig blodcirkulation är en av orsakerna till att celluliter bildas, genom bindvävsmassage påverkas även celluliterna. Massagen anpassas alltid efter dina behov beroende på vilka besvär du har, hur fast din bindväv sitter och var du har din smärttröskel.
Detta är ingen helt smärtfri massage. Har du väldigt fast bindväv, kan denna massage göra lite ont, då vi jobbar på det traditionella sättet varvat med en Novafon (muskulär vibrator) och koppning som däremot är behagligt avslappnande.

Välj gärna till djupgående klassisk massage till bindvävsmassagen!

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.
Bindvävsmassage befriar dig från spänningar och stelhet, ger välbefinnande och möjlighet till självläkning. Massagen hjälper musklerna att slappna av, lindrar muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta och svullnader. Den ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningar i kroppen. Vid behov kan bindvävsmassage kombineras med djupgående klassisk massage.
Bindväv finns i de flesta av kroppens organ och är livsnödvändig. Det finns t ex i hud, senor, ben, blodkärl och brosk. Bindväven har olika strukturer och egenskaper, och har varierande grad av elasticitet. Bindvävsmassage passar dig som behöver en ökad cirkulation och borttransport av slaggprodukter från kroppen och passar lika bra för män som för kvinnor.
Förtätad bindväv och dålig blodcirkulation är en av orsakerna till att celluliter bildas, genom bindvävsmassage påverkas även celluliterna. Massagen anpassas alltid efter dina behov beroende på vilka besvär du har, hur fast din bindväv sitter och var du har din smärttröskel.
Detta är ingen helt smärtfri massage. Har du väldigt fast bindväv, kan denna massage göra lite ont, då vi jobbar på det traditionella sättet varvat med en Novafon (muskulär vibrator) och koppning som däremot är behagligt avslappnande.

Välj gärna till djupgående klassisk massage till bindvävsmassagen!

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.
Bindvävsmassage befriar dig från spänningar och stelhet, ger välbefinnande och möjlighet till självläkning. Massagen hjälper musklerna att slappna av, lindrar muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta och svullnader. Den ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningar i kroppen. Vid behov kan bindvävsmassage kombineras med djupgående klassisk massage.
Bindväv finns i de flesta av kroppens organ och är livsnödvändig. Det finns t ex i hud, senor, ben, blodkärl och brosk. Bindväven har olika strukturer och egenskaper, och har varierande grad av elasticitet. Bindvävsmassage passar dig som behöver en ökad cirkulation och borttransport av slaggprodukter från kroppen och passar lika bra för män som för kvinnor.
Förtätad bindväv och dålig blodcirkulation är en av orsakerna till att celluliter bildas, genom bindvävsmassage påverkas även celluliterna. Massagen anpassas alltid efter dina behov beroende på vilka besvär du har, hur fast din bindväv sitter och var du har din smärttröskel.
Detta är ingen helt smärtfri massage. Har du väldigt fast bindväv, kan denna massage göra lite ont, då vi jobbar på det traditionella sättet varvat med en Novafon (muskulär vibrator) och koppning som däremot är behagligt avslappnande.

Välj gärna till djupgående klassisk massage till bindvävsmassagen!

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.
En kraftfull, ljuvlig helkroppsmassage med varm chokladolja. Chokladmassage är en lyxig upplevelse för både kropp & sinne! Behandlingen har en lugnande effekt på alla sinnen. Choklad innehåller antioxidanter och är bra för både kropp och själ! Till massagen används endast ekologiska produkter.

Chokladmassage delkropp innehåller massage av rygg och nacke.
En kraftfull, ljuvlig helkroppsmassage med varm chokladolja. Chokladmassage är en lyxig upplevelse för både kropp & sinne! Behandlingen har en lugnande effekt på alla sinnen. Choklad innehåller antioxidanter och är bra för både kropp och själ! Till massagen används endast ekologiska produkter.

Chokladmassage helkropp innehåller massage av rygg, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen.
En kraftfull, ljuvlig helkroppsmassage med varm chokladolja. Chokladmassage är en lyxig upplevelse för både kropp & sinne! Behandlingen har en lugnande effekt på alla sinnen. Choklad innehåller antioxidanter och är bra för både kropp och själ! Till massagen används endast ekologiska produkter.

Chokladmassage De Luxe innehåller massage av rygg, nacke, ben, fötter, armar, händer, översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen, ansikte och ev huvud.
En klassisk massage som utförs med fina ekologiska oljor till lugn musik och dämpat ljus. Massage av rygg, nacke, ben, fötter,armar, händer, dekolletage. Ansikte och skalp kan ingå om du önskar. Självklart väljer du om du vill fokusera mer på något och hoppa över något annat.

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.
Detta är en effektiv massage som ges med lätta händer och en olja som får din kropp att slappna av. Den är speciellt lämplig för dig med värk i kroppen. Så om du har kronisk värk, t ex fibromyalgi eller reumatism, fungerar denna massage mycket bra. Denna massage fungerar inte bara lugnande och stillande för kroppen utan också för ditt mentala jag.

Till denna massage användes en speciell massageolja som är speciellt sammansatt för att motverkar värk och trots att massagen är mjuk får du fart på systemen i din kropp. Den sker antingen helt avklätt eller med underkläder som tål om lite massageolja råkar hamna på dem.

Fibromassage helkropp innehåller massage av rygg, ben, fötter, armar, händer och bröstkorgen. Den sker antingen helt avklätt eller med underkläder som tål om lite massageolja råkar hamna på dem.

Fibromassage De Luxe innehåller utöver helkroppsmassage även en mycket avslappnande ansikts- och huvudmassage.
Detta är en effektiv massage som ges med lätta händer och en olja som får din kropp att slappna av. Den är speciellt lämplig för dig med värk i kroppen. Så om du har kronisk värk, t ex fibromyalgi eller reumatism, fungerar denna massage mycket bra. Denna massage fungerar inte bara lugnande och stillande för kroppen utan också för ditt mentala jag.

massage

Till denna massage användes en speciell massageolja som är speciellt sammansatt för att motverkar värk och trots att massagen är mjuk får du fart på systemen i din kropp. Den sker antingen helt avklätt eller med underkläder som tål om lite massageolja råkar hamna på dem.

Fibromassage helkropp innehåller massage av rygg, ben, fötter, armar, händer och bröstkorgen. Den sker antingen helt avklätt eller med underkläder som tål om lite massageolja råkar hamna på dem.
Att vara gravid är en spännande och omvälvande upplevelse. En tid då du troligtvis ser fram emot det nya livet som växer inom dig, men också en tid av kroppsliga och hormonella förändringar. I takt med att magen växer kommer troligtvis också tröttheten och kanske också värk. Ditt behov av avspänning och avslappning ökar. Med en välgörande gravidmassage får du chans att slappna av och njuta av en stunds egen tid.

Detta är en mycket avslappnande och lugnande massage, som ges med en underbar närande, avslappnande och uppiggande olja, naturligtvis bestående av enbart naturliga ingredienser. Efter massagen ges möjlighet till en stunds stillhet i den intilliggande relaxen.

Forskning visar att du, genom att använda massage regelbundet under graviditeten, minskar din oro, sänker stresshormonerna och har färre komplikationer under förlossningen och tiden efter att du fött.

