Hypoxi Göteborg c/o Dermacellkliniken

betyg4.5 Mycket bra(42 betyg)
Vasaplatsen 1, 411 26, Göteborg
Erbjudande just nu : Prova 3 gr Hypoxiträning för 1300 kr (ord pris 640 kr/gg)  Hypoxiträning kickar bl a igång lymfsystemet, vilket är viktigt för ett bra immunförsvar! Här kan du använda din friskvård samt dela upp betalningen med Klarna eller Wasa Kredit.

Boka tjänst

  • Viktminskning, cellulitbehandling, lymfdränage,hudåtstramning, återhämtning90 minuter, Kostnadsfri · Mer info
    Boka

träningsmaskin

noImage
Susanna Erixon - Konsultation
(42 betyg)
Studio Manager
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
42 betyg
till Susanna Erixon - Konsultation
Väldigt spännande värld som öppnade sig för mig. Jag är väldigt positiv till den här sortens behandling, och anser att alla bör testa. Eftersom detta var första gången såg jag ingen effekt direkt efteråt,möjligen lite stramare runt midjan,men jag ska fortsätta med fler behandlingar.
till Susanna Erixon - Konsultation
Susanna mkt trevlig och hjälpsam person.
till Susanna Erixon - Konsultation
Professionellt och informativt mottagande med tydliga instruktioner . Susanna är väldigt karismatisk och otroligt engagerad. Jag är mycket nöjd och är förväntansfull inför att se förändring.
till Susanna Erixon - Konsultation
Trevligt bemötande hjälpsam pratsam det tyckte jag om 😀 rekommendera starkt!!!

Om företaget

Med HYPOXI® kan du effektivt minska på celluliter, lår, rumpa, mage och midja. Du får tillbaka elasticiteten & stramar åt huden samt får bukt med svullna ben och fötter tack vare att du får igång lymfsystemet. HYPOXI®-metoden kombinerar träning i HYPOXI®-maskiner med ett varierande lufttryck. (Vakuum) Det görs som en kur på 3 ggr/vecka i fyra veckor, 30-50 min per gång. Träningen sker antingen i en slags motionscykel, liggande eller sittande, eller på ett löpband. Du tränar på en pulsnivå som är optimal för fettförbränning. Samtidigt förbättras blodcirkulationen i områden som du vill minska på. Vi hjälper dig även med att hitta den rätta kosten för dig. Resultaten blir att du kan få en viktminskning samt minska i cm 3 gånger snabbare än med traditionella träningsmetoder. Används även som komplement till rehabträning samt återhämtning av muskler. HYPOXI® är effektivt för både kvinnor och män. Boosta din träning med en kur eller kör det som en kickstart!

Bilder