Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Akupunktur

En akupunktur metod som är suverän för er med smärta. Med några få nålar ger metoden jättebra resultat och fungerar på 90-95% av alla patienter inom få någrafå minuter.
Akupunktur innebär att man sätter akupunkturnålar på specifika punkter på kroppen för att påverka kroppens qi (livskraft) och därmed kurera sjukdom samt bidra till bättre hälsa. Behandlingen gär till så att tunna nålar av rostfritt stål sticks in i akupunkturpunkter. De får sitta i mellan 10-30 minuter beroende vilken effekt man vill uppnå.
Vid första besöket sitter vi ner och gör en utfrågning om vad du som patient söker för och för att du skall få berätta hur ditt liv ser ut. Utifrån det ställer jag en diagnos och lägger upp en behandling som passar just dig.
Akupunktur innebär att man sätter akupunkturnålar på specifika punkter på kroppen för att påverka kroppens qi livsenergi) och därmed kurera sjukdom samt bidra till bättre hälsa. Behandlingen går till så att tunna nålar av rostfritt stål sticks in i akupunkturpunkter. De får sitta i mellan 10-30 minuter beroende vilken effekt man vill uppnå.
Skönhetslyft utan kirurgi. Rynkor, svullna ögonlock, åldersfläckar, ärr, acne och håravfall är några behandlings områden. Skönt och avslappnande.
Mjuk avkopplande oljemassage med stärkande energi akupunktur.

Dornmetoden

Dornmetoden använder mjukarörelser och lätt tryck för att korrigera felställningar i leder och ryggraden; den arbetar utan manipulation eller "knäckande". Ryggraden som är en av våra mest centrala delar i kroppen har kopplingar till alla våra organ och kroppsfunktioner. Inom Dornmetoden anses kopplingarna vara så väl fysiska som psykiska. Blockeringar av kotor i ryggraden kan leda till besvär, smärtor och sjukdomar var som helst i kroppen.

GUA SHA

Gua Sha är en skrapteknik där man löser upp blockeringar och stagnationer i kroppen. En person kan ha mer eller mindre Sha (rodnad) beroende på omfattningen av stagnation. Vanligt är att finna Sha vid nacke, axlar och rygg. Denna skrapterapi utförs på hud och muskler med smärre cirkulation som i sin tur orsakat smärta och stelhet. Skrapningen sker ofta längs kroppens meridianer eller på akupunkturpunkter som står i direkt förbindelse med kroppens inre organ.

KINESIOLOGI

Kinesiologi är modern västerländsk fysiologi, anatomi och rörelselära som kombineras med gamla kinesiska akupunkturlagar och österländsk kunskap om kroppens energisystem. Syftet med behandlingen är att balansera kroppens energier och få bort blockeringar. När kroppen är i balans har den en fantastisk förmåga till självläkning.

Behandlingen inleds med en undersökning där obalanser testas fram. Balansering sker sedan via massage eller tryck på muskler, akupunkturpunkter eller reflexzoner för blod och lymfa. Ibland även genom affirmationsövningar.

LASH LIFT

Lash Lift görs på dina egna fransar - inga extensions. Böjningen är skonsam och skadar inte dina fransar.
Färgning av fransarna ingår alltid. Vårdande Keratin och olja läggs på fransarna.
Resultatet håller 5-12 veckor beroende på hur du sköter dem.

ZONTERAPI

Under första besöket pratar vi igenom vad du söker för och skriver journal.

Zonterapi stimulerar kroppen till läkning på många sätt, den verkar både fysiskt, mentalt och själsligt vilket gör det lättare att komma åt grundproblematiken i t e x en smärtande rygg. Man kan arbeta med såväl akuta problem som obalanser som funnits länge i kroppen. Zonterapin kan ge myckert god effekt vid stressrelaterade problem, sömnstörningar, huvudvärk, svullna ben, såväl som fysiska problem i t e x rygg, armar och ben.

Eller helt enkelt för ett ökat välmående i kropp och själ!