Från ca v 13 ges massagen delvis liggandes på sidan, med stödjande kuddar. Belastning på ländryggen blir då inte lika stor. Ländryggen får redan ta mycket extratyngd då kroppshållningen förändrats.

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.
Att vara gravid är en spännande och omvälvande upplevelse. En tid då du troligtvis ser fram emot det nya livet som växer inom dig, men också en tid av kroppsliga och hormonella förändringar. I takt med att magen växer kommer troligtvis också tröttheten och kanske också värk. Ditt behov av avspänning och avslappning ökar. Med en välgörande gravidmassage får du chans att slappna av och njuta av en stunds egen tid.

Detta är en mycket avslappnande och lugnande massage, som ges med en underbar närande, avslappnande och uppiggande olja, naturligtvis bestående av enbart naturliga ingredienser. Efter massagen ges möjlighet till en stunds stillhet i den intilliggande relaxen.

Forskning visar att du, genom att använda massage regelbundet under graviditeten, minskar din oro, sänker stresshormonerna och har färre komplikationer under förlossningen och tiden efter att du fött.

Från ca v 13 ges massagen delvis liggandes på sidan, med stödjande kuddar. Belastning på ländryggen blir då inte lika stor. Ländryggen får redan ta mycket extratyngd då kroppshållningen förändrats.

Gravidmassage De Luxe innehåller även huvud- och ansiktsmassage.

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.
En helt underbar avslappnande och djup massage, med varma lavastenar. Här används de varma stenarna dels för utlägg på kroppen och dels som redskap under massagen. Värmen i kombination med aromaoljor gör att man kan komma längre in i muskeln och ändå uppleva massagen behagligt avslappnande och skön.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn. Stenarna som används är svart, släta bassaltstenar/lavastenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, minskar stress, är renande och ger ny kraft och energi!

Hot stone massage De Luxe innehåller utöver helkroppsmassage även ansiktsmassage och ev huvudmassage.
En helt underbar avslappnande och djup massage, med varma lavastenar. Här används de varma stenarna dels för utlägg på kroppen och dels som redskap under massagen. Värmen i kombination med aromaoljor gör att man kan komma längre in i muskeln och ändå uppleva massagen behagligt avslappnande och skön.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn. Stenarna som används är svart, släta bassaltstenar/lavastenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, minskar stress, är renande och ger ny kraft och energi!

Hot stone massage halvkropp innehåller en härlig rygg- och nackmassage.
En helt underbar avslappnande och djup massage, med varma lavastenar. Här används de varma stenarna dels för utlägg på kroppen och dels som redskap under massagen. Värmen i kombination med aromaoljor gör att man kan komma längre in i muskeln och ändå uppleva massagen behagligt avslappnande och skön.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn. Stenarna som används är svart, släta bassaltstenar/lavastenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, minskar stress, är renande och ger ny kraft och energi!

Hot stone massage helkropp innehåller massage av rygg, nacke, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen.
Här kan du kombinera besök i vårt fina Spa-bad inkl bastu och relax) med 30 min avslappnande och Chokladmassage.

Boka inträdet till Spabadet separat + denna Chokladmassage 30 min, dvs två separata bokningar som sammanlagt kostar 500 kr.

OBS: Hittar du inga lediga behandlingstider i samband med ditt Spa-bad, så hör av dig. Kanske kan vi lösa det ändå!
Detta är en mjuk, skön aromamassage för dig som känner dig stressad. En bra massage för dig som har värk i kroppen eller bara vill njuta av mjuk beröring. Massagen ges på rygg, ben, fötter. armar, händer samt översta delen av bröstkorgen.
Klassisk massage som utförs med fina ekologiska oljor till lugn musik och dämpat ljus. Massage av rygg, nacke samt ben och armar. Självklart väljer du om du vill fokusera mer på något och hoppa över något annat.

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.
Aromamassage helkropp innehåller massage av rygg, axlar, nacke, ben, fötter, armar, händer.

Detta är en härligt avslappnande massage som ges med vana händer och behaglig terapeutisk olja. Det är en mjuk och skön massage, men där det behövs blir den mer djupgående, Denna massage passar alla, även om man t ex har värk i kroppen. Så om du har kronisk värk så som fibromyalgi eller reumatism, fungerar denna massage bra då den anpassas efter dina behov. Denna massage är både fysiskt och mentalt lugnande och avslappnande och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv.

Till denna massage används ekologiska avslappnande, balanserande och upphöjande oljor från YoungLiving. Väljer du Ayurvedisk olja, så kommer den från Crearome.
Klassisk massage som utförs med fina ekologiska oljor till lugn musik och dämpat ljus. Massage av rygg, nacke samt ben och armar. Självklart väljer du om du vill fokusera mer på något och hoppa över något annat.

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.
En klassisk massage som utförs med fina ekologiska oljor till lugn musik och dämpat ljus. Massage av rygg, nacke, ben, fötter,armar, händer, dekolletage. Ansikte och skalp kan ingå om du önskar. Självklart väljer du om du vill fokusera mer på något och hoppa över något annat.

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.
En klassisk massage som utförs med fina ekologiska oljor till lugn musik och dämpat ljus. Massage av rygg, nacke, ben, fötter, armar, händer, ansikte, dekolletage och skalp. Självklart väljer du om du vill fokusera mer på något och hoppa över något annat.

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.
I den här behandlingen kombineras klassisk massage tillsammans med koppning. Koppning är en gammal traditionell läkekonst som främst används vid olika typer av smärta.
Koppning ges lokalt eller som massage och är ett utmärkt komplement till den klassiska massagen för att få en effektiv behandling av stela och ömma muskler. I kopparna bildas ett vaccum som lyfter upp huden och ökar blodgenomströmningen. Musklerna slappnar av och borttransporten av slaggprodukter ökar.

Massagen sätter igång blodcirkulationen och underlättar för kroppen att avlägsna slaggprodukter. Bra vid rygg och nackbesvär, vid allmän stelhet och spänningar i muskulatur och bindväv. En massagebehandling har både rehabiliterande och förebyggande effekt. Kroppen upplevs ofta mjukare och mer avslappnad efter en behandling.

OBS: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.
Lymfmassage – storstäda kroppen

Lymfmassage kan hjälpa dig att avlägsna slaggprodukter som lagrats och även hjälpa kroppen att hålla ett jämnare näringsflöde. Blockeringar kan uppstå i lymfsystemet pga alla miljögifter som numera finns i riklig mängd, men också pga intag av mediciner, stress, felaktig andning, rökning, för lite vätskeintag och dåliga matvanor. Genom massage stimuleras lymfmotoriken i lymfbanorna så att de pumpar fram lymfvätskan snabbare samt löser upp lymfstockningar i vävnaderna, vilket ger en friskare och smidigare vävnad. Lymfmassagen ser till så att vätska och slagg förs bort.
Lymfmassage rekommenderas även för gravida från v 13 och framåt, för att hjälpa till att hålla igång lymfsystem och blodcirkulation. Kombinera gärna med vår Gravidmassage. Den ges då på en speciell gravidmassagebänk, så meddela vid bokningen om du är gravid så att vi kan förbereda din massage på bästa sätt.

