Vad vill du boka?

F.r.om 1/2 finns Indigo Wellness in i samma del som Namayoga. Adressen blir samma som tidigare men ingången blir dörren rakt fram istället för till vänster när ni kommer upp för trappan. 

APRILERBJUDANDE:
BILDTOLKNING 3 BILDER - 300 kr
Du målar ett hus, en båt och ett träd (3 olika bilder). Jag tolkar sedan dessa genom att titta på färger, symboler, placering av föremål och mycket annat. Genom att analysera bilden ser vi vart du är påväg i livet och hur du kan förändra dina bilder till din fördel.

Tolkningen sker skriftligt och blir ungefär 1 A4. Efter att du läst det jag skrivit finns möjlighet att ställa frågor antingen via telefon eller via mail. Har du frågor maila till annelie@indigowellness.seKlarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Erbjudande

Du bokar in 2 st 75 min behandlingar. Gäller även tider i maj så länge du gör bokningarna under april månad. Båda behandlingarna betalas vid första massagetillfället.

ord pris: 1380 kr (690 + 690)

Tjänster

Genom ett smaktest kan vi se om du har zinkbrist.

ZinkStatus smakar olika för olika personer och kan därför användas för att testa zinknivåerna.

Under 20 min får du testa zinkstatus, ställa frågor om näring, vitaminer/mineraler, tips och råd om kosttillskott, behandlingar mm. Det finns möjlighet att köpa kosttillskott.

Bildtolkning

För dig som är kund (varit på en eller flera behandlingar hos mig) erbjuder jag en kort bildtolkningssession kostnadsfritt. Detta gäller vid ett tillfälle.

Du har med dig en bild på ett träd, ett hus eller en båt som jag tolkar. Jag berättar även kort om hur du kan jobba vidare med bilden. Vill du hellre måla hos mig så går det bra.

För dig som vill testa men inte är kund hos mig så betalar du 150 kr för 25 min.
Prova på bildtolkning. Jag tolkar en eller två bilder ur bildsviten. Du kan välja mellan att måla en båtbild, en trädbild eller en husbild. Väljer du att måla hos mig så ingår målarmaterial.

Läs mer under bildtolkning 90min eller på hemsidan.
Lever du ditt liv fullt ut eller finns det rädslor, blockeringar och andra saker som hindrar dig från att leva det liv du önskar?
Bildtolkning är ett utmärkt sätt att lära känna sig själv. Genom bilderna får vi tillgång till det undermedvetna och kan på så sätt lättare se orsaker till de eventuella problem som finns i livet. Bildtolkning är en form av kognitiv beteendeterapi vilket innebär att fokus ligger på samspelet mellan individen och omgivningen här och nu.

Hur funkar det:
Inför första träffen målar du följande 7st bilder hemma
-en båt
-ett träd
-ett hus
-en blomma
-en valfri bild
-en bild på din ursprungsfamiljen
-en bild på nuvarande familj

Detta är bildsviten. Se till att alla färger finns tillgängliga när du börjar måla (du behöver inte använda alla färger). Du bestämmer själv hur mycket tid du vill lägga på varje bild men 10min kan räcka.
Har du svårt att komma igång så går det bra att måla hos mig. Alla kan måla och bildtolkning handlar inte om att måla så fint som möjligt.
Vi tittar på bilderna tillsammans och genom samtal kommer vi överens om hur vi kan gå vidare. Varje bild plockas isär och tolkas utifrån b.la färger och symboler. Stort fokus ligger på att lyfta fram dina drömmar och hur vi kan nå dit.

Vid första träffen tittar vi även på din livsväg, personligt år, kosmiska året (utifrån numerologin) och ditt stjärntecken som ett komplement till bilderna.
Erbjudande under våren:

Bildtolkningen anpassas efter barnet. När jag jobbar med barn/ungdomar handlar det mycket om att hitta glädjen och se hur barnet kan växa i sitt bildspråk. Leken är viktig och hos mig får barnet tillgång till olika färger och målarmaterial.

Jag kommer gärna hem till er om det passar er bättre (beroende på avstånd osv, ev tillkommer kostnad om det ligger längre bort).

Till första träffen har barnet/ungdomen med sig 6 bilder på följande:
ett hus
en båt
en blomma
ett träd
en bild på familjen
samt en valfri bild

Alla färger ska finnas tillgängliga när barnet målar men barnet behöver inte använda alla färger.

Har ni svårt att måla hemma kan även de 6 bilderna målas hos mig.

Massage

Du väljer själv om du vill ha avslappnande massage eller mera behandlande. Alla oljor är ekologiska.

