hausmannswimcoach

betyg4.9 Fantastiskt bra(22 betyg)
, Stockholm
Det finns fler tjänster som du bokar direkt via hemsidan www.hausmannswimcoach.se och via e-post till info@hausmannswimcoach.se

Boka tjänst

Standardtjänster

 • Teknikcoaching simning endless pools (PT, PT duo), Täby90 minuter, 1 950 kr · Mer info
  Boka
 • Fredagsboost lunchtid by hausmannswimcoach och Race & Shine60 minuter, 210 kr · Mer info
  Boka
 • Simruncamp (dubbelrum) - Havsupplevelse i Ytterskärgården5 000 kr · Mer info
  Boka
 • Swimruncamp (enkelrum) - Havsupplevelse i Ytterskärgården5 900 kr · Mer info
  Boka
 • OW simteknik och mentala färdigheter inom idrott390 minuter, 1 950 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
22 betyg
Riktigt kul och inspirerande att få personlig genomgång med någon som verkligen kan det där med simteknik. Jag fick många värdefulla tips kring både lite större saker och små detaljer som presenterades på ett pedagogiskt och peppande sätt. Förutsättningarna kan inte bli bättre! Dessutom var det en häftig upplevelse att få testa endless pool. Rekommenderas varmt!
Grymt sätt att få feedback på simtekniken på en gång! Simma 20sek och trimma en specifik del av armtaget... Sen hjälper det såklart att Ulf har en grym koll på vad som behövs för att förbättra sin simteknik. Kan bara rekommendera detta :-)
Körde första gången i grupp sen två år tillbaka. Jättebra upplägg och pass. Fick en sån boost att det var bästa simning sen länge.
En superbra coach på alla sätt och vis!Rekommenderas!

Om företaget

Det är Ulf Hausmann som är hausmannswimcoach. Jag erbjuder olika tjänster inom simning, tex teknikanalyser, teknikträningar, sim PT och simträningar. hausmannswimcoach ligger i framkant av både användning av senaste teknologi som analysmetod liksom spetskompetens inom simteknik och pedagogik. För att lyckas kunna hjälpa dig med din simutveckling använder jag som coach mina kunskaper från olika områden inom biomekanik, fysiologi, psykologi och pedagogik. Jag utgår från varje enskild individs förutsättningar och tycker det är viktigt att du känner glädje i vattnet.

Bilder