Harmony & Health by AnLo

betyg4.9 Fantastiskt bra(106 betyg)
Karl Johans gata 12, 252 67, Helsingborg
FÖR DIN TRYGGHET Hos Harmony & Health prioriteras alltid trygghet och hygien och i nuläget vidtas ytterligare åtgärder genom desinficering av alla de ytor som du som kund kommer åt under ditt besök. Endast en kund i taget på mottagningen, 30 minuter mellan varje behandling. Jag är fullvaccinerad med tre doser Covid-vaccin och även vaccinerad mot den "vanliga" influensan. Om du önskar, använder jag givetvis munskydd vid din behandling, det är bara att säga till. Har du något symptom på luftvägsinfektion, feber, förkylning, tillhör en riskgrupp eller bor i samma hushåll som någon som just nu testats positiv för Covid-19, vänligen avvakta att boka tid. MASSAGE - EN STUND FÖR DIG SJÄLV HOS HARMONY & HEALTH! Välkommen boka tid för en välgörande & skön massagebehandling. Du möts av en lugn & rofylld miljö med levande ljus, skön bakgrundsmusik, goda dofter, uppvärmd massagebänk & massageolja. Vid ditt besök så är det du som är i fokus. Varje behandling inleds med några minuter av SlowDown. Vi tar hjälp av andning & ditt inre i kombination med väldigt långsamma strykningar över din rygg.  Detta hjälper dig att komma in i din egen bubbla och ta till dig massagen på bästa sätt. En väldigt skön och sinnesbaserad upplevelse! SlowDown finns även som en hel behandling på 45 min. FÖRELÄSNING "MINDRE STRESS I DIN VARDAG"  När? Torsdag 27 januari kl. 18.30 – 20.15 - inställd tillsvidare pga. rådande omständigheter med smittspridningen av Covid-19. Nytt datum kommer när smittspridningen har avtagit. Plats: Harmony & Health, Karl Johans gata 12, Helsingborg Kostnad: 395kr/pers. För sju år sedan kraschade jag in i den berömda “väggen” och drabbades av utmattningssyndrom. Idag vet jag hur jag ska ta hand om mig själv och möta min stress för en hållbar vardag. Jag vill gärna dela med mig av min erfarenhet och ge dig tips & verktyg för du ska hitta din återhämtning och öka ditt välbefinnande. Vill du vara med? Agenda finns under mer info. OBS! Särskilda avbokningsregler!! DU VET VÄL ATT DU KAN BETALA MED FRISKVÅRDSBIDRAG ELLER KLARNA HOS HARMONY & HEALTH? Ansluten till Actiway, Wellnet & ePassi. Investera i dig själv och öka ditt välbefinnande oavsett om du behöver en skön massagebehandling, samtal, mindfulness eller stresshantering. Ge dig själv möjlighet till balans & hållbarhet i vardagen, det är du värd! DIGITALA SAMTAL Harmony & Health erbjuder digitala samtal i stresshantering via Zoom. Som klient får du en länk via mejl som du anluter med till samtalet. PENSIONÄRSRABATT 20% på valfri behandling. ( ej samtalspaket ). Gäller endast behandlingar mån – fre kl. 0.9.00-12.00. Gäller på ordinarie pris, ej i kombination med andra erbjudande. BETALNINGSALTERNATIV Företagsswish & kortbetalning Betala via Klarna  Ansluten till Wellnet, Actiway & ePassi Minfriskvård.  Obs! Kontantfri mottagning.  Välkommen med din bokning!

Boka tjänst

 • Svensk klassisk massage 30 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 60 minuter, 675 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 75 minuter, 795 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage - sittande25 minuter, 395 kr · Mer info
  Boka
 • Avslappningsmassage30 minuter, 420 kr · Mer info
  Boka
 • Avslappningsmassage45 minuter, 530 kr · Mer info
  Boka
 • Avslappningsmassage med meditation - totalupplevelse70 minuter, 775 kr · Mer info
  Boka
 • SlowDown45 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Kartläggningsmöte stresshantering45 minuter, 495 kr · Mer info
  Boka
 • Digitalt - Kartläggningsmöte stresshantering45 minuter, 495 kr · Mer info
  Boka
 • Stresshantering enskilda samtal 60 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Digitalt - stresshantering enskilda samtal60 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Samtalspaket stresshantering 5 x 60 min3 800 kr · Mer info
  Boka
 • Digitalt - samtalspaket stresshantering 5 X 60 min60 minuter, 3 800 kr · Mer info
  Boka
 • Stresshantering samtal + avslappningsmassage 90 minuter, 1 150 kr · Mer info
  Boka
 • Mindfulness enskilda samtal60 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Digitalt - mindfulness enskilda samtal60 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Samtalspaket Mindfulness 5 x 60 min3 800 kr · Mer info
  Boka
 • Digitalt - samtalspaket mindfulness 5 x 60 min60 minuter, 3 800 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Ann-Louise Åkerberg
(106 betyg)
Diplomerad Avspännings-ochStresspedagog
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
106 betyg
till Ann-Louise Åkerberg
Väldigt nöjd med både massagen och bemötandet. Ann-Louise har en varm och omhändertagande utstrålning och är väldigt lyhörd. Massagen kändes superskönt och helhetsintrycket var toppen! Kan varmt rekommendera!
till Ann-Louise Åkerberg
Både avslappnande och välgörande. Mycket nöjd!
till Ann-Louise Åkerberg
Trevligt bemötande . avstressande miljö Tack för en skön massage. Jag kommer tillbaks .
till Ann-Louise Åkerberg
En fantastisk massage i en lugn och skön miljö.Hade ett sådant välbefinnande när jag gick därifrån

Om företaget

Välkommen till Harmony & Health! Det jag kan hjälpa dig med är återhämtning och att hitta din väg till en hållbar stressnivå i din vardag. I mitt utbud finns Svensk klassisk massage, avslappningsmassage, SlowDown, enskilda samtal i stresshantering samt stresshantering i grupp. Mindfulness enskilda samtal samt mindfulness i grupp. Innehåll/plats/datum /tider för de olika kurserna kommer jag att återkomma med i god tid innan aktuellt kursdatum eller event. Jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, vilket visar att min Diplomering till Avspännings-och Stresspedagog med kbt inriktning är kvalitetsäkrad. Diplomerad instruktör i mindfulness via MindfulnessCenter i Malmö. Diplomerad Friskvårdsmassör. Medlem i SFKM. Certifierad Starkare genom Klimakteriet coach. För både privat och företagskunder.

Bilder