1. Hem
  2. Annan Växjö

Helles andrum

betyg5 Fantastiskt bra(20 betyg)
Hagavik haga 1, 35271 Växjö, 35271, Växjö
Hos Helles andrum får du hjälp med fysiska och psykiska blockeringar för att komma närmare dig själv och leva i din sanning.
9886

Boka tjänst

Distans

  • Djupgående energi healing och coaching på distans.
    60 minuter, 1 300 krMer info
    Boka
  • Discovery samtal
    30 minuter, Varierande prisMer info
    Boka

På plats

  • Tidigare liv regression på plats.
    120 minuter, 1 700 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Helle
5
(20 betyg)
qliro

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
20 betyg
Maria W.
till Helle
Så otroligt tacksam för den kraft, energi och närvaro Helle ger! Sätter fingret klockrent på det som behöver göras av mig själv nu. Tack Helle!!❤️

Visa mer

Carmen M.
till Helle
Jag har arbetat med Helle som coach i ett antal månader nu och hon har varit en otrolig kraft i min healingresa. Hon har hjälpt mig att identifiera och bryta min negativa trosuppfattning om mig själv och öppnat dörrarna till nya tankebanor och möjligheter som jag inte trodde var möjliga för mig. Jag ser alltid fram emot våra sittningar, hon skapar en trygg och varm atmosfär och jag vet att jag alltid kan lita på hennes stöd och vägledning. Jag kan varmt rekommendera Helle till alla som söker en coach som är lyhörd, stöttande och som kan hjälpa dem att nå sina mål.

Visa mer

Jenny G.
till Helle
Rekommenderar Helle av hela mitt hjärta! ❤️ Hon är trygg och varm och upplevelsen av en energihealing är så fin!

Visa mer

Louise E.
till Helle
Verkligen en kraftfull upplevelse och Helle är grym på att skapa trygghetskänsla även när det kommer upp jobbiga saker!

Visa mer

Om företaget

Andlighet och mystik är för mig en viktig del av livet och av att vara människa. Andligheten öppnar upp för inre expansion och är en möjlighet för oss att komma i kontakt med vår inre visdom. Där kan vi plocka fram allt vi redan vet. När allt vi behöver och vet redan finns inom oss, varför söker vi då så gärna utanför oss själva? Av alla utbildningar, jobb, böcker, resor och retreats har de största lärdomarna för mig kommit genom att leva livet. Längs vägen har jag stött på människor och situationer som hjälpt mig att utvecklas som människa på olika vis. Andligheten kom in tidigt i mitt liv och har alltid bidragit med ett inre lugn, även om den fått olika stort utrymme. När jag var runt 15 år gick jag för första gången till ett medium och det som redan var självklart för mig blev nu bekräftat. När jag var 21 år blev jag diagnostiserad med PTSD - Posttraumatisk stressyndrom. De efterföljande 6-7 åren innebar många utmaningar och djupa dalar. Idag ser jag tillbaka på den tiden med en väldig tacksamhet och ödmjukhet. Stormen lärde mig bland annat att rota mig djupt och gav mig vetskapen om att oavsett vilken storm som drar in så kommer jag klara av att stå kvar med båda fötterna på jorden. Här hittade jag även tillbaka hem till mitt inre rum, min kraft och jag lärde mig styrkan i och hur vi kan läka när vi slutar fly och istället accepterar sanningen fullt ut, som den Verkligen är. Varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor. Du hittar mig på hellesandrum på instagram och hellesandrum@gmail.com om du föredrar mail. Jag ser fram emot att möta dig, du magiska varelse. Allt det bästa, Helle Bastrup Helles andrum erbjuder kortbetalning, qliro samt swish. Swishnumret är: 123 195 73 15 Ange som meddelande när ni swishar: Behandlingsdatum, tjänst samt ert namn.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07052473 XXVisa nummer

  • Hagavik haga 1, 35271 Växjö, 35271, Växjö