Välj helst 90 min då du bokar lymfmassage för första gången och likaså om du har lite mer problem med t ex vätskeansamling, tyngdkänsla och värk i ben eller armar. Med 90 minuters massage hinner vi gå mer på djupet.


Lymfmassage kan avhjälpa

- avlägsna överflödig äggvita
- transportera överskott av vatten och upplösta ämnen från vävnadsvätskan till blodet
- avspänning i musklerna
- sömnproblem
- celluliter
- minska halten av stresshormonet kortisol
dålig blodcirkulation
- ödem
- infektioner
- slapp hud
- öka cirkulationen kring ärrvävnad

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage.
Kallas även Regndroppsteknik, regndroppsmassage, regndroppsbehandling eller Raindrop Technique. Det är en underbar form av medicinsk aromaterapi. En väldoftande, utrensande och avstressande behandling där terapeutiska eteriska oljor från Young Living används.

Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, kan bl a stärka din hälsa, din hormonbalans, ditt immunförsvar, din sömn och hjälpa kroppen att läka effekterna av stress. Doften från oljorna påverkar även sinnet och har en avstressande och humörhöjande inverkan.

Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär. Men den visade sig även ha god effekt på många andra problem. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden.

De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därmed är regndroppsteknik också en välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.

Du kan välja om du enbart vill ha behandling på fötterna, eller ryggen vilket tar ca 30-45 min, eller om du vill ha hela behandlingen (rygg och fötter) som tar ca 60-75 min.

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage. Meddela vad du söker behandling för när du bokar din tid. Detta gör du i rutan "noteringar".
Kallas även Regndroppsteknik, regndroppsmassage, regndroppsbehandling eller Raindrop Technique. Det är en underbar form av medicinsk aromaterapi. En väldoftande, utrensande och avstressande behandling där terapeutiska eteriska oljor från Young Living används.

Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, kan bl a stärka din hälsa, din hormonbalans, ditt immunförsvar, din sömn och hjälpa kroppen att läka effekterna av stress. Doften från oljorna påverkar även sinnet och har en avstressande och humörhöjande inverkan.

Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär. Men den visade sig även ha god effekt på många andra problem. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden.

De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därmed är regndroppsteknik också en välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.

Du kan välja om du enbart vill ha behandling på fötterna, eller ryggen vilket tar ca 30-45 min, eller om du vill ha hela behandlingen (rygg och fötter) som tar ca 60-75 min.

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage. Meddela vad du söker behandling för när du bokar din tid. Detta gör du i rutan "noteringar".
Kallas även Regndroppsteknik, regndroppsmassage, regndroppsbehandling eller Raindrop Technique. Det är en underbar form av medicinsk aromaterapi. En väldoftande, utrensande och avstressande behandling där terapeutiska eteriska oljor används.

Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, kan bl a stärka din hälsa, din hormonbalans, ditt immunförsvar, din sömn och hjälpa kroppen att läka effekterna av stress. Doften från oljorna påverkar även sinnet och har en avstressande och humörhöjande inverkan..

Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär. Men den visade sig även ha god effekt på många andra problem. Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden.

De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet. Därmed är regndroppsteknik också en välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning. Oljorna är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.

Du kan välja om du enbart vill ha behandling på fötterna, vilket tar ca 30 min, eller om du vill ha hela behandlingen (rygg och fötter) som tar ca 60 min.


Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din massage. Meddela vad du söker behandling för när du bokar din tid. Detta gör du i rutan "noteringar".
Här ingår främst undersökning med syfte att bedöma, komma tillrätta med, förebygga eller lindra olika sjukdomstillstånd. Det handlar om främst om sådant som härstammar från vårt i rörelse- och stödjeorganen, dvs muskler, leder, skelett och nerver. En fysioterapeut arbetar med att bedöma, förebygga, lindra och komma tillrätta med hälsoproblem. Exempelvis är bedömning av motorik, styrka, ledrörlighet och smärta vanligt. Det kan handla om idrottsskador eller långvariga skador som härstammar ifrån muskulaturen.

Är du här för första gången välj helst 45-60 minuter (beroende på utgångsläget), så att det finns tid även för bedömning.

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din tid.
Här ingår främst undersökning med syfte att bedöma, komma tillrätta med, förebygga eller lindra olika sjukdomstillstånd. Det handlar om främst om sådant som härstammar från vårt i rörelse- och stödjeorganen, dvs muskler, leder, skelett och nerver. En fysioterapeut arbetar med att bedöma, förebygga, lindra och komma tillrätta med hälsoproblem. Exempelvis är bedömning av motorik, styrka, ledrörlighet och smärta vanligt. Det kan handla om idrottsskador eller långvariga skador som härstammar ifrån muskulaturen.

Är du här för första gången välj helst 45-60 minuter (beroende på utgångsläget), så att det finns tid även för bedömning.
Här ingår främst undersökning med syfte att bedöma, komma tillrätta med, förebygga eller lindra olika sjukdomstillstånd. Det handlar om främst om sådant som härstammar från vårt i rörelse- och stödjeorganen, dvs muskler, leder, skelett och nerver. En fysioterapeut arbetar med att bedöma, förebygga, lindra och komma tillrätta med hälsoproblem. Exempelvis är bedömning av motorik, styrka, ledrörlighet och smärta vanligt. Det kan handla om idrottsskador eller långvariga skador som härstammar ifrån muskulaturen.

Är du här för första gången välj helst 45-60 minuter (beroende på utgångsläget), så att det finns tid även för bedömning.

Obs: Kom en stund före din behandling, så att du hinner fylla i hälsodeklarationen innan det är dags för din tid.
Aromamassage De Luxe innehåller utöver helkroppsmassage även ansiktsmassage och ev huvudmassage.

Detta är en härligt avslappnande massage som ges med vana händer och behaglig terapeutisk olja. Det är en mjuk och skön massage, men där det behövs blir den mer djupgående, Denna massage passar alla, även om man t ex har värk i kroppen. Så om du har kronisk värk så som fibromyalgi eller reumatism, fungerar denna massage bra då den anpassas efter dina behov. Denna massage är både fysiskt och mentalt lugnande och avslappnande och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv.

Till denna massage används ekologiska avslappnande, balanserande och upphöjande oljor från YoungLiving. Väljer du Ayurvedisk olja, så kommer den från Crearome.
Spamassage (Aromamassage) - Rygg, nacke, axlar. Detta är en härligt avslappnande massage som ges med vana händer och behaglig terapeutisk olja. Det är en mjuk och skön massage, men där det behövs blir den mer djupgående, Denna massage passar alla, även om man t ex har värk i kroppen. Så om du har kronisk värk så som fibromyalgi eller reumatism, fungerar denna massage bra då den anpassas efter dina behov. Denna massage är både fysiskt och mentalt lugnande och avslappnande och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv.

Till denna massage används ekologiska avslappnande, balanserande och upphöjande oljor från YoungLiving. Väljer du Ayurvedisk olja, så kommer den från Crearome.

Aromamassage helkropp innehåller massage av rygg, axlar, nacke, ben, fötter, armar, händer.

