Vad vill du boka?

Välkommen till mig!


Fr o m vecka 7 ger jag MediYogaterapisessioner till ett reducerat pris. 590 kr (Ordinarie pris 1 200 kr)Betalning sker endast via swish eller kontant
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

I det Vägledande samtalet får du en intuitiv-medial rådgivning kombinerat med konkreta "verktyg" som hjälper dig att se dina möjligheter och hur du kan förhålla dig till livets olika utmaningar ur ett större perspektiv..

-Lucille har givit mig det bästa stöd jag har upplevt.Jag har fått hjälp av många,men hon står i en klass för sig genom sitt djupa engagemang, sin säkra intuition och följsamhet. Jag vill varmt rekommendera henne!
Lillemor Alpsjö, musiker och kulturadministratör

*Swisha 300 kr senast 30 minuter innan avtalad tid på :
073-73 148 67 (Skriv "Vägledande samtal" på meddelande.)

Återhämtningsvecka till Costa Blanca i Spanien

Den här retreat resan är unik i sitt slag framför allt på grund av att den riktar sig till dig/er som har ett stort behov av återhämtning men kanske inte har de förutsättningarna som krävs för att kunna åka på en så kallad mer "vanlig" retreat där deltagarantalet är högt, aktiviteterna många och kanske den avgörande faktorn kostnaden.

Här vistas man under 5 dagar i ett genuint spanskt radhus i en lugn och gemytlig atmosfär omgärdad av de hälsogivande lagunerna tillsammans med ca 5 deltagare. Detta ökar framför allt möjligheten till att varje person får den tid och därmed det stöd man kan behöva.

Till den fantastiska milslånga vita sandstranden La Mata är det gångavstånd, ca 1,5 km från retreaten. Vill du simma och koppla av finns ett litet mysigt poolområde någon minut utanför dörren.

Ett litet trevligt centrum där det mesta finns, ligger på ca 5 minuters avstånd. Där kan man också om man vill få en god frukost/lunch på ett svenskt/spanskt mycket prisvärt cafe!

VAD INGÅR:

*Boende 5 dagar
*En Mediyogaterapi session, 90 min /deltagare ( ett yogaprogram anpassat efter individ och behov)
*Ett vägledande samtal/coaching ca 60 min/deltagare
*En djupandning/avslappnings stund på takterrassen
ca 20 min/ dag 4/5 dagar (beroende av väderlek)
*Guidning dagen efter ankomst till de närliggande
omgivningarna som ovan nämnda, La Mata stranden..

PRIIS: 4790kr/person exkl. flygbiljett och transfer.

BETALNING:
Delbetalning 1.790 kr vid bokninstillfället.
Slutbetalning 3000 kr senast den 25/4-18.
*(Konsultationsavgiften 290kr dras av från slutbetalning)

PERIOD: From slutet av Maj månad.(Exakta datum ges på konsultationen)

Du är varmt välkommen att komma till mig på en konsultation för ytterligare information och rådgivning!

Obs! Du binder inte upp dig till retreaten vid bokning av denna konsultation.

Med varma hälsningar!
Lucy

Coaching

Hälsa Relationer Familjesituation Arbete/karriär Beroendehantering Stresshantering:

Som coach är mitt huvudsakliga syfte att vägleda och stödja dig/er att få en ökad medvetenhet om dina mönster och blockeringar, mentala som emotionella, för att stegvis kunna åstadkomma de förändringar du önskar uppnå. Förutom min breda erfarenhet, kunskap och starka intuition, använder jag ett flertal kraftfulla terapiformer och samtalstekniker som bla Kognitiv Beteendeterapi , Clearing, Pacing och konflikthantering mm. I ett första samtal är främst målsättningen att ge klienten fritt utrymme att ventilera de tankar och känslor som pågår i nuet för att sedan tillsammans avgöra inom vilket område det känns mest angeläget att prioritera. Min starka övertygelse är att vägen till långsiktig framgång börjar inifrån oavsett vad det handlar om.


Massage

Jag är diplomerad massageterapeut och utbildades på Axelssons gymnastiska institut 1987/88. Jag utvecklade under åren en egen massageform som jag gav namnet Djupmassage. En Djupmassage behandling löser upp djupliggande muskelknutor och även mer subtila spänningar frigörs. Kroppens egna stresshormoner sänks och bidrar till ett djupt avslappnat tillstånd och andningen blir friare vilket ökar syresättningen och blodcirkulationen i hela kroppen.
Djupmassage kan även förebygga och hjälpa vid utmattning, depression och olika ångest relaterade tillstånd. Med hjälp av kroppsavläsning hittar jag mer exakt vart dina blockeringar finns i kroppen, vilket bidrar till framgångsrika resultat.
Du är varmt Välkommen!

MediYoga

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Hela Dig & Familjen

Lucille Sirks grundade företaget Hela dig & Familjen för drygt 20 år sedan med en stark drivkraft och önskan om att få stödja och inspirera människor att återknyta kontakten med sin inre kraft och tron på att allt är möjligt att förändra. Med ett unikt behandlingskoncept lyckades företaget nå ut till både den "lilla" enskilda individen och stora organisationer.

E-post
Adress
Holmögaddsvägen 15
121 56 Kärrtorp
Öppna i Google Maps 🗗