Vad vill du boka?

Välkommen till mig!
Här ger du dig själv möjligheten till ett helande på alla plan, fysiskt, känslomässigt och mentalt!

Nyhet! Mellan den 18/12-23/12 
Nu kan du både köpa presentkort och 
boka en Djupmassage behandling 
för endast 390kr/session! 

☆Djupmassage (45min)
☆Coaching & vägledning (60 min)
☆minikurser i mediyoga för kvinnor 

Vill du nå inre balans och harmoni i din vardag och i ditt liv i stort, men vet inte riktigt hur du ska nå dit och har kanske provat det mesta utan att ha lyckats hitta det "verktyget" som fungerar för dig ur ett mer långsiktigt perspektiv. Då kanske MediYoga kan vara något för just dig!

Nu kan du som är kvinna komma och deltaga på mina "minikurser" i mediyoga som lär dig hur du kan hantera inre stress i din vardag!
☆ Kommande minikurser startar i Jan 2019

VÄLKOMMEN!

Betalning sker endast via swish eller kontant

©Lucille Sirks
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Coaching

Hälsa Relationer Familjesituation Arbete/karriär Beroendehantering Stresshantering:

Som coach är mitt huvudsakliga syfte att vägleda och stödja dig att få en ökad medvetenhet om dina mönster och blockeringar, mentala som emotionella, för att stegvis kunna åstadkomma de förändringar du önskar uppnå. Förutom min mångåriga erfarenhet, kunskap och intuition använder jag mig av ett flertal kraftfulla terapiformer och samtalstekniker som bla Kognitiv Beteendeterapi Clearing, Pacing och konflikthantering. I ett första samtal är främst målsättningen att ge dig/er fritt utrymme att ventilera de tankar och känslor som pågår i nuet för att sedan tillsammans avgöra inom vilket område det känns mest angeläget att prioritera. Du får även med dig enkla och samtidigt kraftfulla "verktyg" som fungerar i din vardag. Min starka övertygelse är att vägen till långsiktig framgång börjar inifrån oavsett vad det handlar om!

Välkommen!

Massage

Jag är diplomerad massageterapeut och utbildades på Axelssons gymnastiska institut 1987/88. Jag utvecklade under åren en egen massageform som jag gav namnet Djupmassage. En Djupmassage behandling löser upp djupliggande muskelknutor och även mer subtila spänningar frigörs. Kroppens egna stresshormoner sänks och bidrar till ett djupt avslappnat tillstånd och andningen blir friare vilket ökar syresättningen och blodcirkulationen i hela kroppen.
Djupmassage kan även förebygga och hjälpa vid utmattning, depression och olika ångest relaterade tillstånd. Med hjälp av kroppsavläsning hittar jag mer exakt vart dina blockeringar finns i kroppen, vilket bidrar till framgångsrika resultat.
Du är varmt Välkommen!

MediYoga

MEDIYOGA är enkelt beskrivet en helhetsträning som på djupet kan reducera ett flertal stressrelaterade symtom och sjukdomar som bla migrän, sömnsvårigheter, ångest/ depression, beroende, utbrändhet, ryggproblematik, mage/tarmbesvär mm. Ett regelbundet utövande av Mediyoga ökar kroppsmedvetenheten, balanserar nerv och hormonsystemet, bidrar till en ökad rörlighet, flexibilitet och styrka. Framför allt stillar yogan sinnet vilket är grunden till ett mer harmoniskt och hälsosamt liv. Sedan 1997 har Karolinska Institutet och Danderyds sjukhus haft löpande forskning med flertalet validerade resultat och mediyoga finns nu på över 217 vårdinrättningar. Alla Mediyoga instruktörer, lärare och terapeuter är utbildade inom medicin. Googla gärna för mer info på: https://mediyoga.se

MEDIYOGATERAPI: Här får du en enskild session på ca 1,5h vilket är fördelaktigt för den som söker stöd för någon mer specifik problematik och kan behöva extra tid, uppmärksamhet och hjälp vilket inte är möjligt på samma sett i en yogaklass med många deltagare. Du får ett enkelt och samtidigt kraftfullt program innehållande rörelse, meditation och andningsövningar valt utifrån en helhetsbedömning om vad som skulle kunna vara grunden till den pågående problematiken. Efter 4-6 veckor har man en återbesök/ återkoppling. Du är varmt välkommen att kontakta mig om du har någon specifik frågeställning på min email: heladigochfamiljen@hotmail.com
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Hela Dig & Familjen

Lucille Sirks grundade företaget Hela dig & Familjen för drygt 20 år sedan med en stark drivkraft och önskan om att få stödja och inspirera människor att återknyta kontakten med sin inre kraft och tron på att allt är möjligt att förändra. Med ett unikt behandlingskoncept lyckades företaget nå ut till både den "lilla" enskilda individen och stora organisationer. Mellan 1996-2004 arbetade Lucille med att coacha och utbilda kvinnliga riksdagsledamöter inom bland annat holistisk hälsa, kommunikation,presentation &
konflikthantering.Visa kontaktinformation
Adress
Holmögaddsvägen 15
121 56 Kärrtorp / Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