Detta är en härligt avslappnande massage som ges med vana händer och behaglig terapeutisk olja. Det är en mjuk och skön massage, men där det behövs blir den mer djupgående, Denna massage passar alla, även om man t ex har värk i kroppen. Så om du har kronisk värk så som fibromyalgi eller reumatism, fungerar denna massage bra då den anpassas efter dina behov. Denna massage är både fysiskt och mentalt lugnande och avslappnande och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv.

Till denna massage används ekologiska avslappnande, balanserande och upphöjande oljor från YoungLiving. Väljer du Ayurvedisk olja, så kommer den från Crearome.
Änglamassage De Luxe innehåller utöver helkroppsmassage även ansiktsmassage och ev huvudmassage.

Änglamassage är en mjuk aromamassage som ges med lätta händer och behaglig ekologisk olja. Den passar alla även om man t ex har värk i kroppen. Så om du har kronisk värk så som fibromyalgi eller reumatism, fungerar denna massage bra. Denna massage är lugnande för kropp och själ och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv. Massagen kombineras med Änglahealing och vi förmedlar de ev budskap som kommer upp.
Änglamassage rygg innehåller en mjuk aromatisk helkroppsmassage, änglahealing och ev budskap.
Änglamassage är en mjuk aromamassage som ges med lätta händer och behaglig ekologisk olja. Den passar alla även om man t ex har värk i kroppen. Så om du har kronisk värk så som fibromyalgi eller reumatism, fungerar denna massage bra. Denna massage är lugnande för kropp och själ och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv. Massagen kombineras med Änglahealing och vi förmedlar de ev budskap som kommer upp.
Änglamassage rygg innehåller en mjuk aromatisk helkroppsmassage, änglahealing och ev budskap.
Änglamassage är en mjuk aromamassage som ges med lätta händer och behaglig ekologisk olja. Den passar alla även om man t ex har värk i kroppen. Så om du har kronisk värk så som fibromyalgi eller reumatism, fungerar denna massage bra. Denna massage är lugnande för kropp och själ och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv. Massagen kombineras med Änglahealing och vi förmedlar de ev budskap som kommer upp.

Änglamassage rygg innehåller en mjuk aromatisk ryggmassage, änglahealing och ev budskap.

Medialt arbete

En medial vägledning eller en medial sittning är ett samtal där jag som medium förmedlar vad andevärlden vill berätta för dig. Jag tar kontakt med nära och kära som du har på andra sidan. Andevärlden kommer till dig med visdom, tröst och kärlek. De vet allt om dig och vet vad du behöver just där och då och senare i livet. De kommer med råd om livet och vilka möjligheter du har framför dig. Vi kan inte bestämma vilka från andevärlden som ska komma, men vi kan alltid ha en önskan och förhoppning.

Ibland är kontakten väldigt stark och ibland är den mindre stark, det kan vara olika både mellan kontakter och tillfällen. Du kan skicka upp en kärleksfull tanke till dina nära och kära i andevärlden, som du vill ska komma till dig under denna sittning, men var också öppen för att andra kan komma till dig.
Ta emot Änglarnas budskap till dig, via en medial läggning med Änglakort. Med änglakorten får du svar på de frågor som du har! Korten ger dig svar på ett positivt, kärleksfullt, läkande och upplyftande sätt. Kanske har du en fråga om kärlek, svåra beslut eller vägval, jobb eller ekonomi. Ingen fråga är för liten eller för stor och du bestämmer själv din framtid.

Änglarna vägleder och ger dig råd där du befinner dig idag och jag är endast en kanal för deras vägledning och till min hjälp har jag änglakorten. 
En medial vägledning eller en medial sittning är ett samtal där jag som medium förmedlar vad andevärlden vill berätta för dig. Jag tar kontakt med nära och kära som du har på andra sidan. Andevärlden kommer till dig med visdom, tröst och kärlek. De vet allt om dig och vet vad du behöver just där och då och senare i livet. De kommer med råd om livet och vilka möjligheter du har framför dig. Vi kan inte bestämma vilka från andevärlden som ska komma, men vi kan alltid ha en önskan och förhoppning.

Ibland är kontakten väldigt stark och ibland är den mindre stark, det kan vara olika både mellan kontakter och tillfällen. Du kan skicka upp en kärleksfull tanke till dina nära och kära i andevärlden, som du vill ska komma till dig under denna sittning, men var också öppen för att andra kan komma till dig


Ta emot Änglarnas budskap till dig, via en medial läggning med Änglakort. Med änglakorten får du svar på de frågor som du har! Korten ger dig svar på ett positivt, kärleksfullt, läkande och upplyftande sätt. Kanske har du en fråga om kärlek, svåra beslut eller vägval, jobb eller ekonomi. Ingen fråga är för liten eller för stor och du bestämmer själv din framtid.

Änglarna vägleder och ger dig råd där du befinner dig idag och jag är endast en kanal för deras vägledning och till min hjälp har jag änglakorten. 

Övriga Behandlingar

Elektroterapi - Hivamatmassage även kallad Deep Oscillation är en unik patenterad behandlingsmetod som, genom att pulsera ett elektrostatiskt fält, åstadkommer effektiva vibrationer i vävnaden.

Elektroterapi med hivamatmetoden är en mycket mjuk, välbehaglig massagemetod för spända, uttröttade muskler, som ger ökad borttransport av slaggprodukter och tillförsel av syre och näring.

Behandling med Hivamat har en djupverkande effekt på alla vävnadskomponenter (hud, bindväv, underhudsfett, muskler, blod- och lymfkärl). Därmed främjas transporten av näringsämnen, slaggprodukter, blodgenomströmning och lymfdränage.

Hivamat är en skonsam behandlingsmetod vilket gör det möjligt att påbörja behandling i ett tidigt skede efter skador eller operationer för att påskynda läkningsprocessen, dämpa lokala inflammationer och lindra smärta. Även kroniska tillstånd som exempelvis lymfödem och olika smärttillstånd kan behandlas med bra resultat.

Följande fysiologiska effekter är kliniskt bevisade efter behandling med Hivamat

• Effektiv smärtlindring
• Antiinflammatorisk effekt
• Reducering av ödem
• Förbättrad och snabbare sårläkning
• Reducering av fibros
• Ökad rörlighet
• Minskad hudirritation
• Behandling av akut trauma, preoperativ och postoperativ.
• Smärta från t ex whiplashskador, frakturer, muskelbristningar, diskbråck.
• Minskar risken för blodproppar
• Kortare konvalescenstid
• Effektiv behandling av ödem (frigör lymfflödet)
• Behandling av idrottsskador
• Angenäm detonisering och mobilisering vid luftrörssjukdomar, särskild cystisk fibros
• avslappningsterapi vid behov av lugn och återhämtning
• Mycket effektiv vid lymfmassage.

Tänk på att det kan behövas flera behandlingar några dagar i rad.
Hälsocoaching med fokus på hälso- och livsstilsförändringar

Behöver du inspiration och vägledning till en hälsosammare livsstil, så att du kan prestera bättre och få god balans på jobbet och fritiden. Det kan handla om att du behöver komma igång med träning, äta bättre, sluta röka, gå ner i vikt eller liknande. Helt enkelt ta tag i din hälsa.

