Vad vill du boka?

Välkommen till Jakobsbergs folkhögskolas skolklinik!
Här kan du boka elevbehandlingar i svensk klassisk massage till förmånliga priser. Dessutom kan vi erbjuda dig möjligheten att träna med en PT - helt gratis. Kontakta oss på mejl för mer info. Våra bokningsbara tider varierar så följ gärna vår Facebooksida, @jfskolklinik, för senaste nytt.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Klassisk massage

Massören kan exempelvis hjälpa dig med att minska muskelspänningar eller att behandla enklare smärttillstånd i muskler och leder, samt ge råd och förslag hur du kan förebygga uppkomsten av olika smärttillstånd. Behandlingen inleds med en behovsanalys och bedömning som ligger till grund för vidare behandling.

Den genomförs av kursdeltagare som är inne på sin tredje eller fjärde termin i utbildningen till massör och Personlig Tränare.
Varför inte kombinera en skön och effektiv behandling, samtidigt som du bidrar till att andra människor får chans till en bättre hälsa och ökad livskvalitet?

Nu erbjuder vi en behandlande klassisk massage där vi skänker 100 kr per genomförd behandling till ett välgörenhetsprojekt i världen. För att locka lite extra är den här behandlingen även 5 minuter längre än vår vanliga behandlande massage.

Vilket projektet är bestämmer deltagarna i kursen i samband med att kliniken öppnar. På vår facebooksida, @jfskolklinik, presenteras vilket projekt som deltagarna valt. När kliniken stänger meddelas även den summa som ni skänkt.

I en behandlande massage kan massören exempelvis hjälpa dig med att minska muskelspänningar eller att behandla enklare smärttillstånd i muskler och leder, samt ge råd och förslag hur du kan förebygga uppkomsten av olika smärttillstånd. Behandlingen inleds med en behovsanalys och bedömning som ligger till grund för vidare behandling.


Den genomförs av kursdeltagare som är inne på sin tredje eller fjärde termin i utbildningen till massör och Personlig Tränare.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

JAKOBSBERGS FOLKHÖGSKOLA

Välkommen till Jakobsbergs folkhögskolas skolklinik. Här kan du boka elevbehandlingar i svensk klassisk massage till förmånliga priser. Dessutom kan vi erbjuda dig möjligheten att träna med en PT - helt gratis. Kontakta oss på mejl för mer info.

Alla behandlingar utförs av våra kursdeltagare som läser till massörer under deras andra eller tredje termin. Av den anledningen varierar priset beroende på deras utbildningsnivå.

Våra behandlingar sker i fräscha, moderna och diskreta behandlingsrum, i byggnaden som heter "folkhemmet". Ingången till behandlingsrummen hittar du på gaveln till funkishuset uppe på kullen. Som kund har du tillgång till både omklädningsrum och dusch.

Givetvis har alla våra elever en ansvarsförsäkring när de genomför behandlingar på skolkliniken eller hjälper dig med din träning.

Observera att vi inte tar emot kontant betalning. Du betalar i förväg i samband med bokning eller med Swish vid behandlingstillfället.

Webbsida
E-post
Öppettider Varierar. Följ oss på FB för senaste info.
Adress
Folkhögskolevägen 1
177 40 Järfälla
Öppna i Google Maps 🗗