Reflexologin som jag arbetar med är en vidareutveckling på den klassiska fotzonterapin. Jag arbetar med zoner på hela kroppen vilket gör att jag kan arbeta med en obalans på många olika ställen, t e x fötter, öron och ben och därmed få en mycket djupgående och effektiv behandling
Behandlingen är baserad på reflexologi- och kinesiologi-metoder som syftar till att du skall komma i balans i såväl kropp som själ.

Helt enkelt för ett ökat välmående!
Zonterapi stimulerar kroppen till läkning på många sätt, den verkar både fysiskt, mentalt och själsligt vilket gör det lättare att komma åt grundproblematiken i t e x en smärtande rygg. Man kan arbeta med såväl akuta problem som obalanser som funnits länge i kroppen. Zonterapin kan ge myckert god effekt vid stressrelaterade problem, sömnstörningar, huvudvärk, svullna ben, såväl som fysiska problem i t e x rygg, armar och ben.

Eller helt enkelt för ett ökat välmående i kropp och själ!

Reflexologin som jag arbetar med är en vidareutveckling på den klassiska fotzonterapin. Jag arbetar med zoner på hela kroppen vilket gör att jag kan arbeta med en obalans på många olika ställen, t e x fötter, öron och ben och därmed få en mycket djupgående och effektiv behandling!

ANSIKTSBEHANDLING

En mild och klassisk ansiktsbehandling som rengör på djupet.
Här används Maria Åkerbergs produkter som är både närproducerade och ekologiska.
Det du applicerar i ansiktet ska vara så rent att det går att äta.
Grundlig djuprengörande behandling med peeling,
ansiktsmask för din hudtyp, en skön lymfdränerande massage samt brynplock.
Behandling med glaskoppor som får igång cirkulation och utrensning i ansiktet. Ger lyster och reducerar fina linjer och rynkor. Förminskar synliga ärr och acne.
En skön avslappnande behandling som kan göras ofta.
Maria Åkerbergs produkter används, vilka är närproducerade och ekologiska.
En skön uppfräschning för ditt ansikte. Rengöring av
ansikte och hals, peeling, kort massage och mask.
Perfekt som mellanbehandling!
Djupgörande rengörning med mask efter hudtyp. Portömmning och en dränerande ansiktsmassage med passande olja/kräm.

CELLULITBEHANDLING

Reducera celluliter med hjälp av koppor.
Koppningen ökar blodflödet och hjälper till att rensa ut slaggprodukter, vilket gör att det blir ett bättre flöde och därmed minskar celluliterna.

FOTVÅRD

Medicinsk fotvård innebär att fotterapeuten förebygger, behandlar och lindrar den ohälsa som kan förekomma på fötterna. Hos oss är alltså du som har en frisk fot men vill förebygga ohälsa givetvis lika välkommen som du med ev. diabetes eller en reumatisk sjukdom.

Att behandlingen är medicinsk ger även dig som kund en garanti att du behandlas med en stor kunskap om anatomin och dess komplikationer från höft till fot samt att du garanteras en stor kunskap om hygienen på verktygen du behandlas med samt i lokalen du behandlas i.

Behandlingen går till så här:
Klassisk fotvård där du efter ett skönt bad med väldoftande olja får dina eventuella förhårdnader, liktornar, hälsprickor, nageltrång och kartnaglar mm behandlade. Naglar klipps och filas och dina fötter masseras mjuka med en ekologisk fot kräm anpassad just för din fot. Du får även råd angående inlägg och avlastningar mm. Önskas lackade tånaglar ingår det.
Skön avkoppling för trötta fötter.

Dina fötter får en härlig scrub samt ett bad i en ljuvligt väldoftande badolja. Därefter masseras nagelbanden med en närande olja och dina fötter får en mjukgörande mask som skall sitta på i 10 min. En avslappnande massage avslutar behandlingen. Alla moment utförs med Maria Åkerbergs rena och ekologiska produkter.

