1. Hem
  2. Annan Alnarp

IwonA`s & Människans Resurser AB

betyg4.8 Fantastiskt bra(5 betyg)
Plantvägen 1, 230 52, Alnarp
Hjärtligt välkommen till mig, Iwona Aranovich, i den underbara miljön på Hälsohuset i Alnarp. Vårt motto är ”Din hälsa ligger i dina händer”. Men vad är egentligen hälsa? Hälsa är inte bara frånvaro från smärta. Utan hälsa handlar om att ha balans mellan nerv- och hormonsystem som ansvara för alla kroppensfunktioner. När hälsan är i balans har kroppen en bra adaptationsförmåga till olika påfrestningar så som olika virus, bakterier, väderomställningar, kemikalier i maten, dålig miljö mm. För att du ska kunna ta hand om din hälsa på bästa sätt har vi verktygen du behöver. Våra metoder är beprövade av tusentals människor världen över och som hjälpt dem att åstadkommit resultat inom olika områden i deras liv, långt över deras förväntningar. Genom en konsultation får jag inblick i dina behov och nuvarande och önskade hälsotillstånd. Därefter gör vi tillsammans en plan, som motsvara dina personliga behov och jag följer dig på din väg mot ditt mål! Väl mött, Iwona Aranovich
7672

Boka tjänst

Alfa pulsdiagnostik

  • Hälsomätning med Alfa
    45 minuter, 600 krMer info
    Boka

Frekvensterapi

  • Hälsomätning med Monicor
    90 minuter, 1 200 krMer info
    Boka
  • Hälsomätning med Monicor, återbesök
    60 minuter, 900 krMer info
    Boka

Healing-Terapi

  • Bioenergiterapi
    60 minuter, 850 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Iwona Aranovitch
4.8
(5 betyg)
Hälsocoach- terapeut inom frekvensmedicin
qliro

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
5 betyg
Sanne H.
till Iwona Aranovitch
Fantastiskt! Jag är väldigt trött sedan lång tid tillbaka, vilket skapade en känsla av obalans. Iwon löste under behandlingen upp knutar inuti mig. Det blev starka känslor och samtidigt en känsla av lättnad. Känner idag, dagen efter behandling, ett annat lugn, mer stabil, att det pågår en läkning som jag vill ta vara på, hjälpa mig själv framåt igen. Iwon har en stor kunskap med ett lugn och vänlighet som gjorde det enkelt att gå in i behandlingen. Kommer att besöka Iwon igen för olika behandlingar och samtidigt återigen arbeta med mig själv. Känner mig tacksam.

Visa mer

Maria M.
till Iwona Aranovitch
Proffsigt och empatiskt bemötande. Förklarade tydligt och tog sig tid. Kan varmt rekommendera Iwona och de metoder som används av Männsikans Resurser.

Visa mer

Agneta A.
till Iwona Aranovitch
Mycket bra! Iwona lugn och saklig👍🏻

Visa mer

Kristina K.
till Iwona Aranovitch
Mitt besök hos Iwona var fantastiskt. Hon beskriver och informerar så man verkligen ska förstå. Detta var min första erfarenhet av dessa behandlingsmetoder och jag ser fram emot nästa besök. Kan varmt rekommendera Iwona !

Visa mer

Om företaget

Om Människans Resurser AB På Människans Resurser AB använder vi moderna metoder och tillvägagångssätt i vår hälsofrämjande verksamhet. Vår vision är att hjälpa människor att själva aktivera sin inre kraft för att hjälpa och stärka kroppen i att själv bli av med hälsoproblem. Vi har stor internationell erfarenhet inom alternativmedicin och har i mer än 25 år hjälpt människor världen över. Våra bevisat effektiva hälsometoder, som vi arbetar med och undervisar i, bygger på tankens kraft, andningstekniker, aktivt vatten med flera. Människans Resurser AB samarbetar idag med världens framstående forskare och företag inom det alternativmedicinska området. Bakgrund Boris och Iwona Aranovich, grundade år 1996 företaget Människans Dolda Resurser HB, med konceptet ”Tankens Kraft”. Paret gjorde forskning på sina metoder och presenterade dem världen över. Sedan år 2004 vidgades konceptet med ”Frekvensmedicin” och företaget växte till Människans Resurser AB. Iwona Aranovich grundade sedan sitt egna företag, ”Den Nya Tidens Design”- ett koncept i hur färg och form påverka oss och omgivningen samt klädkollektion ” Living Rainbow”- Hälsokläder. Idag arbeta Iwona Aranovich med Människans Resurser AB koncept som Hälsocoach och är verksam både i Stockholm och Skåne. Vill ni veta mer är ni välkommen att kontakta IwonA på iwona@mr-ab.se eller 0709-58 23 50

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07095823 XXVisa nummer

  • Plantvägen 1, 230 52, Alnarp