Jenny Gunn Massage AB

betyg4.8 Fantastiskt bra(91 betyg)
Sågvägen 12, Åkersberga
Vid akut-, eller kompliceratfall, ring eller sms:a 070 658 88 72. Läs mer på www.jennygunn.se . Fascia Repatterning™ Behandling Den djupaste formen av bindvävsmassage - ända ner på cellnivå. Det är en behandlingsteknik som återställer sjuk och ihopklistrad fascia till dess friska egenskaper. Endast fingertopparna används, vilket gör att jag når djupare in i vävnaderna. Förutom behandlingen ger jag Dig råd om hur du kan förebygga återkommande besvär. Från kroppsställning till gångstil, arbetsställning till vardagssysslor.

Boka tjänst

 • Fascia Repatterning™ 110min 110 minuter, 2 500 kr · Mer info
  Boka
 • Fascia Repatterning™ 50min 50 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Fascia Repatterning™ 80min 80 minuter, 2 000 kr · Mer info
  Boka
 • Foglossning Behandling 50min50 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Jenny Gunn
(91 betyg)
Grundare av Fascia Repatterning™
Klarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
91 betyg
till Jenny Gunn
Helt otroligt. Jag har gått i 14 år och haft smärtor i ländrygg och bäcken, testat allt. En omgång hos Jenny och det är mycket bättre. Detta är det enda som faktiskt har fungerat!!
till Jenny Gunn
Märkte resultat redan en timme efter min fasciabehandling hos Jenny Gunn. Min annars trötta, ömma och stela högerarm kändes lätt, levande och mkt mer rörlig!! Kommer definitivt boka in fler besök!
till Jenny Gunn
Jenny är fenomenal! Har redan hjälpt mig bli helt kvitt "frozen shoulder". Nu jobbar vi vidare med knä.
till Jenny Gunn
Lite smärtsamt men oj vad bra resultat efter bara en gång. Har bokat ännu en tid.

Om företaget

All massage är bra för kroppen. Det ökar cirkulationen och gör att lugn och ro-hormonet oxytocin utsöndras. Det som skiljer Jenny Gunns metod Fascia Repatterning™ från traditionell behandlande massage är att den har en mer långvarig effekt. Den gör att kroppens vävnader återställs till normal rörlighet, kraft och smärtfrihet. Fascia är näthinna som sammanfogar, paketerar och separerar cellerna till olika vävnader såsom muskel, sena, organ, blodkärl, nervtråd m.m.. Den omsluter helt enkelt hela kroppen, det finns varken början eller slut. När kroppens muskler och vävnader mår bra glider de smidigt mot varandra. Stress, sjukdom, skada, stillasittande, fel livsstil m.m. kan leda till att fascian förlorar sin naturliga struktur, elasticitet och glidförmåga. Man kan jämföra det med att åka längdskidor med rätt eller felvallade skidor. Med rätt valla kan du ta ut rörelserna till fullo, du har full kraft och din ansträngning omsätts till fart framåt. Om du ger dig ut och åker med fel valla är det svårt att få flyt i rörelserna och om du har långt att åka kommer du att bli trött och få ont. Fascia Repatterning™ avlägsnar slaggprodukter från vävnaderna och återställer naturlig struktur, elasticitet och rörlighet. Förutom massage får du också tips och råd för hur du själv kan arbeta förebyggande med rörelser, ergonomi och träning. Så vet du om du skulle ha nytta av Fascia Repatterning™: -Du får återkommande besvär trots regelbundna behandlingar av olika former -Du känner dig stel när du vaknar på morgonen och känner att du blir rörlig först när du har ”kommit igång” -Du upplever att du inte har full rörlighet i exempelvis ryggen -Du stelnar lätt till om du har suttit still -Det känns hårt och stelt när du kramar musklerna -Du har ärrvävnad som hindrar dig i rörelse -Du känner dig stum i exempelvis benen eller andra delar av kroppen -Du får mjölksyra lätt och långvarig

Bilder