JuLash

betyg4.6 Fantastiskt bra(64 betyg)
Götalandsvägen 215, 125 31, Älvsjö
Julash Beauty Clinic Hej kära kunder vi har behövt att se över våran prislista och uppdaterat priserna på fransförlängningen samt anpassat den efter marknadspriserna. Nytt på Julash är permanent hårborttagning med laser! - Vi gör allt inom injektionsbehandlingar, ögonfransförlängning, lashlift, bryn & fransfärg, permanent hårborttagning med laser. - Semipermanent ögonbrynstatuering Powderbrow - Behandlingar och utbildningar. Alla våra behandlare är certifierade. Vi är en certifierad skola och håller utbildningar samt säljer produkter inom ögonfransförlängning i vår butik och webshop. Har du frågor eller funderingar kring det fråga gärna oss. Välkommen till vår fina salong, vi tar gärna hand om dig! Mvh, Julia, Leg. Sjuksköterska

Boka tjänst

FRANSFÖRLÄNGNING - NYTT SET FRANSAR

 • Nytt Set - Volymfransar120 minuter, 1 149 kr · Mer info
  Boka
 • Nytt Set - Singel Fransar 110 minuter, 990 kr · Mer info
  Boka

FRANSFÖRLÄNGNING - PÅFYLLNING FRANSAR

 • Mellan Påfyllning - Mix Singel / Volym Fransar90 minuter, 849 kr · Mer info
  Boka
 • Liten Påfyllning - Singelfransar60 minuter, 690 kr · Mer info
  Boka
 • Liten Påfyllning - Volymfransar60 minuter, 790 kr · Mer info
  Boka
 • Mellan Påfyllning - Singelfransar70 minuter, 790 kr · Mer info
  Boka
 • Mellan Påfyllning - Volymfransar90 minuter, 890 kr · Mer info
  Boka
 • Stor Påfyllning - Singelfransar90 minuter, 890 kr · Mer info
  Boka
 • Stor Påfyllning - Volymfransar100 minuter, 990 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
SandraFransstylist
noImage
Julia Fransstylist
(25 betyg)
Fransstylist/Brynstylist
noImage
Viktoria
(11 betyg)
Fransstylist
noImage
Julia
(6 betyg)
Leg. Sjuksköterska

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
64 betyg
Tyvärr pratade Viktoria inte alls under behandlingen och jag trodde jag bokat nytt set med volymfransar men nu blev det singel . Och det kan vara jag som bokat fel men längst ut mot ögonfransen satte hon inga fransar och likaså mot ögonvrån . Ser konstigt ut . Jag har varit kund hos Julash i över tre år och till 99 procent varit nöjd: vi får hoppas att nästa gång blir en trevlig upplevelse som det brukar och jag brukar vara så nöjd.
Alltid lyhörd och öppen med det hon gör. Gått hos många fransstylister men detta ställe slår inget annat! Mina fransar är i bra längd, sitter rätt och ser "naturliga" ut. Fransarna håller i flera veckor och skulle någon frans ramla av så ser det inte onaturligt ut. Skulle verkligen rekommendera er att gå hit! :)
Trevlig bemötande
Ett fint ställe med bra atmosfär. Professionell personal, man känner sig väl omhändertagen. Kan starkt rekommendera denna salong.

Om företaget

Din Resa Börjar Här På Julash Beauty Clinic tror vi att våra kunder och deras individuella behov kommer först. Men i en bransch som översvämmas med nya produkter och förfaranden måste vi se till att hälsa och säkerhet går i första hand. Vi tar därför en försiktighetsåtgärd och väljer alltid säkra och testade lösningar. Våra specialister kommer att göra sitt yttersta för att lära känna sina kunder och arbeta med dem för att hitta rätt behandling för alla problem de kan ha. Om du vill höra mer om vår skönhetsbehandlingsklinik, kontakta oss idag.

Bilder