Jenny Gunn Massage AB

betyg4.5 Mycket bra(24 betyg)
Sågvägen 12, Åkersberga
Hittar du inte tider som passar dig eller vill du komma tidigare än befintliga tider? Hör gärna av dig på info@jennygunn.se. Du kan också besöka mig på Östermalm, klicka https://www.bokadirekt.se/places/jenny-gunn-the-venue-18274 Fascia Repatterning™ Behandling Den djupaste formen av bindvävsmassage - ända ner på cellnivå. Det är en behandlingsteknik som återställer sjuk och ihopklistrad fascia till dess friska egenskaper. Endast fingertopparna används, vilket gör att jag når djupare in i vävnaderna. Förutom behandlingen ger jag Dig råd om hur du kan förebygga återkommande besvär. Från kroppsställning till gångstil, arbetsställning till vardagssysslor.

Boka tjänst

Fascia Repatterning™ Behandling

 • Fascia Repatterning™ Behandling 50min 50 minuter, 1 300 kr · Mer info
  Boka
 • Fascia Repatterning™ Behandling 80min 80 minuter, 1 800 kr · Mer info
  Boka
 • Fascia Repatterning™ Behandling 110min 110 minuter, 2 300 kr · Mer info
  Boka

Gravidmassage Terapeutisk

 • Foglossning Behandling 50min50 minuter, 1 300 kr · Mer info
  Boka

Djupmassage / Idrottsmassage

 • Djupmassage / Idrottsmassage 50min (JG)50 minuter, 1 100 kr · Mer info
  Boka
 • Djupmassage / Idrottsmassage 80min (JG)80 minuter, 1 600 kr · Mer info
  Boka
 • Djupmassage / Idrottsmassage 110min (JG)110 minuter, 2 100 kr · Mer info
  Boka

Mindfulness Massage

 • Mindfulness Massage @Åkersberga 50min 50 minuter, 1 100 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Jenny Gunn
(24 betyg)
Grundare av Fascia Repatterning™PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
24 betyg
Professionell, varm och närvarande. Mycket kraftfull behandling.
Tycker att jag är ganska rörlig av mig, men efter 2 timmars massage kunde jag helt plötsligt sitta rak i ryggen.
Fantastisk massör. Spänningar i nacke,axlar och ländrygg släppte efter behandling.
Jenny tvekade inte en sekund på att ta emot mig med min diabetesaxel, och redan efter första behandlingen så försvann i stort sett all värk och smärta i axeln. Jag har fortfarande inte full rörlighet, men betydligt mer än innan. Kommer gå på några behandlingar till och är då övertygad om att få upp rörligheten ännu mer.

Om företaget

All massage är bra för kroppen. Det ökar cirkulationen och gör att lugn och ro-hormonet oxytocin utsöndras. Det som skiljer Jenny Gunns metod Fascia Repatterning™ från traditionell behandlande massage är att den har en mer långvarig effekt. Den gör att kroppens vävnader återställs till normal rörlighet, kraft och smärtfrihet. Fascia är näthinna som sammanfogar, paketerar och separerar cellerna till olika vävnader såsom muskel, sena, organ, blodkärl, nervtråd m.m.. Den omsluter helt enkelt hela kroppen, det finns varken början eller slut. När kroppens muskler och vävnader mår bra glider de smidigt mot varandra. Stress, sjukdom, skada, stillasittande, fel livsstil m.m. kan leda till att fascian förlorar sin naturliga struktur, elasticitet och glidförmåga. Man kan jämföra det med att åka längdskidor med rätt eller felvallade skidor. Med rätt valla kan du ta ut rörelserna till fullo, du har full kraft och din ansträngning omsätts till fart framåt. Om du ger dig ut och åker med fel valla är det svårt att få flyt i rörelserna och om du har långt att åka kommer du att bli trött och få ont. Fascia Repatterning™ avlägsnar slaggprodukter från vävnaderna och återställer naturlig struktur, elasticitet och rörlighet. Förutom massage får du också tips och råd för hur du själv kan arbeta förebyggande med rörelser, ergonomi och träning. Så vet du om du skulle ha nytta av Fascia Repatterning™: -Du får återkommande besvär trots regelbundna behandlingar av olika former -Du känner dig stel när du vaknar på morgonen och känner att du blir rörlig först när du har ”kommit igång” -Du upplever att du inte har full rörlighet i exempelvis ryggen -Du stelnar lätt till om du har suttit still -Det känns hårt och stelt när du kramar musklerna -Du har ärrvävnad som hindrar dig i rörelse -Du känner dig stum i exempelvis benen eller andra delar av kroppen -Du får mjölksyra lätt och långvarig

Bilder