Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Kurser

Denna kurs är en fortsättning för de som gått utbildningen: Utveckla dina mediala förmågor (Utvdmf).

Du kommer under denna kurs fortsätta din utveckling som du genomgick under den första kursen (Utvdmf).
Du kan välja om du vill ha en coachingsession i samband med kursen eller ej.

Tider: Fredagkväll 18.30-20.30*, Lördag och söndag 10.00-17.00*
*sluttiderna är ungefärliga

Pris
2.750:- exkl. coachingsession, 3.200:- inkl. coachingsession

Kursinnehåll (kort version)

Du kommer att höja ditt medvetande och du kommer att bygga upp din tillit till din egen förmåga mer och mer, du kommer att fortsätta utvecklas på samma sätt som du gjorde under den första utbildningen (Utvdmf).

Medial coaching
Du bokar själv din coachingssession här. Detta är inte en medial vägledning utan den mediala coachningen syftar till att du ska få stöd i din utveckling. Sessionen varar mellan 15-30 min beroende på vad du behöver (vilket ditt team avgör).

Kraftfulla meditationer
Meditationerna utvecklar dina mediala förmågor och dig som person genom att du får möjlighet att rensa blockeringar och energier som stoppar dig just nu. Meditationerna spelas in och du kommer åt dem efter kursen så att du kan använda dig av den höga energin även efteråt. De är bara för dig som går kursen.

Kanalisering
Du kommer att få träna dig på att kanalisera, så att du kommer åt den starka kanal du redan tränat upp. Du kommer att bli trygg i din kanal och trygg med att du har kontakt. Om du redan är trygg så kan det vara bra att träna mer på kanalisering och få konstruktiv feedback tillbaka av dina medsittare.

Bli fri från dina blockeringar
Du kommer att rensa blockering, rädslor, beteenden och mönster som du sitter fast i – även under detta kurstillfälle. Det finns alltid något att rensa 


Helhjärtat Center Evenemang

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Rödabergsgatan 3
113 33 Stockholm
Vasastan
Öppna i Google Maps 🗗