Går självklart bra att välja t.ex ben/fot massage 30min istället för rygg/nacke.
Massagen anpassas efter dina behov. Du väljer själv om du vill ha avslappnande eller mera behandlande massage.
Du väljer själv om du vill ha avslappnande massage eller mera behandlande. Massagen anpassas efter dina behov.

En lite längre helkroppsmassage. Du väljer själv om du vill ha mer fokus på tex rygg/nacke eller kanske avsluta med ansiktsmassage.

Kan även kombineras med bindvävsmassage grundbehandling.
Längre helkroppsmassage. Går att kombinera med bindvävsmassage grundbehandling. Du väljer själv om du vill ha mera avslappnande massage eller behandlande.
Längre helkroppsmassage. Går att kombinera med bindvävsmassage och/eller healing. Du väljer själv om du vill ha mera avslappnande massage eller behandlande.

Massage av rygg, nacke, säte, ben, fötter, armar, händer, dekolletage samt ansikte och mage om så önskas.

Välja själv om vi ska utesluta något och om du vill ha mer fokus på t.ex rygg och nacke.
En helkroppsmassage där jag masserar intutivt och ger healing där det behövs. Healingen ges främst genom beröring.

Vill du hellre ha 60 min massage och 20 min healing efter varandra så går det bra.

Massagen ges med eko olja.

Vid önskemål används även eteriska oljor främst från young living tex mot stress, för cirkulationen, immunförsvaret eller det just du har behov av.
Under sessionen ligger du på rygg på massagebänken och blundar. Du är fullt påklädd och slappnar av. Healingen utförs främst utan beröring. Jag förmedlar healingenergier till dig.

Var öppen för det som kommer till dig utan att fundera på de resultat som healingen ger. Bär gärna bekväma kläder som inte sitter åt.Jag avsätter 1h för behandlingen. Helingsessionen tar 40-45 min då finns det tid för samtal/vila innan och efter.

Bindvävsmassage

I bindvävsmassage används ingen olja. Metoden innebär en töjning av bindväven i huden. Bindvävsmassage är en kraftfull behandling som går djupare än vanlig massage. Genom en speciell dragteknik längs skelett och muskler löses förtätningar i bindväven upp och du kan känna dig rörligare. I bindvävsmassage börjar man alltid med en grundbehandling längs bäcken och rygg.

Denna behandling är en grundbehandling + rygg/nacke eller annat område.
I bindvävsmassage används ingen olja. Metoden innebär en töjning av bindväven i huden. Bindvävsmassage är en kraftfull behandling som går djupare än vanlig massage. Genom en speciell dragteknik längs skelett och muskler löses förtätningar i bindväven upp och du kan känna dig rörligare.
I bindvävsmassage börjar man alltid med en grundbehandling längs bäcken och rygg.
Här får du en grundbehandling i bindvävsmassage och därefter behandlar jag det område/områden där det finns ett behov. Det går även bra att kombinera med massage.
I bindvävsmassage används ingen olja. Metoden innebär en töjning av bindväven i huden. Bindvävsmassage är en kraftfull behandling som går djupare än vanlig massage. Genom en speciell dragteknik längs skelett och muskler löses förtätningar i bindväven upp och du kan känna dig rörligare.
I bindvävsmassage börjar man alltid med en grundbehandling längs bäcken och rygg.
Här får du en grundbehandling i bindvävsmassage och därefter behandlar jag det område/områden där det finns ett behov.

Det går även bra att kombinera med massage.


Gua Sha är en traditionell kinesisk behandlingsmetod som även kallas för Skrapmassage. Skrapmassagen utförs med en skrapa gjord av oxhorn på hud och muskler längs meridianer eller punkter för att orsaka bristningar i underhudskapillärerna i syfte att avlägsna giftigt avfall och för att rena blodet.
Gua Sha sätter Qi ( din livsenergi), blod och vätskor i rörelse vid hudens yta. Det behandlar på så sätt stagnerad Qi, stagnerat blod och stagnerade vätskor som indirekt påverkar de inre organen. Behandlingen förbättrar cirkulationen, får slaggprodukterna som finns samlade i dina muskelceller att frigöras och lämna kroppen. Detta kan göra att eventuell smärtan avtar. En av orsakerna till att vi får ont anses vara rubbningar i blodflödet till kapillärerna (kroppens allra minsta blodkärl) och en ansamling av slaggprodukter i muskelcellerna.

