1. Hem
 2. Massage Huddinge

Jannike Nordensson

betyg5 Fantastiskt bra(7 betyg)
Visättravägen 23, 141 50, Huddinge
9295

Boka tjänst

Massage

 • Friskvårdsmassage
  60 minuter, 625 krMer info
  Boka

Samtal

 • BokCoachning
  60 minuter, 44 900 krMer info
  Boka
 • Coachade samtal
  60 minuter, 900 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Jannike
5
(7 betyg)
qliro

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
7 betyg
Enzo M.
till Jannike
Jannike är proffsig, systematisk och inkännande. Väldigt givande behandling. Rekommenderar varmt 🙏

Visa mer

Ammi J.
till Jannike
Hela kroppen skriker TACK! Mjuk och avslappnad,så nöjd 😊

Visa mer

Carina S.
till Jannike
Rekommenderas starkt. Jannike känns lugn och trygg och jag kunde verkligen slappna av och njuta av min massage. Dagen efter hade jag en energi jag inte haft på länge så jag kommer definitivt boka Jannike igen.

Visa mer

Nayeli M.
till Jannike
Jannike lägger på ordentligt med handdukar så man blir omboad och varm och verkligen kan slappna av under massagen. Skön massage. Kan varmt rekommenderas.

Visa mer

Om företaget

Hej och välkommen, du som också älskar din kropp och själ - och vill dem väl! Jag är Friskvårdsmassör via Axelsons och läser just nu vidare till Massageterapeut. Vill du ha återhämtning och avkoppling så finns jag här, mitt i Orten :) "Maxa Livsresan - Dö nöjd", är mitt motto! Det betyder att man ska hitta det som just man själv älskar och önskar oavsett vad det är - och göra det. Saknar du stöd och framdrift i ditt liv, är du hjärtligt välkommen att boka mig för COACHANDE SAMTAL. Jag jobbar som chef sen nästan 10 år tillbaks och är van att coacha och leda mig själv och andra. Startpunkten är att fiska upp vad själen vill, och det gör jag genom de kreativa uttrycken. Skriva, fotografera är det jag gillar - du kanske målar, dansar, snickrar, programmerar? Sedan måsta man agera med klarhet och intention- även om man är rädd :) Jag hjälper dig att förtydliga drömmar och staka ut din unika väg, så att du också kan dö nöjd <3 Observera att jag driver min verksamhet i liten, hållbar skala så vi ses hemma hos mig - eller online, och antalet tider är begränsade :)

Bilder

Detaljer och kontakt