Vad vill du boka?

Vi tar emot Friskvårdskuponger, Friskvårdscheckar/ActiWay samt kontant- och kortbetalning. Välkomna!

Boka massage om du är spänd och vill ha avslappnande behandling i lugn och trevlig miljö. Eller köp ett presentkort och ge bort som en fin gåva. Jag gör ansiktsbehandling med naturlig facelift, olika massage samt fotvård för olika behov eller välj en skön spa-behandling, manikyr, ögonbryn eller vaxning.

Obs! Jag behandlar enbart friska fötter, dvs inte diabesfötter eller liktornar.

Om du har frågor eller undrar över nåt så mejla gärna till htinfo64@gmail.com

Varmt välkomna!

Ångbastu

Du får handduk och ombyte och byter om bakom en skärm och sätter dig i ångbastun. Behandlingen är 30 minuter men du kan när som helst under behandlingen sänka värmen, korta tiden eller avsluta med fjärrkontrollen. Efteråt torkar du av dig och byter om.

> Tillägg

Detta är en kortare avslappnande behandling där du sitter på en massagedyna/stol. Välj mellan Shiatsu- och rullande massage, med eller utan nackmassage. OBS! Endast bokningsbar tillsammans med annan behandling. Ordinarie pris är 100 kronor.

Ansiktsbehandling

Naturlig facelift är en varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft. Den finns även som entimmes-behandling.

Behandlingen är en kombination av japanska, tibetanska, ayurvediska tekniker och ansiktsreflexologi. Med lugna, varsamma massagegrepp behandlar du både hud, bindväv och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror. Blod- och lymfirkulationen kommer igång.
Naturlig facelift är en varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft.

Behandlingen är en kombination av japanska, tibetanska, ayurvediska tekniker och ansiktsreflexologi. Med lugna, varsamma massagegrepp behandlar du både hud, bindväv och musklerna i ansikte, skalp, nacke och skuldror. Blod- och lymfirkulationen kommer igång.
Plockning och färgning av ögonbryn. Du kan välja bland ett flertal nyanser så blandar jag en passande färg åt dig. Hållbarhet är 4-6 veckor.

Fotvård

Fotbad. Klippning och filning av naglar samt nagelbandsvård. Vid behov slipning av tjocka tånaglar och lättare förebyggande nageltrångsbehandling. Slipning/skrapning av hälar och fotsulor samt borttagning av förhårdnader och torr hud. Avslutas med fotmassage med olja.

Obs! Ingen diabetesvård eller vårtbehandling.
Fotbad. Klippning och filning av naglar samt nagelbandsvård. Vid behov slipning av tjocka tånaglar och lättare förebyggande nageltrångsbehandling. Slipning/skrapning av hälar och fotsulor samt borttagning av förhårdnader och torr hud. Avslutas med lackning med två lager om så önskas.

Obs! Ingen diabetesvård eller vårtbehandling.
Fotbad. Klippning och filning av naglar. Vid behov slipning av tjocka tånaglar och lättare förebyggande nageltrångsbehandling. Slipning av fotsulor och borttagning av lättare förhårdnader. Avslutas med fotmassage med olja.
Fotbad, nagelklippning och filning och vid behov slipning av tjocka tånaglar. Jag kan göra lättare förebyggande nageltrångsbehandling. Jag avslutar med inoljning av fötterna.
Fotbad. Klippning och filning av naglar samt nagelbandsvård. Vid behov slipning av tjocka tånaglar och lättare förebyggande nageltrångsbehandling. Slipning/skrapning av hälar och fotsulor samt borttagning av förhårdnader och torr hud. Avslutas med fotmassage med olja. Denna fotvård är enbart för pensionärer.

OBS! Jag behandlar inte diabetesfötter eller akuta, inflammerade nageltrång eller liktornar.

Fotbad. Klippning och filning av naglar samt nagelbandsvård. Vid behov slipning av tjocka tånaglar och lättare förebyggande nageltrångsbehandling. Slipning/skrapning av hälar och fotsulor samt borttagning av förhårdnader och torr hud. Avslutas med lackning med två lager om så önskas.

