Vad vill du boka?

Välkommen att boka tid för mustning av era äpplen på Ingrid Maries Mobila Musteri - ett musteri nära dig i Stockhomstrakten!

Turnéschemat fylls på kontinuerligt med nya tider vartefter önskemål om nya platser dyker upp. Ni kan också boka upp musteriet helt för egen del "hemmabokning" för mängder runt 250-300 kg frukt, så kommer vi hem till er. 

Mobila Musteriet behöver enbart tillgång till rent vatten och el (jordat, 230 V) och en plan yta på ca. 3 x 4 meter. Man behöver inte vara hemma utan lämna den plockade frukten och göra annat under tiden! 

Vi kan även erbjuda hyra av vagn för att tillsammans med vänner, unga som gamla, musta er egen frukt och umgås under tiden! Vi kör då dit vagnen och ni får en processgenomgång. Sedan är det bara att köra på i egen takt! 

Bokar ni en tid vid en hållplats så tar det Det tar ca 2 timmar från att du lämnat in äpplena till att de gått igenom alla stegen i processen och du kan hämta ut din färdiga must i 3 liters Bag-in-Box. Ett sms går iväg när mustningen är genomförd och musten kan hämtas.

r att boka och vi ska kunna musta dina äpplen separat måste du ha minst 50 kg äpplen (3-4 pappkassar) och max 80 kg för en bokningsbar tid. Har ni mer måste ni höra av er innan. 

Betalning vid invägning, via Swish, betalkort (Mastercard/Visa/Amex) eller fakturering om kund inte är hemma vid musttillfället. Priser kan ses på hemsidan www.mobilamusteriet.se

OBS! När ni bokar tid, försök uppskatta hur mycket frukt ni har, så vi kan beräkna om det kan behövas mer/mindre tid till mustningen.

All information om hur det fungerar finns på hemsidan, annars får ni gärna höra av er till oss!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Ingrid Maries Mobila Musteri

Ett musteri nära dig!

Vi vill göra det lätt för dig som bor i Stockholmstrakten att ta hand om och musta dina egna äpplen. Därför har vi startat Ingrid Maries Mobila Musteri - ett musteri nära dig!

Vi mustar din frukt på exempelvis skördemarknader, kolonilotter, stora arbetsplatser eller vid storköpsaffärerna. Se kalendern för aktuellt turnéschema och boka in datum, plats och tid som passar.
Vi kan också besöka dig hemma vid trädgården om du har större mängder med frukt.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Se kalendern för aktuellt turnéschema och boka in datum, plats och tid som passar.
Du kan också kontakta oss om du önskar ha oss närmare!

Adress
Högbergsgatan 4
15133 Södertälje
Stockholms län, Södermanlands län
Öppna i Google Maps 🗗