Vad vill du boka?

V Ä L K O M M E N  T I L L  K A T T I S  H U D  &  K R O P P S V Å R D !
Här bokar Du enkelt tid för behandling! Hittar du ingen tid som passar? Ring eller sms:a till 070-6300310 eller e-maila till kattis@kattishud.se
OBS! att jag har flyttat till nya lokaler! Fr o m 9 april 2018 finns jag på Lasarettsgatan 12, mitt emot Hotell Focus och Café UH i Attityds gamla lokaler.

VEM ÄR KATTIS? Jag är Auktoriserad Hudterapeut och Certifierad Specialiserad Hudterapeut. Jag är medlem i SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation vilket är en trygghet för Dig som kund! Hos mig får du skräddarsydda hudvårdsbehandlingar och rekommendationer på individuellt anpassade produkter för en optimal hudhälsa.

OBS! att jag ej tar emot nya kunder på massage eller pedikyr för närvarande. Bokning av dessa behandlingar måste göras via email eller telefon. Har du giltigt klippkort eller presentkort för dessa behandlingar - kontakta Kattis för bokning!

Jag har även en butik där jag säljer produkter av hög kvalitet från Nimue, pHformula, Nannic, Art Deco, Mii Cosmetics, Lycon, EVY m fl. Butiken är öppen vardagar 12-13 (ej tisdagar) och tisdagar och torsdagar kl 16-18 för DIG som behöver fylla på eller uppdatera dina hudvårdsprodukter, boka tid, köpa presentkort, hitta unika gåvor eller bara diskutera din hud och din hälsa!

V Ä L K O M M E N!
 PS. Du kan även köpa presentkort här på min BokaDirekt-sida. Enkelt och smidigt!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandling 60-75min

För dig mellan 13-18 år som har behov av djuprengöring av huden. Vi rengör huden varsamt, peelar under ånga innan vi gör portömning och avslutar med en välgörande näringsrik lermask. Därefter avslutande produkter och solskydd.

I tonåren händer det mycket i kroppen och hormoner spelar en stor roll på många plan. Under tonåren ökar produktionen av manliga könshormon hos både flickor och pojkar. Talgkörtlarna växer vilket leder till en ökad produktion av fett. Det i kombination med personliga anlag och individuell bakterieflora kan ge upphov till acne.

Lägg till Bio Active Complex 15% AHA-syrapensling 140kr
Görs i samråd med terapeuten.
Behandlingen anpassas till din hudtyp och ditt hudtillstånd.

Behandlingen består av grundlig rengöring i två steg för att avlägsna make-up och därefter varsamt rengöra huden. Vi peelar huden försiktigt med individuellt anpassad peeling för att avlägsna gamla döda hudceller, öka blodcirkulationen och öka lystern i huden.
Därefter gör vi antingen portömning med ultraljud, en smärtfri och effektiv metod att avlägsna överflödigt talg eller behandlar huden med en ljuvlig nack- och ansiktsmassage följt av en individuellt anpassad mask. Vi avslutar med en anpassad ansiktskräm och UV-skydd.

Frans- och Brynfärgning ingår!

En underbar behandling för Dig som går regelbundet på ansiktsbehandling och vill ha en uppfräschning av huden.
En uppfräschande behandling för dig som går ofta på behandling och inte behöver portömning.


I behandlingen ingår: hudanalys, rengöring, peeling, ånga, Bio Active Complex AHA-syra 15%, massage, mask och avslutande produkter.

Nimue-behandlingen förbättrar hudstrukturen, förminskar porstorleken, ökar elasticitet, lyster och vitalitet.

För dig som vill ha snabba resultat: Gör en kur om 7 behandlingar. Vid köp av 7 behandlingar bjuder jag på 1 behandling (värde 690kr), alternativt 1 Nimue start-kit (värde 898:-)!
pHformula Ansiktsbehandling 60 min
Effektiv ansiktsbehandling där vi jobbar med olika typer av syror, t ex: pyrodruv-, glactaric-, mandel-, lactic-, lactobionic-, salicyl-, azeloglicina- och fytinsyror.
Behandlingen anpassas efter vad din
hud behöver vid behandlingstillfället.
I behandlingen ingår: rengöring, peeling,
ansikts- och dekolletagemassage, mask
specialprodukter vid behov och avslutande krämer.

pHformula behandlar framgångsrikt hudtillstånd som

För tidigt åldrande
Hyperpigmentering
Acne
Kronisk hudrodnad / mild Rosacea
Behandlingen för dig som har mycket orenheter och kräver extra mycket portömning.

I behandlingen ingår: hudanalys, brynplock, rengöring, peeling, ånga, portömning, mask och avslutande produkter.

