Vad vill du boka?

Betalning sker på följande sätt:

Kontant

Swish:
Swishnummer: 1232884112
Betalningen märks med din hunds namn i meddelanderutan
OBSERVERA: Vid betalning med swish räknas betalningen som kontant och skall finnas på vårt konto samma dag som besöket har skett. Detta enligt skatteverkets regler. Om betalning ej inkommit samma dag som besöket utförts, skickas istället en faktura.
Det går då inte att inbetala via swish i efterhand.

Faktura (tillkommer 50:- i faktureringsavgift)
OBSERVERA: Fakturor som ej betalas i tid, debiteras med en påminnelseavgift.
Tyvärr kan du inte betala med betal/kreditkort.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

UNDERSÖKNINGAR

Vid kortare kontroller/avstämningar kan du välja att boka ett kort återbesök. Det kan också vara så att det dykt upp fler frågor och funderingar efter du kommit hem och att du önskar komma tillbaks, men inte behöver så mycket tid.
Observera dock att detta är en mycket kort konsultation och att det inte finns tid för omfattande frågor och genomgångar! Vi vill ogärna skapa förseningar och det är alltid bättre att boka en 30 minuters tid om du känner dig osäker.
90 minuter är mycket väl lämpat och rekommenderas vid ett 1.a besök, framför allt om du inte tidigare har erfarenhet av rehabilitering eller kring skadan/diagnosen som ditt djur har fått.
Vid ett 90 minuters besök hinner man med omfattande undersökning/genomgång/upplägg av träning (oavsett friskvård eller rehabilitering) samt behandling/genomgång/undervisning av praktiska övningar för dig och din hund.

Många djurägare uppskattar detta typ av besök, då det finns gott om tid för dig och din hund!
En 30 minuters konsultation är främst lämplig vid återbesök/uppföljningsbesök.

Om du önskar få Din hund undersökt/utredd, men har erfarenhet av rehabilitering sedan tidigare, kan du välja denna 30 minuters konsultation. På många djurkliniker är utredningstiderna förlagda på 30 min, så det finns fortfarande gott om tid för undersökning och kortare genomgång, däremot är det svårt att hinna med omfattande rehab/träningsplanering/genomgångar.
45 min konsultation kan väljas vid ett 1.a besök. Man kan också boka denna typ av konsultation för besiktning av en frisk hund. En grundlig undersökning görs då och därefter kan man utifrån undersökningsfynden få individuella råd bland annat angående fysisk träning. Man skall dock tänka på att om man önskar få en kombinerad behandling/grundligare genomgång eller mer utförligt upplagd rehab/träningsplan, rekommenderas 60 eller 90 minuters besök (läs under respektive konsultationsval)
60 minuters konsultation är lämplig vid både 1.a besök samt lite mer omfattande behandling/rådgivning. Ofta har du som djurägare av naturliga skäl många frågor och det kan vara väl värt att ha ordentligt med tid för både information och genomgång. Det kan också vara så att ditt djur behöver extra tid för att varva ner eller hanteras. Då är en timmes besök också väldigt mycket bättre än 45 minuter

HUNDKURANTEN

Hundkuranten Stockholm har sedan begynnelsen av veterinärmedicinsk rehabilitering i Sverige, arbetat med professionell vård av hund och även katt.
Hundkuranten drivs av Anna Nähl, som är leg. sjukgymnast, Av Jordbruksverket Godkänd för Arbete inom Djurens Hälso-och sjukvård.
Vi erbjuder dig och din hund undersökning, rehabiliterings/träningsplan, behandling av problem i rörelseapparaten, laserbehandling, akupunktur, massage, utbildningar & föreläsningar mm.
Varmt välkomna!

Telefon 0736-70 40 40
Webbsida
E-post
Öppettider Enligt bokad tid
Adress
Blockhusvägen 44
187 46 Täby
Skarpäng