1. Hem
 2. Annan Västerås

Kärrbo Musteri

betyg4.7 Fantastiskt bra(137 betyg)
Kärrbo Prästgård 6, 725 97, Västerås
Stängt för säsongen! Välkommen till Kärrbo Musteri år 2024! Drop-in på lör-sön eller boka väntetid. För att boka väntetid måste du ha ca 40 kg frukt. Du kan fika i gårdens kafe eller handla i gårdsbutiken medan du väntar. Har du mer än 200kg så boka 2 tider eller ring oss (0767577456 Andrius). Om du kommer på drop-in så lämnar du din frukt och får SMS när musten kan hämtas. Du får din must tappad i 3-5 liters bag-in-box förpackningar eller i ståpåsar, pastöriserad med en hållbarhet på ca 12 mån oöppnad. Förpackningar får du välja på plats. Om du inte väljer så tappar vi upp på 3L bag-in-box. I takt med att det bokas upp kommer vi att lägga till fler tider. Välkommen till Kärrbo Musteri med din frukt och åk hem med din alldeles egna must! Hälsningar Kamile & Andrius Mustus AB https://www.karrboprastgard.se/kärrbomusteri
19522

Boka tjänst

Mustning

 • Mustning av egen frukt
  15 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
137 betyg
Lilian Å.
till Kärrbo Musteri
Trevligt bemötande, fick äppelmusten snabbt.

Visa mer

Ca O.
till Kärrbo Musteri
Kanonfint och supermysigt! Och god must givetvis.

Visa mer

Waclaw Z.
till Kärrbo Musteri
Kul, trevlig bemötande, gott kaffe och professionell hanteriing. Rekommenderar Waclaw Ziobro

Visa mer

Henrik A.
till Kärrbo Musteri
Helmysigt! Lämnade in knappt fem kassar äpplen. Hade med mig sonen och vi fikade i deras fina café och gick runt och tittade kring gården. Inga problem att fördriva de 30 minuter det tog att få 45 liter äppelmust att packa med sig hem. Musten då? Den blev riktigt god!

Visa mer

Om företaget

Mustus AB är ett familjeföretag som driver Kärrbo musteri. Med hållbarhet i fokus investerade vi i en innovativ utrustning som ger oss möjlighet att musta, pastörisera och tappa upp din must på hållbara förpackningar. Spara din äppelskörd och drick must från egna äpple!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppettider (Övrig information)
  • Drop-in på lör-sön. Då lämnar du dina äpplen och hämtar senare. Om öppettider inte passar er så ring Andrius 0767577456 och vi hittar en tid som passar er!
 • 07222484 XXVisa nummer

 • Kärrbo Prästgård 6, 725 97, Västerås