Jenny Lagerberg - Tostared

betyg4.8 Fantastiskt bra(269 betyg)
Kullavägen 24, 519 95, Tostared
Jag arbetar som certifierad medium, healer och yogainstruktör. I Tostared, en liten by utanför Kungsbacka håller jag till. Du kan boka privata konsultationer, mediala demonstrationer/ seanser, meditation och yoga med mig. Jag kommer även ut och håller "hemmaseanser" och utför "husreningar" hos er, men dessa bokas genom telefonkontakt. För mer uppgifter så läs på min hemsida. Där kan du också se mitt program och vad som även är på gång på Tostareds Hantverksgård. Varmt välkomna!

Boka tjänst

Standardtjänster

 • Miniseans max 6 deltagare120 minuter, 300 kr · Mer info
  Boka

Medium

 • Privatkonsultation, sittning, Tostared 800 kr45 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Telefonkonsultation30 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka

Meditation

 • Bergsmeditation 6 ggr i Tostared120 minuter, 1 780 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Jenny Lagerberg
(269 betyg)
Medium

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
269 betyg
till Jenny Lagerberg
Ett varmt och innerligt samtal med mottaglig energi
till Jenny Lagerberg
Jenny prickar in rätt! Känner mig trygg med hennes svar på mina frågor och det känns så självklart. Rekommenderas varmt!
till Jenny Lagerberg
En lugn och harmonisk miljö.
till Jenny Lagerberg
Jenny är helt fantastik, allt man undrar och funderar på kommer upp och allt hon säger stämmer! Man får så härlig energi när man varit hos henne! Rekommenderar verkligen Jenny😊

Om företaget

Jag arbetar som medium, healer och yogainstruktör. I Tostared, en liten by utanför Kungsbacka håller jag till. Du kan boka privata konsultationer, mediala demonstrationer/ seanser, meditation och yoga genom min sida. Jag kommer även ut och håller "hemmaseanser" och utför "husreningar" hos er, men dessa bokas genom telefonkontakt. För mer uppgifter så läs på min hemsida. Där kan du också se mitt program och vad som även är på gång på Tostareds Hantverksgård. För er som bokar tider till mig är det viktigt att läsa avboknnigspolicyn på hemsidan. Om du missar att avboka din tid senast 24 timmar innan bokad tid så debiteras du hela summan. Ränta, fakturaavgift samt eventuell påminnelseavgift tillkommer enligt lagstadgade avgifter. Varmt välkomna!

Bilder