Här har du möjlighet till samtal och stöttning i din förändringsprocess. Min uppgift är att ”gå bredvid dig” i förändringsprocessen och coacha och vägleda dig framåt mot en mer hälsosam livsstil. Jag försöker öppna nya dörrar och bana vägen för nya tankesätt och coacha dig till att ta stegen mot en förändring.
Hälsoprofilbedömningen startar med att du får fylla i ett formulär om uppgifter kring kost, motion, hälsa, tobak, fritid mm. Därefter kontrolleras blodtryck, midjemått (koppling till bukfetma) och sedan ett cykeltest som heter Ekblom bak. Du får då cyklar på en måttlig intensitet i 8 minuter med pulsband och pulsklocka för att mäta din maximala syreupptagningsförmåga (VO2max) och därmed få ut ett testvärde.

OBS: viktigt inför ditt test!

Ingen hård fysisk aktivitet närmaste 24 h före testet
Ingen större måltid närmare än 3 h före testet
Ingen rökning/ snusning närmare än 2 h före testet
Ingen feber, infektioner eller dylikt
Ej sprungit, cyklat eller stressat till testet
Lediga kläder och inneskor/gympaskor för inomhusbruk
Bokas vid stress eller inför din första lymfmassage

Stress
Då kroppen befinner sig i stresspåslag, vilket den periodvis gör under ganska lång tid, så påverkas många viktiga funktioner i våra kroppar. Ett av de absolut viktigaste systemen hos oss är lymfsystemet, och det försämras enormt under dessa perioder. För en del stannar det upp helt! Lymfsystemet är vårt eget detoxsystem, som ska driva ut slaggprodukter ur våra kroppar, förhindra att bakterier, virus etc ska komma in i oss, samt ta hand om t ex cancerceller. Fungerar inte detta system så slås dessa funktioner ut. Ofta hänger ett stagnerat lymssystem och viktuppgång ihop. Det handlar då inte om fetma, utan helt enkelt att vätska ansamlas i kroppen.

Andningen
Anledningen till att lymfsystemet slås ut är till största del att vårt andningsmönster förändras, vilket i sin tur påverkar många viktiga funktioner i våra kroppar. Andningen är också med och påverkar ph-halten i våra kroppar. Det regleras av koloxidhalten som hänger ihop med syrehalten i blodet. Därmed påverkar också andningen vårt näringsupptag. Därför är det allra första som behöver göras vid nedsatt lymffunktion, samt vid stress, att få igång den naturliga andningen igen.

Under detta besök pratar vi andning, övar andnings- och lymfteknik. Du får dessutom med dig egna övningar hem som du gör varje dag. Detta är alltså hjälp till självhjälp. För att förändra ett invant beteende, i detta fall andningen, tar det ca 6 veckor. Vi ses därför varannan vecka under 3 tillfällen. När du väl fått igång andningen är det dags för dig att börja komplettera med lymfmassage. Du får också med dig instruktioner om hur du kan påverka lymfflödet själv. Vi pratar också kost och vilka kosttillskott som ökar lymfflödet.
Ett matintoleranstest kan användas för att hitta en kostöverkänlighet. Kosten är en viktig del för att vi ska hålla oss friska. Om du äter något varje dag som du inte tål kommer kroppen reagera med att ge olika reaktioner. En kostöverkänlighet kan ge trötthet, inflammationer, värk i kroppen, magproblem, klåda, ledinflammationer, astma, bihåleinfammationer, ringar under ögonen, irritation, förvirring m.m

Testet görs med ett blodprov som tas i fingret. Du får välja mellan 3 olika tester: 80, 120 eller 200 olika livsmedel. Blodet skickas till ett laboratorium i england där blodet analyseras. Inom ett par veckor får man testresultatet.
Vid intag av kortison (invärtes), vänta 6 månader innan testet tas. Kortion utvärtes: vänta 1 månad.

Vid första bokningen pratar vi om symptom i kroppen som kan påverkas av kosten. Vi tar ett blodprov och skickar in för analys. Efter ett par veckor när jag har fått testrapporten kontaktar jag dig och vi bokar en ny tid för genomgång.
Priser:
Första besöket 500kr + beloppet för testet.
Andra besöket: 300kr

De olika testerna:
80-test (80 olika Skadinaviska matvaror) 2470kr
120-test 2970kr
200-test 3470kr


Access Bars energimassage hos Harmoniqa i Kalmar.

Access Bars är en fantastisk energiprocess. Det är en skön lätt beröring av olika punkter på huvudet och i ansiktet, som hjälper dig att lösa upp energilåsningar och mentala blockeringar som fastnat i kroppen.

Access Bars ger din kropp möjlighet till avkoppling, den tystar tankebruset och sätter igång energiflödet. Den frigör dina tankar, värderingar, uppfattningar, känslor och beslut som håller dig tillbaka i livet. Bars gör att gamla "filer" faller bort och ger utrymme för nya och fantastiska energier dvs mer av dig.

Detta är en behaglig och avkopplande behandling, där punkter och linjer på huvudet och i ansiktet, berörs lätt. Du ligger bekvämt med kläderna på och behandlingen tar mellan 60 och 90 minuter.
Access Bars energimassage hos Harmoniqa i Kalmar.

Access Bars är en fantastisk energiprocess. Det är en skön lätt beröring av olika punkter på huvudet och i ansiktet, som hjälper dig att lösa upp energilåsningar och mentala blockeringar som fastnat i kroppen.

Access Bars ger din kropp möjlighet till avkoppling, den tystar tankebruset och sätter igång energiflödet. Den frigör dina tankar, värderingar, uppfattningar, känslor och beslut som håller dig tillbaka i livet. Bars gör att gamla "filer" faller bort och ger utrymme för nya och fantastiska energier dvs mer av dig.

Detta är en behaglig och avkopplande behandling, där punkter och linjer på huvudet och i ansiktet, berörs lätt. Du ligger bekvämt med kläderna på och behandlingen tar mellan 60 och 90 minuter.

Här kombineras akupunktur med healing. Först placeras akupunkturnålar ut på kroppen och var de placeras beror på vad du vill att vi ska jobba med. Medan nålarna arbetar får du intuitiv healing. Jag jobbar i ditt energifält och tar bort blockeringar och gör även en chakrabalansering.
Akupunktur och/eller akupressur används vid både fysiska och emotionella problem. Några vanliga problem är värk i kroppen, huvudvärk, stress, sömnsvårigheter, oro, mag-tarmproblem, klimakteriebesvär, allergier m.m.
Vid akupunktur används nålar på kroppens akupunkturpunkter och vid akupressur trycker man med fingrarna. Vid t.ex nålskräck kan akupressur användas.
Vid behandling av akupunkturpunkter ökar energiflödet i kroppen och ger kroppen en chans till självläkning.
Aromaterapi är en terapiform som kan användas för behandling av såväl fysiska som mentala åkommor. Här används eteriska oljor som kommer från växternas naturligt aromatiska beståndsdelar. Oljorna används både på grund av deras doft och deras inneboende läkande egenskaper. I en behandling med aromaterapi påverkar de eteriska oljorna kroppen på flera olika sätt. Kunskapen om och utnyttjandet av aromatiska och eteriska oljor för läkande syften är inget nytt fenomen. De går tillbaka till de allra tidigaste civilisationerna. I Aromaterapeutiska behandlingar kombineras zonterapi, aromamassage och aromaterapi.

