1. Hem
 2. Massage Åkersberga

Jenny Gunn Massage AB

betyg4.8 Fantastiskt bra(138 betyg)
Sågvägen 12, Åkersberga
Vill du komma tidigare än din bokad tid? Akut-, eller kompliceratfall? Hör av dig på 0706588872 eller maila mig på jenny.gunn@jgmassage.se . Läs mer på www.jennygunn.se . Du är också välkommen att besöka min kollega Marith Zakrisson, https://www.bokadirekt.se/places/friskv%c3%a5rd-och-h%c3%a4lsa-mz-ab-%c3%a5kersberga-16045 Fascia Repatterning™ Behandling Den djupaste formen av bindvävsmassage - ända ner på cellnivå. Det är en behandlingsteknik som återställer sjuk och ihopklistrad fascia till dess friska egenskaper. Endast fingertopparna används, vilket gör att jag når djupare in i vävnaderna. Förutom behandlingen ger jag Dig råd om hur du kan förebygga återkommande besvär. Från kroppsställning till gångstil, arbetsställning till vardagssysslor.

Boka tjänst

Friskvårdsmassage

 • Friskvårdsmassage
  30 minuter, 1 000 kr

Fascia Repatterning™

 • Fascia Repatterning™ 50min
  50 minuter, 1 500 krMer info
 • Fascia Repatterning™ 80min
  80 minuter, 2 000 krMer info
 • Fascia Repatterning™ 110min
  110 minuter, 2 500 krMer info

Foglossning Behandling

 • Foglossning Behandling 50min
  50 minuter, 1 500 krMer info

Gravidmassage Terapeutisk

 • Gravidmassage Terapeutisk (50min)
  50 minuter, 1 500 krMer info
 • Gravidmassage Terapeutisk (80min)
  80 minuter, 2 000 krMer info
 • Gravidmassage Terapeutisk (110min)
  110 minuter, 2 500 krMer info

utövare

noImage
Jenny Gunn
4.8
(138 betyg)
Grundare av Fascia Repatterning™

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
138 betyg
Elena P.
till Jenny Gunn
Det här är en mycket professionell behandlare som vet vad hon gör. Det är mitt första besök och fler ska det bli trots att jag bor i Malmö. Tack Jenny så här långt!

Visa mer

Björn H.
till Jenny Gunn
Rekommenderar starkt

Visa mer

Sara E.
till Jenny Gunn
Fantastiskt kunnig!

Visa mer

Madelene T.
till Jenny Gunn
Jag på gravidmassage och Jenny var lika bra som jag hade hört att hon skulle vara! Lyhörd, trevligt bemötande och väldigt skicklig ♡ kommer att besöka henne fler gånger!

Visa mer

Om företaget

All massage är bra för kroppen. Det ökar cirkulationen och gör att lugn och ro-hormonet oxytocin utsöndras. Det som skiljer Jenny Gunns metod Fascia Repatterning™ från traditionell behandlande massage är att den har en mer långvarig effekt. Den gör att kroppens vävnader återställs till normal rörlighet, kraft och smärtfrihet. Fascia är näthinna som sammanfogar, paketerar och separerar cellerna till olika vävnader såsom muskel, sena, organ, blodkärl, nervtråd m.m.. Den omsluter helt enkelt hela kroppen, det finns varken början eller slut. När kroppens muskler och vävnader mår bra glider de smidigt mot varandra. Stress, sjukdom, skada, stillasittande, fel livsstil m.m. kan leda till att fascian förlorar sin naturliga struktur, elasticitet och glidförmåga. Man kan jämföra det med att åka längdskidor med rätt eller felvallade skidor. Med rätt valla kan du ta ut rörelserna till fullo, du har full kraft och din ansträngning omsätts till fart framåt. Om du ger dig ut och åker med fel valla är det svårt att få flyt i rörelserna och om du har långt att åka kommer du att bli trött och få ont. Fascia Repatterning™ avlägsnar slaggprodukter från vävnaderna och återställer naturlig struktur, elasticitet och rörlighet. Förutom massage får du också tips och råd för hur du själv kan arbeta förebyggande med rörelser, ergonomi och träning. Så vet du om du skulle ha nytta av Fascia Repatterning™: -Du får återkommande besvär trots regelbundna behandlingar av olika former -Du känner dig stel när du vaknar på morgonen och känner att du blir rörlig först när du har ”kommit igång” -Du upplever att du inte har full rörlighet i exempelvis ryggen -Du stelnar lätt till om du har suttit still -Det känns hårt och stelt när du kramar musklerna -Du har ärrvävnad som hindrar dig i rörelse -Du känner dig stum i exempelvis benen eller andra delar av kroppen -Du får mjölksyra lätt och långvarig

Bilder

Detaljer och kontakt