Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Kurser

Denna kurs är en fortsättning för de som gått utbildningen: Utveckla dina mediala förmågor (Utvdmf).

Du kommer under denna kurs fortsätta din utveckling som du genomgick under den första kursen (Utvdmf).
Du kan välja om du vill ha en coachingsession i samband med kursen eller ej.

Tider: Fredagkväll 18.30-20.30*, Lördag och söndag 09.30-17.00*
*sluttiderna är ungefärliga

Pris
2.750:- exkl. coachingsession, 3.200:- inkl. coachingsession

Kursinnehåll (kort version)

Du kommer att höja ditt medvetande och du kommer att bygga upp din tillit till din egen förmåga mer och mer, du kommer att fortsätta utvecklas på samma sätt som du gjorde under den första utbildningen (Utvdmf).

Medial coaching
Du bokar själv din coachingssession här. Detta är inte en medial vägledning utan den mediala coachningen syftar till att du ska få stöd i din utveckling. Sessionen varar mellan 15-30 min beroende på vad du behöver (vilket ditt team avgör).

Kraftfulla meditationer
Meditationerna utvecklar dina mediala förmågor och dig som person genom att du får möjlighet att rensa blockeringar och energier som stoppar dig just nu. Meditationerna spelas in och du kommer åt dem efter kursen så att du kan använda dig av den höga energin även efteråt. De är bara för dig som går kursen.

Kanalisering
Du kommer att få träna dig på att kanalisera, så att du kommer åt den starka kanal du redan tränat upp. Du kommer att bli trygg i din kanal och trygg med att du har kontakt. Om du redan är trygg så kan det vara bra att träna mer på kanalisering och få konstruktiv feedback tillbaka av dina medsittare.

Bli fri från dina blockeringar
Du kommer att rensa blockering, rädslor, beteenden och mönster som du sitter fast i – även under detta kurstillfälle. Det finns alltid något att rensa 


Utveckla dina mediala förmågor - och stå i stadig kontakt med ditt universella team

Under denna utbildning kommer du att bygga upp tilliten till dina egna mediala förmågor. Du kommer att lära känna ditt universella team – dina guider, änglar samt andra ljusvarelser som är med dig i din utveckling och ditt liv. Med dina mediala sinnen ser du djupare inom dig själv och du kan då komma åt det som ligger på djupet inom dig själv. Denna utbildning har fokus på din personliga utveckling, så att du kan bli fri ifrån dina rädslor, blockeringar, beteenden och mönster som gör att du ej kommer vidare i ditt liv.

Mellan kurstillfällena så ingår en medial coachning med kursledaren Camilla Hosenfeld där hon med sitt universella team informerar och coachar dig i vad just du behöver för att upprätthålla din utveckling.

Kursupplägg

Utbildningen är under 4 helger:
Fredag 18.30 – 20.30, Lördag och Söndag 09.30 – 17.00
4 coachning timmar, en före första kurstillfället och sedan 1 timme mellan varje kurstillfälle.

Du kommer att utvecklas tillsammans med de andra deltagarna och ni kommer tillsammans att möjliggöra en högre utveckling eftersom ni blir trygga tillsammans i en kärleksfull miljö.

Datum våren 2018:
Tillfälle 1: Fredag – Söndag 9-11/2
Tillfälle 2: Fredag – Söndag 16-18/3
Tillfälle 3: Fredag – Söndag 13-15/4
Tillfälle 4: Fredag – Söndag 11-13/5

Pris
4 kurstillfällen samt 4 mediala coachning timmar: 13.600:-.
Du kan dela upp kursavgiften på 4 ggr, det blir då 3.400:- per gång. 100% deltagande gäller, det är inte uppdelningsbart.

Läs mer om utbildningen http://www.billablin.se/?p=1821