1. Hem
 2. Massage Mariestad

Karins Lugn&ro

betyg4.9 Fantastiskt bra(44 betyg)
Esplanaden 1, 542 30, Mariestad
Detta lilla företag ägs av endast mig, Karin. Till mig kan du komma för att få en avslappnande och skön massage och för att mjuka upp spända muskler. Här kan du få en välbehövlig paus från livets alla måsten och för att tanka på med måbra-hormoner. Jag använder mig av händer, underarmar, armbågar samt min kroppstyngd när jag masserar. Tekniken jag använder är en blandning av thaimassage och svensk klassisk massage.
9648

Boka tjänst

Massage

 • Massage
  60 minuter, 600 krMer info
  Boka
 • Rygg, axlar, nacke
  30 minuter, 400 krMer info
  Boka
 • Halvkroppsmassage
  60 minuter, 600 krMer info
  Boka
 • Helkroppsmassage
  60 minuter, 600 krMer info
  Boka
 • Helkroppsmassage Lyx
  90 minuter, 800 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Karin
4.9
(44 betyg)
Friskvårdsmassör

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
44 betyg
Karin J.
till Karin
Fantastisk friskvårdsmassage med duktig massör

Visa mer

Yvonne A.
till Karin
En skön och avslappnande massage. Kan verkligen rekommendera Karin hon kan sin sak Kommer absolut att boka en ny tid inom kort

Visa mer

Ingela S.
till Karin
Sympatisk massör. Empatisk och använder sin kompetens. Karin följer samtidigt mina reaktoner. Kände mig trygg med Karin och litadepå henne. Rekommenderas.

Visa mer

Åsa F.
till Karin
Jag fick en lugn och skön stund hos Karin och hjälp med mina axlar. Jag rekommenderar Karin!

Visa mer

Om företaget

Jag har ett genuint intresse för massage och dess effekter på oss människor både fysiskt, psykiskt, känslomässigt och andligt. Massage är ett av sätten vi kan ta hand om oss själva på. Jag använder oljor i alla mina behandlingar och de är 100% ekologiska och fulla av vitaminer och mineraler. Välj om du vill ha neutral massageolja eller om du vill ha i eterisk olja. Jag finns i nyrenoverad lokal på 3:e våning på Esplanaden 1. (Företagshuset Björnen). Ingång från Esplanaden. Hiss finns för den som vill eller behöver. Betalning sker via swish. Du kan också betala med friskvårdskort eller köpa ett presentkort eller betala med ett sådant köpt på Bokadirekt. Det kostar dock 10% extra. Fysiska presentkort finns att köpa av mig och kostar inget extra. Du ser bild hur det ser ut uppe bland bilder. Jag tar ej epassi. Massage ges inte till personer med infektion i kroppen eller annat sjukdomstillstånd där massage anses olämpligt. Du bör rådfråga din läkare om du känner dig osäker. Avbokning sker senast 24h före bokad tid via bokadirekt eller så skickar du ett mail till min mailadress som är karineklof@hotmail.com Uteblivet besök debiteras med halva behandlingskostnaden Välkommen till Karins Lugn&ro!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppettider (Övrig information)
  • Öppet enligt tidsbokning. Hittar du ingen tid som passar dig? Maila mig så hjälper jag dig att hitta en tid
 • Esplanaden 1, 542 30, Mariestad