När du bokar denna behandling, meddela vad det är du söker behandling för. Detta kan du göra i rutan ”noteringar” då du bokar in dig genom vårt bokningssystem.
Symtom
Skallen vilar mot atlaskotan som är den översta nackkotan, och sitter högst upp på ryggraden. Då atlaskotan har en förskjutning eller snedställning kan det påverka hela din kroppshållning. Symtom som huvudvärk, yrsel, snedbelastning i höfter, knän och andra leder, nackproblem och värk i muskler och leder, kan orsakas av en förskjutning av denna kota.

Hur går det till
Först görs en undersökning av kotpelaren och benlängd, sedan används ledmobilisering i nacke och ev höfter och ben. Efter det görs sedan justeringen och det hela avslutas med en ny kontroll för att se hur justeringen påverkat dig. Då tittar vi åter på kotpelare och benlängd och jämför med hur det såg ut vid start. Behandlingen innehåller inga ryck, vridningar eller knäckningar. Däremot kan trycket som görs vid justeringen vara ganska kraftigt.

Resultat
Några vanliga resultat efter en justering av atlaskotan är bättre kroppshållning, lika långa ben, minskad snedbelastning, minskad värk eller frånvaro av värk och ökad rörlighet i nacke och rygg.
Här kombineras akupunktur med healing. Först placeras akupunkturnålar ut på kroppen och var de placeras beror på vad du vill att vi ska jobba med. Medan nålarna arbetar får du intuitiv healing. Jag jobbar i ditt energifält och tar bort blockeringar och gör även en chakrabalansering.

Koppning är en gammal traditionell läkekonst som främst används vid olika typer av smärta. Koppning ges lokalt eller som massage och är ett effektivt sätt att behandla stela och ömma muskler. Vid lokal behandling placeras kopparna på kroppen och får sitta upp till 30 min. I kopparna bildas ett vaccum som lyfter upp huden och ökar blodgenomströmningen. Musklerna slappnar av och borttransporten av slaggprodukter ökar.
Öronljusbehandling hos Harmoniqa i Kalmar.

Detta är en smärtfri och ofarlig behandlingsmetod som skapar en angenäm känsla av värme och en tryckutjämning som upplevs som "befriande" i området runt öron, panna och bihålor. Behandlingen har flera användningsområden, bl.a rengöring av hörselgångarna, vaxproppar, hörselnedsättning, öronsmärtor, yrsel, tryck i huvudet, lock för öronen mm.

Använd öronljus för: Rengöring av hörselgångarna, vaxproppar, hörselnedsättning, öronsmärtor, yrsel, lock för öronen och tryck i huvudet.

SPA : Inträde & Paket

Använd detta alternativ om du bokar inträde för sammanlagt 5 personer. Kostnad 225 kr/person.

Besök HarmoniQAs underbara Relax-spa, där ni får rå om er själva. Här ryms vår mysiga jacuzzi för 5 personer, bastu och fräscha fina omklädningsrum. Här finns också en mängd olika behandlingar att boka till, för dig som önskar sig det där lilla extra. Här kan du koppla av och njuta av lugnet och den härligt avslappnande miljön. En plats för både kropp & själ!

Pris: Inträdet till Spa-avdelningen kostar 225 kr/person och gäller för 2 timmars vistelse. Ni får spat för er själva under dessa 2 timmar. Medtag handduk och badkläder. Det går att hyra badhandduk, badtofflor och badrock för 50 kr/person (ingår om du också bokar behandling).

Önskar ni välja till någon av våra olika behandlingar, kan ni boka dem samtidigt som ni bokar in er på spat. Då går det att få du någon av behandlingarna till rabatterat pris. Läs om periodens kampanjerbjudande under fliken priser. Väljer ni en behandling på minst 60 min kan ni boka 3 timmars spa-bad!
En härlig, varm helkroppsinpackning med näringsrika alger som har en avgiftande och utrensande effekt. Behandlingen inleds med en kroppsskrubb för att efterföljas av den varma algen. Medan algerna verkar får du en ansiktsrengöring, peeling, ansiktsmask och en avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en skön dusch i lugn miljö. Efter duschen får du smörja in dig med en mjukgörande kroppskräm.
En rofylld behandling där aromatiska oljor används efter dina behov. Behandlingen inleds med en djupgående peeling. Därefter packas du in i en kräm med eterisk olja, som bl a är läkande för huden och hjälper spända muskler att slappna av. Medan den verkar får du njuta av en härlig avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en skön dusch i lugn miljö. Efter duschen får du smörja in dig med en mjukgörande kroppskräm.
En rofylld behandling där aromatiska oljor används efter dina behov. Behandlingen inleds med en kroppspeeling. Du packas sedan in i en kräm med eterisk olja, som bl a är läkande för huden och hjälper spända muskler att slappna av. Medan den verkar får du njuta av ansiktsbehandling med avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en skön dusch i lugn miljö. Efter duschen får du smörja in dig med en mjukgörande kroppskräm. Detta är en av våra populäraste kroppsinpackningar!
Stimulerar dina sinnen med en underbar doft av choklad. Vi inleder behandlingen med en helkroppspeeling. Därefter blir du insvept i en varm chokladinpackning rik på antioxidanter. Behandlingen lämnar huden mjuk och len med en mild doft av kakao. Behandlingen avslutas med en skön dusch i lugn miljö.
Stimulerar dina sinnen med en underbar doft av choklad. Vi inleder behandlingen med en helkroppspeeling. Därefter blir du insvept i en härlig chokladinpackning rik på antioxidanter. Under tiden som kroppsbehandlingen pågår får du en härlig ansiktsbehandling med avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en skön dusch i lugn miljö.Behandlingen lämnar huden mjuk och len med en mild doft av kakao. Behandlingen avslutas med en skön dusch i lugn miljö.
En skön helkroppsinpackning med mineralrik utrensande lera som är en djupgående och värmande behandling där dina ömma, trötta muskler får ny kraft. Leran har en peelande effekt och gör din hud mjuk och len och tillför fukt. Den varma leran appliceras på hela kroppen och under tiden du ligger inpackad får du en en härlig avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en skön dusch i lugn miljö. Efter duschen får du smörja in dig med en mjukgörande kroppskräm.
Vi ger dig en härlig peeling för hela kroppen. Peelingen innehåller bl a närande alger. Behandlingen avslutas med en dusch och därefter får du smörja in dig med en mjukgörande kroppskräm. Passar perfekt till vintertrött hud eller inför sommaren. Den är också perfekt att inleda med då du bokar en kroppsinpackning.
Utöver ovanstående inleds behandlingen med en kroppspeeling och under tiden som kroppsbehandlingen pågår får du en härlig ansiktsbehandling med avslappnande ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en skön dusch i lugn miljö. Efter duschen får du smörja in dig med en mjukgörande kroppskräm.
En energigivande kroppsbehandling med doft av citrus. Vi väcker kroppen till liv med en uppiggande peeling med salter från Döda havet. Efter duschen följer en skön massage för hela kroppen med en uppfriskande och cirkulationsökande kroppskräm.
I Spa-paket Aroma ingår inträde (bokas separat) + 50 min Aromainpackning. Lägg behandlingen i slutet av ditt Spa-bad, så att de fina krämerna inte duschas av, utan får lov att tränga in ordentligt

OBS: Boka inträdet separat!

