Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Föredrag

Föredrag
60 min 0,00 kr

Dorn metod

Dornmetoden kommer från Tyskland och används för att behandla rörelseapparaten och de följder som kan komma av att ryggen inte fungerar optimalt. Behandlaren undersöker var det finns assymetrier och felställningar, sedan medverkar patienten i den milda korrigeringen med t ex en pendlande rörelse i arm eller ben, medan behandlaren bara håller på den del som ligger fel. Man knäcker inte och använder aldrig mer kraft än patienten är bekväm med. Vid behov ges även hemläxa för att upphäva eller förebygga felställningar. Även funktionella skolioser behandlas.

Massagebehandling

En mjuk beröringsterapi i avslappnande och stressreducerande syfte. Kan göras utanpå kläderna om så önskas. Skönt att få även på underarm, hand, och/eller ansikte.
Mjukgörande avslappnande muskelmassage
Mjukgörande avslappnande muskelmassage

Homeopati

Vi pratar igenom problematik, situation och personlig upplevelse av symtom m m, för att finna en lämplig behandling som passar just dig. Kostnad för förskrivna medel tillkommer.
Uppföljning och vidare behandling. Kostnad för ev förskrivna medel tillkommer.
Kort återkoppling,ev med vidare förskrivning av medel.

Akupunktur

Första besök för akupunkturbehandling. Vi pratar om problematik, situation och personlig upplevelse för att lägga grunden till väl valda behandlingar. Puls- och tungdiagnos. Du får också en akupunkturbehandling.
Återbesök och uppföljning, behandling enligt plan
NADA öronakupunktur är designad att reglera nervsystemet och skapa ett lugn i kroppen. Denna fina metod används vid behandling av stresstillstånd, oro, hjärntrötthet och utmattningssymptom. Små fina engångsnålar sätts i örat på utvalda punkter och du sitter eller ligger och slappnar av under behandlingen. Behandlingen utförs av Madeleine Wallin eller Sylvia Agorander.

Healing

Utförs av Madeleine. Som med all healing så förutsätter inte Reiki-healingen religiös tro eller övertygelse. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av stunden man unnar sig oavsett av vilken anledning man önskat just Reiki.

Idag klassas Reiki som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.
Utförs av Madeleine. Detta är en healingform som inkluderar alla medvetandeplan. Den nedre världen - var kommer vi ifrån, historia, barndom, delar som kanske gömts och glömts. Mellanvärlden - här och nu, fysisk, framtid, drömmen/önskan. Den övre världen - anden, denna osynliga sfär där förmågor, nya stigar och möjligheter kan visa sig, att få överblick/objektivitet. Schamansk healing är en genuin och fin behandling, den är för dig som söker något bortanför logiken. Det är personlig utveckling, och när du går hem kan du få en uppgift med dig och det är viktigt att du är delaktig för att få ett fullgott resultat. Hur just din resa ser ut visar sig när vi möts - du, jag och Spirit.
Utförs av Madeleine. Vart i kroppen lägger vi rädsla, sorg, ilska mm som kan bli till t ex smärta eller ångest? Det är oändligt mycket som påverkar oss från alla håll i livet. Healing touch är en mjuk energibehandling där jag är ett verktyg som ger din energikropp möjlighet att programmera om och/eller rensa i sitt system. Kroppen vet och kan det här!

Podo-posturalterapi (behandling av hållningen)

Utlämning av personligt utformade sulor, med funktion kontroll.
Utprovning för tillverkning av terapeutiska sulor, som sedan tillverkas av Mattias Edman på Edaxkliniken. I samband med utprovning även behandling med akupunktur och/eller manuell behandling. Leverans av sulor ca 1-3 veckor efter utprovning, beroende på hur snabbt tillverkning hinns med. Värde av sulor ingår i detta pris med 900 kr. Vid specialvarianter (t ex sportsula) kan ytterligare kostnad tillkomma.
Behandling av rörelseapparaten med Dorn metoden, i syfte att stödja kroppens förmåga att svara på stimulans av terapeutiska sulor. Lämplig vid leverans av terapeutiska sulor och allmänt vid smärta i muskler, och vid problem i nacke, rygg, axlar m m. Lämplig även regelbundet för att stödja en symmetrisk ledig hållning. Kan kombineras med t ex akupunktur och massage.
Utprovning för tillverkning av personliga terapeutiska sulor, som syftar till att stimulera god kroppshållning och därmed komplettera behandling av smärtproblematik. Leverans av sulor ca 1-3 veckor efter utprovning, beroende på hur snabbt tillverkning hinns med. Sulorna tillverkas av Mattias Edman, Edaxkliniken. Sulornas värde i grundutförande är 900 kr ingår i detta pris. Vid specialutförande (t ex sportsula) kan ytterligare kostnad tillkomma.

Kombinationsbehandlingar

Nu kan du boka den populära kombon av healing + massage, eller om du så önskar NADA+massage eller healing + NADA, vad du önskar i en kombinerad behandling.
Undersökning och analys av rörelseapparaten, analys avseende cellsalter, förslag homeopatisk behandling, akupunktur. Tidsåtgång ca 2,5-3 timmar. Här har du ett rejält startpaket som visar vilka åtgärder som kan vara aktuella för dig. Första behandling ingår, kostnad för ev förskrivna medel enligt förslag kan tillkomma.

Holistic Care Naturmedicin i Carlstad

Homiatriker Sylvia Agorander erbjuder behandling med Klassisk akupunktur, Homeopati, Podo-posturalterapi och Transfigura. Diplomerad och certifierad Kroppsterapeut Madeleine Wallin erbjuder olika typer av massagebehandling och Healing Touch. Välkomna!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-Onsdag 10.00-18.00
Fredag 10.00-16.00
Adress
Norra Allén 1
654 64 Karlstad
Öppna i Google Maps 🗗