OBS! I denna behandling ingår det inte någon medicinsk fotbehandling. Önskas denna behandling kombineras med fotvård se behandlingen Lyxiga Fötter.
I denna behandling får du en medicinsk fotvårdsbehandling (för beskrivning se ovan) samt dina fötter får en mjukgörande och underbart doftande peeling. Därefter masseras dina nagelband och naglar med närande olja och en fuktgivande mask läggs på fötterna. Därefter masseras fötterna med anpassad creme/balm. Önskas lackade tånaglar ingår även detta i mån av tid. Har du egna önskemål går de alltid att lösa.
En medicinsk fotvårdsbehandling för dig som är 65 år fyllda eller förtidspensionär.
Efter ett kortare fotbad (vid behov) så klipps dina naglar.
Dina nagelfalsar rensas och dina nagelband fräschas upp. Har du tjockare naglar slipas de ner. Allt bedöms och anpassas efter just dina fötters behov. Önskas lack så görs det i mån om tid.
Här skärs huden runt vårtan/vårtorna bort med skalpell efter fotbad. Vårtan / vårtorna behandlas sedan med VårtFri, vilket behövs göras hemma en gång i veckan. Vi rekommenderar återbesök ungefär varannan till var tredje vecka för bäst resultat.
Här skärs hud bort och VårtFri appliceras.

HÅR, STIL OCH MAKEUP

En konsultation med Maria Åkerbergs Makeup produkter.
Färger och en sminkning.

KOPPNING

Detta är en djupgående massage men samtidigt mycket skonsam för kroppen. Kopporna har ett unikt sätt att skapa ett vakuum och därmed suga upp både muskelmassa och bindväv.

Denna kroppsbehandling är en djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter. Mjukar upp bindväv och muskler, förbättrar flödet i lymf- och blodsystem. Ger allmänt välbefinnande.
Mycket effektiv behandling.
Detta är en djupgående massage men samtidigt mycket skonsam för kroppen. Kopporna har ett unikt sätt att skapa ett vakuum och därmed suga upp både muskelmassa och bindväv.

Denna kroppsbehandling är en djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter. Mjukar upp bindväv och muskler, förbättrar flödet i lymf- och blodsystem. Ger allmänt välbefinnande.
Mycket effektiv behandling.

HEALING

Healing är ett utmärkt sätt att få en riktigt djup avslappning och mer energi. Behandlingen hjälper till att lösa upp blockeringar i kroppens energiflöde, vilket gör det möjligt för kroppen att ta tillvara sin fantastiska självläkande förmåga!

Ofta kan man under en behandling känna att man nästan somnar till.

LIVSSTILSANALYS

Välkommen på scanning med Tanitavåg där du får reda på vad din vikt består utav och därefter får du en skräddarsydd kostplan med vad du behöver för att förändra din vikt, energi eller optimera dina träningsresultat.

MÅ PURE CELL TREATMENT

Med Maria Åkerbergs nya unika behandling , MÅ Pure Cell Treatment, tar vi oss ännu ett steg in i framtiden och erbjuder dig en unik behandling med levande stamceller från Rosenrot.
Detta gör behandlingen:
*Ökar cellförnyelse
*Gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga
* Stimulerar kollagenproduktionen
*Ger lyster
*Ökar vitalitet och spänst
*Passar ALLA hudtyper
*Omedelbara resultat men även verksam på lång sikt

MAKEUP

Skäm bort dig ordentligt och lämna över makeupen till ett proffs när du ska på nästa fest. Luta dig tillbaka och låt vår makeupartist framhäva det bästa hos dig!
Brud makeup ink. Konsultation vid tidigare tillfälle.

Finns även möjlighet att ta sig till er då mot en reseersättning!

MANIKYR

I behandlingen ingår rengöring av händer och naglar samt polering och filning. Lätt handmassage.
I behandlingen ingår manikyr samt att dina naglar lackas med OPI Gelcolour. Lacket härdas i ledlampa och håller således i ca 2-3 veckor eller mer. Lacket skyddar dina naglar och verkar som ett skydd för dig som ofta har händerna i bla vatten. Lacket har en underbar och framför allt ett hållbart lyster. Behandlingen avslutas med nagelbandsolja samt en massage av händerna med en härlig och vårdande handkräm(i mån av tid)
Lyxig rengörande behandling av händer och naglar, polering, filning, fuktgivande mask och massage.

