1. Hem
  2. Massage VÄLLINGBY

Havrdsson Massagestudio

betyg5 Fantastiskt bra(282 betyg)
Grimstagatan 41, 16256, VÄLLINGBY
Välkommen till Havrdsson massagestudio.  Min studio är stämningsfullt inredd med mjuk belysning, porlande vatten och avslappnande musik. Här nedan ser du vilka behandlingar du kan välja mellan. Läs igenom dem i lugn och ro och boka sedan den behandling du känner passar just dina behov. En nyhet är Breuss Massage, som jag så vitt jag vet är ensam om att utföra i Sverige. Stress out massage är en klassisk avkopplande harmonisk massage som löser upp ömmande muskelknutor,  får din kropp att slappna av och glömma bort din stressiga dag. Idrottsmassage är en tuff och djupgående massage för dig som tränar mycket. Behandlingen kan kombineras med streching, värme eller kyla.
12175

Boka tjänst

Helkroppsmassage behandlingar

  • Stress out massage 60min
    60 minuter, 850 krMer info
    Boka
  • Stress out massage/helkropp 75min
    75 minuter, 950 krMer info
    Boka
  • Stress out massage/helkropp 90min
    90 minuter, 1 100 krMer info
    Boka
  • Stress out massage/helkropp 120min
    120 minuter, 1 500 krMer info
    Boka
  • Strech out THAI
    70 minuter, 950 krMer info
    Boka

Specialerbjudande/Paket

  • 4x90min friskvårsdspaket
    90 minuter, 5 000 krMer info
    Boka

Halvkroppsmassage behandlingar

  • Rygg, nacke, axlar 50min
    50 minuter, 850 krMer info
    Boka
  • Breuss massage
    60 minuter, 850 krMer info
    Boka

Idrottsmassage

  • Deep Tissue massage 45min
    45 minuter, 850 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Radimski
5
(282 betyg)
Diplomerad Idrottsmassör

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
282 betyg
Christer S.
till Radimski
Mitt första besök hos Radim var en oerhört positiv upplevelse. Han är väldigt trevlig och varm som person och det gjorde mig avslappnad från början. Dessutom är hans studio urmysig med havsinspireradd färger, levande ljus och väldigt fräsch. Massagen var urskön (90 minuters avstressande massage) och såpass avkopplande att jag t.o.m nickade till ett ögonblick. Kort sagt, det var ett genuint härligt besök så jag har redan bokat in mitt nästa besök

Visa mer

Milad M.
till Radimski
120 minuters helkroppsmassage. Det var en enastående sådan. Helt grym på att känna in punkterna och knutarna, samt använda rätt teknik, tryck och flöde. Ett trevligt konsultationsbemötande vid start, för att lyssna in och förstå ens behov. Gick därifrån nöjd och förnyad. Kommer att göra om det.

Visa mer

Ghazaleh A.
till Radimski
Fantastisk massör som lyssnar på vad man behöver! Härlig atmosfär i Radims behandlingsrum med lugn musik och dämpad belysning. Man känner sig helt avslappnad och lugn efter massagen ☺️🙏🏽

Visa mer

Joshep S.
till Radimski
Radimski är en super professionell massör som verkligen gör att man kan koppla av och mår mycket bättre efter hans massage.

Visa mer

Om företaget

Min studio är stämningsfullt inredd med mjuk belysning, och avslappnande musik. Här nedan ser du vilka behandlingar du kan välja mellan. Läs igenom dem i lugn och ro och boka sedan den behandling du känner passar just dina behov. En nyhet är Breuss Massage, som jag så vitt jag vet är ensam om att utföra i Sverige. Klassisk svensk, idrottsmassage, thaimassage eller min egen Stress out massage med personlig anpassning efter behov. Oavsett om du har stresspänningar, träningsvärk eller bara vill få en härlig avkopplingsmassage är Radim rätt massör för dig. ?????? Alla är hjärtlig välkomna.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Öppet endast för on-line bokningar
  • 7369082 XXVisa nummer

  • Grimstagatan 41, 16256, VÄLLINGBY