Denna bokning kan enbart göras ihop med inträde till Spa-badet!

Totalt pris inkl inträde: 925 kr
Boka detta alternativ ihop med Spa-badet.

En helt underbar avslappnande och djup massage, med varma lavastenar. Här används de varma stenarna dels för utlägg på kroppen och dels som redskap under massagen. Värmen i kombination med aromaoljor gör att man kan komma längre in i muskeln och ändå uppleva massagen behagligt avslappnande och skön.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn. Stenarna som används är svart, släta bassaltstenar/lavastenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, minskar stress, är renande och ger ny kraft och energi!

Hot stone massage helkropp innehåller massage av rygg, nacke, ben, fötter, armar, händer och översta delen av bröstkorgen kring nyckelbenen.
Använd detta alternativ om du bokar inträde för endast 1 person.

Besök HarmoniQAs underbara Relax-spa, där du får rå om dig själv. Här ryms vår mysiga jacuzzi för 5 personer, bastu och fräscha fina omklädningsrum. Här finns också en mängd olika behandlingar att boka till, för dig som önskar sig det där lilla extra. Här kan du koppla av och njuta av lugnet och den härligt avslappnande miljön. En plats för både kropp & själ!

Pris: Inträdet till Spa-avdelningen för endast 1 person kostar 225 kr och gäller för 1 timmas vistelse. Du får spat för dig själv under denna tid.

Medtag handduk och badkläder. Det går att hyra badhandduk, badtofflor och badrock för 50 kr/person (ingår om du också bokar behandling). Du får fri tillgång till jacuzzi och bastu och kan sedan njuta i en av de avslappnande liggstolarna, där du i stillhet kan koppla av i lugn miljö. Utanför bastun serveras även lite frukt och snacks och olika sorters te att njuta av.

Önskar du välja till någon av våra olika behandlingar, kan du boka dem samtidigt som du bokar in dig på spat. Då går det att få du någon av behandlingarna till rabatterat pris. Läs om periodens kampanjerbjudande under fliken priser. Väljer du en behandling på minst 60 min kan du boka 2 timmars spa-bad!
Använd detta alternativ om du bokar inträde för endast 1 person + minst 60 min behandling. Pris 225 kr + den behandling du bokat.

Besök HarmoniQAs underbara Relax-spa, där du får rå om dig själv. Här ryms vår mysiga jacuzzi för 5 personer, bastu och fräscha fina omklädningsrum. Här finns också en mängd olika behandlingar att boka till, för dig som önskar sig det där lilla extra. Här kan du koppla av och njuta av lugnet och den härligt avslappnande miljön. En plats för både kropp & själ!

Pris: Inträdet till Spa-avdelningen för endast 1 person kostar 225 kr och gäller för 2 timmars vistelse om du bokar minst 60 min behandling i samband med ditt spa-bad. Du får spat för dig själv under denna tid.

Medtag handduk och badkläder. Det går att hyra badhandduk, badtofflor och badrock för 50 kr/person (ingår om du också bokar behandling). Du får fri tillgång till jacuzzi och bastu och kan sedan njuta i en av de avslappnande liggstolarna, där du i stillhet kan koppla av i lugn miljö. Utanför bastun serveras även lite frukt och snacks och olika sorters te att njuta av.

Detta alternativ är för dig som önskar välja till någon av våra olika behandlingar på minst 60 min. Du kan boka dem samtidigt som du bokar in dig på spat. Vi har alltid månadens kampanjpris, så om du vill kan du få någon av behandlingarna till rabatterat pris. Läs om periodens kampanjerbjudande under fliken Spa och sedan spa-paket.
Använd detta alternativ om du bokar inträde för sammanlagt 2 personer. Kostnad 225 kr/person.

Besök HarmoniQAs underbara Relax-spa, där ni får rå om er själva. Här ryms vår mysiga jacuzzi för 5 personer, bastu och fräscha fina omklädningsrum. Här finns också en mängd olika behandlingar att boka till, för dig som önskar sig det där lilla extra. Här kan du koppla av och njuta av lugnet och den härligt avslappnande miljön. En plats för både kropp & själ!

Pris: Inträdet till Spa-avdelningen kostar 225 kr/person och gäller för 2 timmars vistelse om ni är 2 personer i sällskapet. Om ni bokar minst 60 min behandling i samband med ert spa-bad kan ni boka 3 timmars Spa-bad istället. Ni får spat för er själva under denna tid.

Medtag handduk och badkläder. Det går att hyra badhandduk, badtofflor och badrock för 50 kr/person (ingår om du/ni också bokar behandling). Du får fri tillgång till jacuzzi och bastu och kan sedan njuta i en av de avslappnande liggstolarna, där du i stillhet kan koppla av i lugn miljö. Utanför bastun serveras även lite frukt och snacks och olika sorters te att njuta av.

Önskar ni välja till någon av våra olika behandlingar, kan ni boka dem samtidigt som ni bokar in er på spat. Då går det att få du någon av behandlingarna till rabatterat pris. Läs om periodens kampanjerbjudande under fliken priser.
Använd detta alternativ om du bokar inträde för sammanlagt 2 personer + minst 60 min behandling. Pris 225 kr/person + den behandling ni bokat.

Besök HarmoniQAs underbara Relax-spa, där ni får rå om er själva. Här ryms vår mysiga jacuzzi för 5 personer, bastu och fräscha fina omklädningsrum. Här finns också en mängd olika behandlingar att boka till, för dig som önskar sig det där lilla extra. Här kan du koppla av och njuta av lugnet och den härligt avslappnande miljön. En plats för både kropp & själ!

Pris: Inträdet till Spa-avdelningen kostar 225 kr/person och gäller för 3 timmars vistelse om ni är minst 2 personer i sällskapet och ni bokar minst 60 min behandling (totalt). Ni får spat för er själva under denna tid.

Medtag handduk och badkläder. Det går att hyra badhandduk, badtofflor och badrock för 50 kr/person (ingår om du/ni också bokar behandling). Ni får fri tillgång till jacuzzi och bastu och kan sedan njuta i en av de avslappnande liggstolarna, där du i stillhet kan koppla av i lugn miljö. Utanför bastun serveras även lite frukt och snacks och olika sorters te att njuta av.

Detta alternativ är för er som önskar välja till någon av våra olika behandlingar på minst 60 min. Boka dem samtidigt som ni bokar in er på spat. Det går att få någon av behandlingarna till rabatterat pris. Läs om periodens kampanjerbjudande under fliken priser.
Använd detta alternativ om du bokar inträde för sammanlagt 3 personer. Kostnad 225 kr/person.

Besök HarmoniQAs underbara Relax-spa, där ni får rå om er själva. Här ryms vår mysiga jacuzzi för 5 personer, bastu och fräscha fina omklädningsrum. Här finns också en mängd olika behandlingar att boka till, för dig som önskar sig det där lilla extra. Här kan du koppla av och njuta av lugnet och den härligt avslappnande miljön. En plats för både kropp & själ!

Pris: Inträdet till Spa-avdelningen kostar 225 kr/person och gäller för 2 timmars vistelse. Ni får spat för er själva under dessa 2 timmar. Medtag handduk och badkläder. Det går att hyra badhandduk, badtofflor och badrock för 50 kr/person (ingår om du också bokar behandling).

