1. Hem
 2. Massage Skärblacka

Health by Bergergård

betyg4.9 Fantastiskt bra(59 betyg)
Lövmon, Tolskepp, 61790, Skärblacka
Hej Varmt välkommen till mig, Lina Bergergård och mitt företag Health by Bergergård. Jag är Certifierad Fasciaspecialist samt utbildad lymfmassör och erbjuder djupvågsbehandling, som är en behandling av fascia/bindväv som effektivt och skonsamt ökar rörlighet och släpper på värk och muskelspänningar. För mer info om fascia och djupvågsbehandling, gå gärna in på https://fasciaguide.com/se/ eller lyssna på podden "Fasciaguiden". Vid behov av akut tid, ring mig på 0707-530 520 så försöker vi hitta en tid.
8517

Boka tjänst

Fascia

 • Fasciabehandling - Djupvågsmassage - Nybesök
  90 minuter, 800 krMer info
  Boka
 • Fasciabehandling - Djupvågsmassage 60min
  60 minuter, 800 krMer info
  Boka
 • Fasciabehandling - Djupvågsmassage 75min
  75 minuter, 950 krMer info
  Boka
 • Fasciabehandling - Djupvågsmassage - 45min
  45 minuter, 700 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Lina
4.9
(59 betyg)
qliro

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
59 betyg
Mats H.
till Lina
Noggrann genomgång innan och bra information om effekter av behandlingen. Följsam och lyhörd! Mycket professionell!

Visa mer

Mari M.
till Lina
Kan verkligen varmt rekommendera Lina. Omtänksam och genuint intresserad av att hjälpa. Mycket bra behandling.

Visa mer

Malin M.
till Lina
Adrig testat denna typ av behandling tidigare, väldigt intressant och annorlunda. Lina är extremt kompetent och engagerad. Man känner verkligen att hon är genuint intresserad av att hjälpa till med de problem man har, och samtidigt utbilda en om hur kroppen fungerar och vad man ska tänka på för att undvika problem framöver. Rekommenderar absolut andra att testa detta och jag själv ser fram emot min nästa behandling :)

Visa mer

Sandra L.
till Lina
Lina behandlar en med värme och omtanke. Kan verkligen rekommendera ett besök.

Visa mer

Om företaget

Mitt namn är Lina Bergergård och jag är Certifierad Fasciaspecialist via Atlasbalans samt utbildad Lymfmassör via Axelsons. Som Fasciaspecialist erbjuder jag djupvågsbehandling med metoden Swedish Fascia Vibes. Denna behandlingsform kan hjälpa den som har ont att bli bättre men passar även den som vill öka sitt välmående eller prestera bättre. Metoden innebär behandling av fascia/bindväv med behandlingsmaskinerna Atlasbalans M1 & M2 som är framtagna baserade på den senaste anatomiska forskningen och optimerade för kraftfull och effektiv fasciabehandling. Maskinerna avger 400 till 1200 harmoniska pulseringar per minut vilket sätter igång vågrörelser i fascian, likt ringar på vattnet, varför det på kort tid går att behandla stora områden både brett och djupt. Kort om vad maskinen gör: Avslappning/Rörlighet: Får fascian att slappna (mekanisk stress/manipulation) och hjälper de delar som är ansträngda, torra eller sammanklistrade att skaka loss och öka glidfunktionen Ökar flödet: Maskinens frekvenser är optimerad för att öka vätskeflödet i vävnaderna (med 3-12 gånger), vilket hjälper utbytet av näringsämnen och slaggprodukter i fascian samt återställer vätskebalansen. Det ökade flödet stimulerar till självläkning. Smärtlindring: I fascian finns smärtreceptorer som stimuleras av maskinens vibrationer och överbelastas av maskinens byte av frekvenser vilket gör att man kan få stor effekt utan att det gör ont. Kort om fascia: De senaste årens forskning visar att fascia har mycket större betydelse för hälsa, värk och smärta än vi tidigare trott och nästan alla kommunikation i kroppen går via fascian. Fascian är ett nätverk av bindväv som omsluter allt i kroppen från muskler och skelett, till organ och celler. Själva fascian står för mer än 1/3 del av vår rörelseapparat och här sitter de flesta av våra smärtreceptorer. Ifall fascian blir inflammerad, skadad eller klibbar samman får vi smärta, problem att röra oss och vår återhämtningsförmåga försämras. Fascian påverkas av många olika faktorer bl.a. av sjukdomar, medicinering, kost, olika former av stress, rörelse/inaktivitet, sömn, luftföroreningar samt ålder och genotyp. Man skulle kunna argumentera för att alla som lever en modern livsstil med stillasittande arbete och näringsfattig mat skulle må bra av regelbunden fasciabehandling. Vanliga symptom som behandlas: - Benhinneinflammation - Frozen Shoulder - Huvudvärk - Ischias - Kramp - Migrän - Muskelspänningar - Nackspärr - Ont i nacken - Ont i handleden - Ont i knät - Ont i ljumsken - Ont i ryggen - Ont i svanskotan - Ryggskott - Tennisarmbåge

Bilder

Detaljer och kontakt
 • 07075305 XXVisa nummer

 • Lövmon, Tolskepp, 61790, Skärblacka