Efter behandlingen kan det uppstå röda märken där man skrapat, vilket visar att slaggprodukter frigjorts och är på väg att lämna kroppen. Du kan också bli öm på utsatta ställen. Efter behandlingen rekommenderas att dricka mycket vatten för att lättare bli av med slaggprodukterna. Märken som uppstår på det behandlade området försvinner oftast inom några dagar.

Den här skrapmassagen är väldigt kraftfull och kan leda till terapeutiska effekter snabbt.

Skrapmassage kan vara effektivt mot problem som till exempel stelhet, smärta, menstruationssmärtor, astmatiska besvär, tinnitus, huvudvärk, urinvägsproblem, inkontinens, sömnstörningar, förkylning, hosta, väsande andning, sura uppstötningar mm. Undersökningar visar också att Gua sha är bra vid akuta och kroniska sjukdomar i inre organ. Det kan vara bra att ta flera behandlingar efter varandra men eventuella röda märken bör ha försvunnit helt innan en ny behandling utförs.
Behandling av bäcken, rygg, nacke och armar eller efter behov.

Gua Sha är en traditionell kinesisk behandlingsmetod som även kallas för Skrapmassage. Skrapmassagen utförs med en skrapa gjord av oxhorn på hud och muskler längs meridianer eller punkter för att orsaka bristningar i underhudskapillärerna i syfte att avlägsna giftigt avfall och för att rena blodet.
Gua Sha sätter Qi ( din livsenergi), blod och vätskor i rörelse vid hudens yta. Det behandlar på så sätt stagnerad Qi, stagnerat blod och stagnerade vätskor som indirekt påverkar de inre organen. Behandlingen förbättrar cirkulationen, får slaggprodukterna som finns samlade i dina muskelceller att frigöras och lämna kroppen. Detta kan göra att eventuell smärtan avtar. En av orsakerna till att vi får ont anses vara rubbningar i blodflödet till kapillärerna (kroppens allra minsta blodkärl) och en ansamling av slaggprodukter i muskelcellerna.

Efter behandlingen kan det uppstå röda märken där man skrapat, vilket visar att slaggprodukter frigjorts och är på väg att lämna kroppen. Du kan också bli öm på utsatta ställen. Efter behandlingen rekommenderas att dricka mycket vatten för att lättare bli av med slaggprodukterna. Märken som uppstår på det behandlade området försvinner oftast inom några dagar.

Den här skrapmassagen är väldigt kraftfull och kan leda till terapeutiska effekter snabbt.

Skrapmassage kan vara effektivt mot problem som till exempel stelhet, smärta, menstruationssmärtor, astmatiska besvär, tinnitus, huvudvärk, urinvägsproblem, inkontinens, sömnstörningar, förkylning, hosta, väsande andning, sura uppstötningar mm. Undersökningar visar också att Gua sha är bra vid akuta och kroniska sjukdomar i inre organ. Det kan vara bra att ta flera behandlingar efter varandra men eventuella röda märken bör ha försvunnit helt innan en ny behandling utförs.
Börjar med Gua Sha på bäcken/rygg/nacke och behandlar sedan efter behov. Går att kombinera med vanlig massage.


Gua Sha är en traditionell kinesisk behandlingsmetod som även kallas för Skrapmassage. Skrapmassagen utförs med en skrapa gjord av oxhorn på hud och muskler längs meridianer eller punkter för att orsaka bristningar i underhudskapillärerna i syfte att avlägsna giftigt avfall och för att rena blodet.
Gua Sha sätter Qi ( din livsenergi), blod och vätskor i rörelse vid hudens yta. Det behandlar på så sätt stagnerad Qi, stagnerat blod och stagnerade vätskor som indirekt påverkar de inre organen. Behandlingen förbättrar cirkulationen, får slaggprodukterna som finns samlade i dina muskelceller att frigöras och lämna kroppen. Detta kan göra att eventuell smärtan avtar. En av orsakerna till att vi får ont anses vara rubbningar i blodflödet till kapillärerna (kroppens allra minsta blodkärl) och en ansamling av slaggprodukter i muskelcellerna.

Efter behandlingen kan det uppstå röda märken där man skrapat, vilket visar att slaggprodukter frigjorts och är på väg att lämna kroppen. Du kan också bli öm på utsatta ställen. Efter behandlingen rekommenderas att dricka mycket vatten för att lättare bli av med slaggprodukterna. Märken som uppstår på det behandlade området försvinner oftast inom några dagar.

Den här skrapmassagen är väldigt kraftfull och kan leda till terapeutiska effekter snabbt.