OBS! Jag behandlar inte diabetesfötter eller akuta, inflammerade nageltrång eller liktornar.

Massagebehandling

Fottvätt med varm handduk och en kort fotmassage. Aromamassage är en mjuk form av massage med eteriska oljor. Du kan välja eterisk olja med olika effekt på behandling, exempelvis lugnande eller uppiggande, allt efter vad du önskar.
Detta är en kortare avslappnande behandling där du sitter på en massagedyna/stol. Välj mellan Shiatsu- och rullande massage, med eller utan nackmassage. Du kan även välja detta som tillägg till annan behandling. Priset är då 50 kronor. Se under > Tillägg.
Fottvätt med varm handduk och en kort fotmassage som följs av en kort oljemassage innan själva massagen med de varma lavastenarna börjar. Massagen bygger på gammal orientalisk filosofi och gör att värmen snabbt går ner i musklerna och är ett effektivt sätt att avlägsna spänningar och stress.

Lavasten Massage är inte lämplig om du är gravid, har hjärtproblem eller diabetes.
Fottvätt med varm handduk och sen en avslappnande massage av huvud, nacke och ländrygg på massagebänk.
Fottvätt med varm handduk, en kort fotmassage och sen en avslappnande massage av huvud, nacke och ländrygg på massagebänk. Efter en kort vila fortsätter ryggmassagen. Du kan då välja att fortsätta på bänken eller sitta på golvmadrass.
Fottvätt med varm handduk och en kort fotmassage. Oljemassage är en mjuk form av massage som är stressreducerande och cirkulationshöjande. Behandlingen görs med doftfri olja.

Nagelvård och Manikyr

Handbad. Klippning och filning av form samt polering. Nagelbandsvård med nagelbandsolja. Skön handmassage samt lackning med baslack, valfritt nagellack och överlack.
Handbad. Klippning och filning av form samt polering. Nagelbandsvård med nagelbandsolja.

Vaxning

Vaxning av halva ben. Benen spritas och sedan sker vaxningen. Benen kyls sen med Aloe Vera gelé efteråt som lugnar huden.

OBS! Låt håret växa minst 5 mm och smörj ej in före för bästa resultat.
Vaxning av halva ben. Benen spritas och sedan sker vaxningen. Benen kyls sen med Aloe Vera gelé efteråt som lugnar huden. Man bör inte smörja in benen före vaxningen samt ska håret helst vara minst 5 mm (cirka 14 dagars utväxt) för bästa resultat.

HT HÄLSOTERAPEUTEN

Boka tid på internet för besök. Det går också bra att ringa om du inte har tillgång till dator eller mobiltelefon. Jag kan vara upptagen med behandling men jag ringer upp så snart jag kan.

Vid bokning får du en mejlad bekräftelse så det är viktigt att du skriver rätt namn och datum. Det går att avboka eller omboka med kod i mejlad bekräftelse 24 timmar innan.

Ingen drop-in. Massage måste bokas minst 24 timmar innan.

Hälsoterapeuten har lokal på entréplan, Brantingstorg 7. Vid Apoteket.

Buss nr 4 till Brantingstorg.

Om du kommer med bil så är det lätt parkera på torget. Det kostar 5 kr/tim.

Du kan betala med kort eller kontant. Jag tar även emot Friskvårdskuponger och Friskvårdscheckar/ActiWay. Med kuponger gäller ordinarie pris.

OBS! Avbokningsregel. Ej avbokad tid 24 timmar innan debiteras. Jag debiterar upp till 400 kr* per sen avbokning och behandling. Läs mer på min hemsida, www.halsoterapeuten.se .
* Faktureras via BokaDirekt. Faktureringsavgift tillkommer.

Varmt välkomna!

Praiwan Ekvall
Diplomerad Massage, Pedikyrist, Manikyrist m fl utbildningar


Telefon 0700-929 626
Webbsida
E-post
Öppettider ÖPPETTIDER 2016

MÅNDAG - FREDAG
KL 09:00 - 19:00

LÖRDAG
KL 12:00 - 16:00
Adress
Brantingstorg 7
754 34 Uppsala
Salabackar