Vad vill du boka?

Mottagningen finns i Borås på Fabriksgatan 11. Vån 7.
Ta hissen till vån 6 och trappen till vån 7.
Innanför dörrarna rakt fram finns väntrum på vänster sida. 
Varmt välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Samtalsterapi Online

Samtalsterapi

Samtalsterapi i Borås.
Samtalsterapi präglas av förtroende, trygghet och ömsesidig respekt.
Tillsammans öppnar vi upp
för förändringsarbete som ger dig det stöd och de verktyg du behöver för att med ny kraft och energi nå dit du längtar efter.
När du inte längre befinner dig på en plats i ditt liv som är tillfredställande och livet är i obalans, när du behöver hjälp att se dig och dina relationer med nya ögon möter jag dig som samtalsterapeut i samtalet som fördjupar och skapar kontakt med din vilja, ansvar och livslust.

Parterapi och Relationsterapi

Parterapi och Relationsterapi i Borås.
I parterapi hjälper jag er genom processen från att känna distans, otillräcklighet och rädsla i relationen till att uppleva närhet, kontakt på djupet och få en intim kärleksfull relation.

Coaching

Jag möter dig i coaching när du vill förändra din livssituation, fördjupa eller förändra din yrkeskarriär och handleder chefer och medarbetare.

I harmoni och balans

Som Terapeut arbetar jag utifrån terapiformer som vänder sig till dig som vill utforska och lära känna dig själv på djupare nivåer till att leva det liv du längtar efter.

I min verktygslåda finns terapiformer som, Samtaltalsterapi, Parterapi och relationsterapi, EFT (emotionally focus couple therapy), Coaching, Stresshantering, Tapping, Meditation, Bildterapi, Gestaltterapi, KBT, Familjerådgivning, Familjekonstellationer, Yoga, Yinyoga, Mediyoga, Mindfullness. Handledning.

Kom med det som skaver så utforskar vi tillsammans det just du behöver och i vilken form som ger bäst resultat i ditt liv.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Fabriksgatan 11, vån7
503 38 Borås
Centrum
Öppna i Google Maps 🗗