Skrapmassage kan vara effektivt mot problem som till exempel stelhet, smärta, menstruationssmärtor, astmatiska besvär, tinnitus, huvudvärk, urinvägsproblem, inkontinens, sömnstörningar, förkylning, hosta, väsande andning, sura uppstötningar mm. Undersökningar visar också att Gua sha är bra vid akuta och kroniska sjukdomar i inre organ. Det kan vara bra att ta flera behandlingar efter varandra men eventuella röda märken bör ha försvunnit helt innan en ny behandling utförs.

Access bars

Bars är en skön och avslappnande energibehandling som hjälper dig att släppa tankebruset, känslor och blockeringar.

Behandlingen hjälper dig att slappna av kroppsligt, mentalt och psykiskt och att släppa på oro och stress. När dina tankar saktar ner och inte påverkar dig på samma sätt längre ger det dig ett ökat utrymme för livsglädje och en frihet att agera istället för att reagera.

Efter sessionen känns det i sämsta fall som om du precis har fått en underbar massage – och i bästa fall kan hela ditt liv lätt och enkelt förändras till det bättre.

Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och uppfattningar vi har eller har haft om något. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp, sexualitet mm.

När dina Bars berörs, hjälper det dig att släppa mönster som hindrar dig från att välja vad som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. Och vad mer blir möjligt då?


Under behandlingen ligger du bekvämt med kläderna på och med hjälp av mina händer berör jag dessa 32 bars punkter och linjer på ditt huvud och i ansiktet.

Vad kan du få ut av en Bars-behandling?

- energiflödet i kroppen ökar
- tankebruset tystnar oro och stress minskar
- du sover djupare
- förbättrade relationer
- lättare att göra val
- livsglädjen ökar och du möter livet med en större lätthet
- spänningar i kropp och medvetande lättar
- förbättrad kommunikation
- medvetenheten ökar
- du blir mer av dig själv och skapande av ditt eget liv
- självkänslan och kroppskännedomen ökar
- kreativiteten och handling ökar
- rensar det som är i behov av rensning
Behandlingen börjar med 30min avslappnande massage (jag använder en avslappnande massageolja för ytterligare effekt) på rygg/nacke och därefter ges access bars 60min.

Bars är en skön och avslappnande energibehandling som hjälper dig att släppa tankebruset, känslor och blockeringar.

Behandlingen hjälper dig att slappna av kroppsligt, mentalt och psykiskt och att släppa på oro och stress. När dina tankar saktar ner och inte påverkar dig på samma sätt längre ger det dig ett ökat utrymme för livsglädje och en frihet att agera istället för att reagera.

Efter sessionen känns det i sämsta fall som om du precis har fått en underbar massage – och i bästa fall kan hela ditt liv lätt och enkelt förändras till det bättre.

Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och uppfattningar vi har eller har haft om något. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp, sexualitet mm.

När dina Bars berörs, hjälper det dig att släppa mönster som hindrar dig från att välja vad som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. Och vad mer blir möjligt då?


Under behandlingen ligger du bekvämt med kläderna på och med hjälp av mina händer berör jag dessa 32 bars punkter och linjer på ditt huvud och i ansiktet.

Vad kan du få ut av en Bars-behandling?

- energiflödet i kroppen ökar
- tankebruset tystnar oro och stress minskar
- du sover djupare
- förbättrade relationer
- lättare att göra val
- livsglädjen ökar och du möter livet med en större lätthet
- spänningar i kropp och medvetande lättar
- förbättrad kommunikation
- medvetenheten ökar
- du blir mer av dig själv och skapande av ditt eget liv
- självkänslan och kroppskännedomen ökar
- kreativiteten och handling ökar
- rensar det som är i behov av rensning

Indigo Wellness

Indigo Wellness erbjuder massage,healing och bildtolkning. Jag är utbildad friskvårdsterapeut på GGI (Göteborgs gymnastiska institut) där kinesiologi, bindvävs massage, svensk klassisk massage mm ingick. 2012 gick jag Reconnective healing utb i London för Eric Pearl. Jag har även gått kortare kurser i b.la Shiatsu massage, Access Bars, Gua Sha, Regndroppsmassage och hårmineralanalys. Förutom att ha arbetat som massör så har jag jobbat i olika hälsokostbutiker och brinner för alternativmedicin och hälsa.

Jag använder mig främst av svensk klassisk massage men även behandling av triggerpunkter. För mig är det viktigt att anpassa behandlingen efter kunden. Massagen går att kombineras med healing, access bars eller bindvävsmassage.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Varierade öppettider, se kalender. Även vissa helgtider.
Adress
Borgmästaregatan 13
392 35 Kalmar
Kalmar
Öppna i Google Maps 🗗