IRMA Friskvård

betyg4.9 Fantastiskt bra(92 betyg)
Köpmanngatan 5, 931 31, Skellefteå
Människokroppen är fantastisk! Den håller oss i rörelse, låter oss uppleva saker och hjälper oss utvecklas. Den skapar liv och är i ständig förändring, särskilt den kvinnliga kroppen som växlar mellan olika tillstånd i och med menscykeln, klimakteriet, graviditet och annat.  Men för att kroppen ska kunna blomma fullt ut och vara så fantastisk som den är skapt för, behöver den också omtanke och omsorg. Få lite vila, andrum, näring och rörelse.  Ta hand om dig och varmt välkommen till IRMA Friskvård!

Boka tjänst

 • Behandlande Gravidmassage60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Behandlande mammamassage800 kr · Mer info
  Boka
 • Massage 60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Massage kort30 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Massage lång90 minuter, 1 100 kr · Mer info
  Boka
 • Hembesök100 kr · Mer info
  Boka
 • Taktil Stimulering60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Linda Nästén
(92 betyg)

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
92 betyg
till Linda Nästén
Super nöjd! Linda är jätteduktig! Fick även flera tips och råd på olika övningar som passar mig och mina behov. Rekommenderar verkligen!
till Linda Nästén
Otroligt kunnig på det hon gör, skön massage som gör underverk för kroppen.
till Linda Nästén
Härligt och lagom hårdhänt
till Linda Nästén
Fantastiskt gravidmassage som gjorde kroppen avslappnad och riktigt plus i kanten för alla bra träningsövningar som visades :) kommer definitivt bli fler besök⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Om företaget

Jag som driver IRMA Friskvård heter Linda Nästén. Jag vänder mig till alla er därute som vill må bra och hitta en balans. Kvinnohälsan ligger mig dock varmt om hjärtat oavsett ålder och tidpunkt i livet. Jag har ett holistiskt synsätt och ser därför till hela dig - kroppen, tankarna, känslorna och bygger och anpassar behandlingarna för just dig. MASSAGE AVSLAPPNING - STRESSHANTERING PROBLEMOMRÅDEN - SKADOR GRAVIDITET OCH NYBLIVEN MAMMA KOST - TRÄNING - SÖMN KLIMAKTERIET Jag är i grunden utbildad undersköterska och har arbetat som det i flertalet år, främst i Göteborg där jag bodde tidigare. Sen började jag intressera mig för friskvård och har bland annat utbildat mig till Beröringspedagog (Taktil Stimulering), Stress- och friskvårdsterapeut, Massör och Terapeutisk gravidmassör. Sen jag flyttade till Skellefteå för snart tio år sedan har jag jobbat med massage och hälsa.

Bilder