MASSAGE

Mjuk avslappningsmassage - perfekt om man inte vill bli ”knådad”. Har du ömmande muskler eller bara vill koppla av med beröring så är detta en utmärkt behandling.
Mjuk form av taktil massage för dig med värk, tex Fibromyalgi, värk i leder.
Här får du uppleva en avkopplande beröringsmassage utan knådning av muskler.
Mjuk form av taktil massage för dig med värk, tex Fibromyalgi, värk i leder.
Här får du uppleva en avkopplande beröringsmassage utan knådning av muskler.
En mjuk, avslappnande massage i kombination med Reiki Healing, där du får möjlighet att landa i nuet, slappna av och bara vara en stund. Massagen utföres med olja och mjuka, långsamma drag över huden.
Aromamassage är en avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi. Under massagen används eteriska oljor både till huden men även för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper. Vilka oljor som används beror på vad just din kropp och ditt sinne behöver.
Skön klassisk rygg, nacke och axelmassage för spända muskler.
Rygg, axlar, nacke...
Hot Stone massage med varma lavastenar läggs skönt längs ryggen. Ger skön avslappning mentalt och kroppsligt.
Med värme och aromaolja kan musklerna masseras utan att det smärtar ifall du har ont.
Stenmassage är renande och energihöjande och skänker avslappning på djupet.
Mjuk form av taktil massage för dig med värk, tex Fibromyalgi, värk i leder.
Här får du uppleva en avkopplande beröringsmassage utan knådning av muskler.
Klassisk Helkroppsmassage.
Här använder vi de klassiska greppen: effleurage, petrissage, friktioner och tapotement.
Massagen kan ges både mjuk och som sportmassage.
Den hjälper till att mjuka upp spända muskler, håller dem avslappnade, smidiga och elastiska. Ökar blodcirkulation, stärker immunförsvaret, rensar lymfsystemet, har positiv och lugnande inverkan på hormonsystemet och på nervsystemet.
Skön klassisk mjuk massage med varma stenar som läggs på rygg, armar, ben...

En underbar kroppsbehandling som sträcker sig över 5000 år bakåt i tiden och som sedan urminnes tider använts i både kinesisk, indisk och mayaindiansk kultur...
Regndroppsmassage är en mjuk & varsam SPA-behandling som är mycket effektiv genom kraften i terapeutiska, 100 % eteriska oljor.

Regndroppsteknik/massage är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor läggs på kroppens reflexpunkter, både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning.
Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder.
Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.
Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ, varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen.
Regndroppsteknik/massage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress.
Under behandlingen används 9 olika eteriska oljor.
Skäm bort hela dig!
Här får du en avkopplande helkroppsmassage med ljummen olja. Ansiktet får sitt genom en skön massage, peeling och passande mask.

YOGA

Yoga
75 min 150,00 kr Mer info
Carina är utbildad hathayogalärare (RYS 200) och har undervisat sedan hon examinerades 2012. Hennes klasser är öppna och tillåtande, där var och en ges möjlighet att yoga utifrån sin egen dagsform, erfarenhet och förmåga. "Vi börjar varje klass med att komma till ro och sakta mjuka upp kroppen för att långsamt bygga upp vår balans, mjukhet och styrka. Jag önskar att alla ska få ut så mycket som möjlighet av sin yogastund genom nyfikenhet, öppenhet och att släppa kontrollen en stund," säger Carina.
Varmt välkommen att yoga på Helheten!

Priser på KlippKort:

5ggr = 650 kr
10 ggr= 1350 kr

Korten är personliga och gäller i 6 månader och gäller från inköpsdatum.

Korten köpes på plats och betalas med Swich, kort eller kontant.