Önskar ni välja till någon av våra olika behandlingar, kan ni boka dem samtidigt som ni bokar in er på spat. Då går det att få du någon av behandlingarna till rabatterat pris. Läs om periodens kampanjerbjudande under fliken priser. Väljer ni en behandling på minst 60 min kan ni boka 3 timmars spa-bad!
Använd detta alternativ om du bokar inträde för sammanlagt 3 personer + minst 60 min behandling. Pris 225 kr/person + den behandling ni bokat.

Besök HarmoniQAs underbara Relax-spa, där ni får rå om er själva. Här ryms vår mysiga jacuzzi för 5 personer, bastu och fräscha fina omklädningsrum. Här finns också en mängd olika behandlingar att boka till, för dig som önskar sig det där lilla extra. Här kan du koppla av och njuta av lugnet och den härligt avslappnande miljön. En plats för både kropp & själ!

Pris: Inträdet till Spa-avdelningen kostar 225 kr/person och gäller för 3 timmars vistelse om ni är minst 2 personer i sällskapet och ni bokar minst 60 min behandling (totalt). Ni får spat för er själva under denna tid.

Medtag handduk och badkläder. Det går att hyra badhandduk, badtofflor och badrock för 50 kr/person (ingår om du/ni också bokar behandling). Ni får fri tillgång till jacuzzi och bastu och kan sedan njuta i en av de avslappnande liggstolarna, där du i stillhet kan koppla av i lugn miljö. Utanför bastun serveras även lite frukt och snacks och olika sorters te att njuta av.

Detta alternativ är för er som önskar välja till någon av våra olika behandlingar på minst 60 min. Boka dem samtidigt som ni bokar in er på spat. Det går att få någon av behandlingarna till rabatterat pris. Läs om periodens kampanjerbjudande under fliken priser.
Använd detta alternativ om du bokar inträde för sammanlagt 4 personer. Kostnad 225 kr/person.

Besök HarmoniQAs underbara Relax-spa, där ni får rå om er själva. Här ryms vår mysiga jacuzzi för 5 personer, bastu och fräscha fina omklädningsrum. Här finns också en mängd olika behandlingar att boka till, för dig som önskar sig det där lilla extra. Här kan du koppla av och njuta av lugnet och den härligt avslappnande miljön. En plats för både kropp & själ!

Pris: Inträdet till Spa-avdelningen kostar 225 kr/person och gäller för 2 timmars vistelse. Ni får spat för er själva under dessa 2 timmar. Medtag handduk och badkläder. Det går att hyra badhandduk, badtofflor och badrock för 50 kr/person (ingår om du också bokar behandling).

Önskar ni välja till någon av våra olika behandlingar, kan ni boka dem samtidigt som ni bokar in er på spat. Då går det att få du någon av behandlingarna till rabatterat pris. Läs om periodens kampanjerbjudande under fliken priser. Väljer ni en behandling på minst 60 min kan ni boka 3 timmars spa-bad!
Använd detta alternativ om du bokar inträde för sammanlagt 4 personer + minst 60 min behandling. Pris 225 kr/person + den behandling ni bokat.

Besök HarmoniQAs underbara Relax-spa, där ni får rå om er själva. Här ryms vår mysiga jacuzzi för 5 personer, bastu och fräscha fina omklädningsrum. Här finns också en mängd olika behandlingar att boka till, för dig som önskar sig det där lilla extra. Här kan du koppla av och njuta av lugnet och den härligt avslappnande miljön. En plats för både kropp & själ!

Pris: Inträdet till Spa-avdelningen kostar 225 kr/person och gäller för 3 timmars vistelse om ni är minst 2 personer i sällskapet och ni bokar minst 60 min behandling (totalt). Ni får spat för er själva under denna tid.

Medtag handduk och badkläder. Det går att hyra badhandduk, badtofflor och badrock för 50 kr/person (ingår om du/ni också bokar behandling). Ni får fri tillgång till jacuzzi och bastu och kan sedan njuta i en av de avslappnande liggstolarna, där du i stillhet kan koppla av i lugn miljö. Utanför bastun serveras även lite frukt och snacks och olika sorters te att njuta av.

Detta alternativ är för er som önskar välja till någon av våra olika behandlingar på minst 60 min. Boka dem samtidigt som ni bokar in er på spat. Det går att få någon av behandlingarna till rabatterat pris. Läs om periodens kampanjerbjudande under fliken priser.
I Spa-paket Ansikte ingår Inträde (bokas separat) + 30 min Ansiktsbehandling (rengöring, peeling, ansiktsmassage och vårdande dagcréme/nattcréme). Lägg behandlingen i slutet av ditt Spa-bad, så att de fina krämerna inte duschas av, utan får lov att tränga in ordentligt.

OBS: Boka inträdet separat!

Denna bokning kan enbart göras ihop med inträde till Spa-badet!
I Spa-paket Choklad ingår Inträde (bokas separat) + 50 min Chokladmassage (helkropp). Lägg behandlingen i slutet av ditt Spa-bad, så att den fina oljan inte duschas av, utan får lov att tränga in ordentligt

OBS: Boka inträdet separat!

Denna bokning kan enbart göras ihop med inträde till Spa-badet!
I Spa-paket fotspa ingår inträde (bokas separat) + 30 min fotspa (Skrubb, inpackning och massage av fötterna). Lägg behandlingen i slutet av ditt Spa-bad, så att de fina krämerna inte duschas av, utan får lov att tränga in ordentligt

OBS: Boka inträdet separat!

Denna bokning kan enbart göras ihop med inträde till Spa-badet!


Totalt pris inkl inträde: 500 kr
I Spa-paket Lyx ingår inträde (bokas separat) + 75 min Hot stone-massage De Luxe. Lägg behandlingen i slutet av ditt Spa-bad, så att den fina oljan inte duschas av, utan får lov att tränga in ordentligt

OBS: Boka inträdet separat!

Denna bokning kan enbart göras ihop med inträde till Spa-badet!

HarmoniQA

Butik, EKO-Spa, Webbshop, behandlingar och evenemang i centrala KALMAR!

Följande behandlingar erbjuds: Flera olika sorters massage, akupunktur, ansiktsbehandlingar, zonterapi, hypnosterapier, olika sorters healing, mm. Vi har också kurser i t ex meditation och mindfulness, healing, massage och utbildning till Änglaterapeut.

Vi erbjuder emellanåt även tarotvägledning, seanser och mycket mer.

Butiken har inriktning mot ekologiskt, hälsa, andlighet och personlighetsutveckling. Här hittar du hår & hudvård, smycken, Tarot, rökelse, aromaprodukter, drömfångare, vindspel, änglar, stenar och kristaller, änglakort, feng shui, magi, orakelkort, meditationsskivor, yoga- och meditationsartiklar, shamantrummor, saltlyktor, pendlar och pekare, CD-skivor, litteratur, livsmedel, ekologiska artiklar, hälsoprodukter och mycket mer.

Telefon 0480-431788
Webbsida
E-post
Öppettider Mån-Fre: 11-18
Lör: 11-15
Sön: STÄNGT
Adress
Södra Långgatan 23
392 32 Kalmar
Kvarnholmen