I harmoni och balans

betyg4.8 Fantastiskt bra(28 betyg)
Fabriksgatan 11, 503 38, Borås
Mottagningen finns i Borås på Fabriksgatan 11. Vån 7. Ta hissen till vån 6 och trappen till vån 7. Innanför dörrarna rakt fram finns väntrum på vänster sida. Vid fullbokning maila intresse Varmt välkommen!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Linda Fossane
(28 betyg)
Samtalsterapeut

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
28 betyg
till Linda Fossane
Helt klart något av det bästa jag någonsin gjort. Att få prata av sig och få frågor som gör att man reflekterar över sin situation gjorde att min ryggsäck blev betydligt lättare. Linda är oerhört duktig på det hon gör! Rekommenderar verkligen alla som kan att boka en träff med henne, efter bara 60 minuter får man ett bättre liv!
till Linda Fossane
Linda är magiskt bra på att förstå vad jag menar och hur jag känner och göra saker begripliga. Bra verktyg för att handskas med det som är utmanande i livet. Det känns alltid tryggt att prata med Linda.
till Linda Fossane
Linda är en väldigt inkännande person och kan läsa av mer än jag säger. Sätter också ord på saker som jag själv inte alltid ser.
till Linda Fossane
Kaende mig fraan foersta stund trygg. Gick fraan moetet med nya ideer och ny foerstaaelse. Alldeles omtumlad men paa ett bra saett.

Om företaget

Som Terapeut arbetar jag utifrån terapiformer som vänder sig till dig som vill utforska och lära känna dig själv på djupare nivåer till att leva det liv du längtar efter. I min verktygslåda finns terapiformer som, Samtaltalsterapi, Parterapi och relationsterapi, EFT (emotionally focus couple therapy), Coaching, Stresshantering, Tapping, Meditation, Bildterapi, Gestaltterapi, KBT, Familjerådgivning, Familjekonstellationer, Yoga, Yinyoga, Mediyoga, Mindfullness. Handledning. Kom med det som skaver så utforskar vi tillsammans det just du behöver och i vilken form som ger bäst resultat i ditt liv.

Bilder