Vad vill du boka?

Välkommen till Jakobsbergs folkhögskolas skolklinik!
Här kan du boka elevbehandlingar i svensk klassisk massage till förmånliga priser. Dessutom kan vi erbjuda dig möjligheten att träna med en PT - helt gratis. Kontakta oss på mejl för mer info. Våra bokningsbara tider varierar så följ gärna vår Facebooksida, @jfskolklinik, för senaste nytt.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

JAKOBSBERGS FOLKHÖGSKOLA

Välkommen till Jakobsbergs folkhögskolas skolklinik. Här kan du boka elevbehandlingar i svensk klassisk massage till förmånliga priser. Dessutom kan vi erbjuda dig möjligheten att träna med en PT - helt gratis. Kontakta oss på mejl för mer info.

Alla behandlingar utförs av våra kursdeltagare som läser till massörer under deras andra eller tredje termin. Av den anledningen varierar priset beroende på deras utbildningsnivå.

Våra behandlingar sker i fräscha, moderna och diskreta behandlingsrum, i byggnaden som heter "folkhemmet". Ingången till behandlingsrummen hittar du på gaveln till funkishuset uppe på kullen. Som kund har du tillgång till både omklädningsrum och dusch.

Givetvis har alla våra elever en ansvarsförsäkring när de genomför behandlingar på skolkliniken eller hjälper dig med din träning.

Observera att vi inte tar emot kontant betalning. Du betalar i förväg i samband med bokning eller med Swish vid behandlingstillfället.

Webbsida
E-post
Öppettider Varierar. Följ oss på FB för senaste info.
Adress
Folkhögskolevägen 1
177 40 Järfälla
Öppna i Google Maps 🗗