Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Fortsättningsföreläsning

Fördjupande föreläsning om hur jag kan lyckas, förstå när jag gör fel och gör rätt, öka energin genom att använda Triad of change. Du kan se till att göra livet enkelt att leva. Kom på vår föreläsning. Man bör ha gått hos oss som kund och gärna lyssnat på vår introduktions föreläsning först. Om du har frågor kontakta oss på 0340-166 40.

Föreläsning för alla.

Vi lär dig hur kroppen fungerar och hur nervsystemet och ryggradens funktion
påverkar dig och hindrar dig från att uppnå dina drömmar!
Välkommen till din kiropraktor iBalans Kiropraktik i Varberg!

Ny Kund

Konsultationen är utan kostnad. Om vi kommer fram till att vi kan hjälpa dig och vårt unika koncept passar dig går vi vidare. Undersökningen består av kiropraktisk nervsystemsundersökning, muskeltest (Applied Kinesology), HRV (hjärtrytmsvariabiletstest) och några kontakter för att se hur ditt nervsystem fungerar. Vad undersökningen visar, hur ofta och hur länge vi behöver jobba för att hjälpa dig, går vi igenom vid rapport besöket som bokas vid nybesöket. Rapport besöket inkluderar första networkjusteringen/entrainmenten. Paket priset för detta är 1000 kr.


Var vänlig kom 15 minuter innan bokad tid, då vi ber dig fylla i ett frågeformulär med personuppgifter och vad du söker för.

För att få ut mer av ditt nybesök gå in på vår hemsida www.ibalanskiropraktik.se och titta på vår video Uppdatering Livet 2.0.
Konsultationen är utan kostnad. Om vi kommer fram till att vi kan hjälpa dig och vårt unika koncept passar dig går vi vidare. Undersökningen består av kiropraktisk nervsystemsundersökning, muskeltest (Applied Kinesology), HRV (hjärtrytmsvariabiletstest) och några kontakter för att se hur ditt nervsystem fungerar. Vad undersökningen visar, hur ofta och hur länge vi behöver jobba för att hjälpa dig, går vi igenom vid rapport besöket som bokas vid nybesöket. Rapport besöket inkluderar första networkjusteringen/entrainmenten. Paket priset för detta är 800 kr.

Var vänlig kom 15 minuter innan bokad tid, då vi ber dig fylla i ett frågeformulär med personuppgifter och vad du söker för.

För att få ut mer av ditt nybesök gå in på vår hemsida www.ibalanskiropraktik.se och titta på vår video Uppdatering Livet 2.0.

Återbesök Entrainment

Entrainment i Grupp. Detta rekommenderar vi starkt. Det är precis som att gå på gym eller gympa. Alla jobbar var för sig. Vid behov av diskussion tar vi det i enrum. Upptill 3 personer
Entrainment upp till 16 år i grupp

iBalans Kiropraktik i Varberg

Alla åldrar från 0-100 år är välkomna till oss på iBalans Kiropraktik. Kom in på en kostnadsfri konsultation för att se om vårt unika koncept passar dig.

När skall du komma till oss?

A) Vi brukar hjälpa patienter med ryggont, ischias, höft, knä, fot, tår, huvudvärk, migrän, yrsel, nacken, nackspärr, ont i axeln, armen, armbåge, golf och tennisarm, handen, fingrar och stress.

B) Om du vill ha bättre livskvalitet. Träna bättre, trivas och prestera bättre på jobbet, njuta av fritiden.

C) När du är gravid och vill ha en så bra graviditet och förlossning som möjligt eller om du har besvär.

D) När barnen skall må så bra som möjligt eller om dem har besvär.
Ett barn visar på annat sätt en vuxna att något inte är bra. Ett barn med mjuk ryggrad mår bättre än ett barn med stel ryggrad.
Telefon 0340-166 40
Webbsida
E-post
Öppettider Vi har öppet Mån - Tors. Telefontid 9 - 10. Övrig tid lämna meddelande.Adress
Kungsgatan 6
432 45 Varberg
Centrum
Öppna i Google Maps 🗗