Ansiktsbehandling 90-120min

Behandlingen består av grundlig rengöring i två steg för att avlägsna make-up och varsamt rengöra huden. Vi peelar huden försiktigt under ånga för att avlägsna gamla döda hudceller, öka blodcirkulationen och öka lystern i huden. Därefter gör vi portömning med ultraljud, en smärtfri och effektiv metod att avlägsna överflödigt talg.
Vi behandlar därefter huden med en ljuvlig nack- och ansiktsmassage följt av en individuellt anpassad mask. Vi avslutar med en anpassad ansiktskräm och UV-skydd.
I behandlingen ingår även brynplock, hudanalys och produktrekommendation.

En perfekt behandling för dig som inte varit på ansiktsbehandling på ett tag eller som kommer för första gången. Du får allt - och lite till!

Vi använder individuellt anpassade produkter i behandlingen vilka väljs utifrån din hudtyp och din huds aktuella tillstånd.
En Nimue behandling förbättrar hudstrukturen, förminskar porstorleken, ökar elasticitet, lyster och vitalitet.
I behandlingen tar vi hänsyn till din huds behov och tillstånd och anpassar behandlingen därefter.

Eftersom dina behov kan variera gång från gång kan även behandlingens innehåll variera, men gemensamt för behandlingen är att vi använder AHA-syror i olika styrkor, Bio Active Complex 15% el Glycolic 35%.

Följande ingår alltid: hudanalys, rengöring, ånga, peeling, brynplock, massage, mask, avslutande produkter.

Passar dig som vill jobba med din huds hälsa och uppnå resultat. Bli ditt vackraste jag!
Vi börjar behandlingen med en härlig ryggmassage för att komma ner i varv. I ansiktsbehandlingen ingår grundlig rengöring med dubbel avtvätt, ånga, peeling och portömning, därefter en skön och avslappnande ansikts- nack och dekolletagemassage.
För att bygga upp och behandla huden gör vi därefter en pensling med C-vitamin, aha-syror eller annan aktiv behandling som väljs utifrån din hudtyp, vi avslutar med behandlingen med en lyxig mask för att lugna huden och sluta porerna. Avslutande produkter såsom serum, kräm och UV-skydd väljs utifrån din huds behov.
Frans- och brynfärg inklusive brynplock samt en skön handmassage ingår också.

Du får dessutom 10% rabatt vid köp av produkter vid behandlingstillfället.

Behandlingen är perfekt för dig som vill unna dig det där lilla extra och få maximal avkoppling samtidigt som din hud får nytt liv!

Ansiktsbehandling SkinResurfacing / Kemisk peeling

Nimue SRC - Skin Resurfacing Concept är ett unikt avancerat peeling system som är utformade med hjälp av syror speciellt anpassade för olika hudproblem:

*Miljöbelastad hud: Reducerar rynkor, ger en jämn hudstruktur och ger en omedelbar lyster.

*Hyperpigmenterad hud: gör hudtonen ljusare, stimulerar cellregenereringen och gör hudtonen jämnare.

*Problemhud: löser upp döda hudceller, är avsvällande, ger en jämnare hudstruktur och har en sammandragande effekt på förstorade porer.

Behandlingen utförs endast på Dig som använder Nimues steg 2-produkter.
pHformula erbjuder effektiva behandlingar med unika
resultat. För att uppnå önskat resultat krävs oftast en serie med behandlingar, vanligtvis en kur på 4-8 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum.
En behandlingsplan upprättas vid en första konsultation och följs av ett flertal behandlingar anpassade efter din huds specifika problem.

pHformula Konsultation
En pHformula Konsultation utförs alltid inför en kur.
I behandlingen ingår: rengöring, peeling (ett hudkänslighetstest), pensling av C-vitamin, eller Syror anpassade för acnebenägen hud eller för tidigt åldrad hud. Individuellt anpassade produkter avslutar behandlingen.
ca 30-45 min 595 kr
Det här är en behandling med vitamin C som ger jättefina omedelbara resultat. C-vitaminet skyddar collagenet, är antiinflammatorisk samt fungerar som en fantastisk antioxidant för huden.
Det här är en perfekt sommarbehandling, som också kan göras mellan en annan pHformula-behandling och inför en kur, se pHformula kurbehandling.


pHformula Kurbehandling
Effektiva behandlingar för olika hudproblem. Behandlingen kan göras enskild eller i kur. Rekommendation av pHformula hemprodukter samt 4-6 behandlingar per kurtillfälle.

Aktiva behandlingar för att bekämpa hudproblem som
äldre mogen hud, hyperpigmenterad hud, acne/fet hud, rosacea, perioral dermatit, atopisk eksem och hudrodnad.
ca 30-45 min 695-795 kr

Hemligheten bakom pHformulas behandlingsresultat är kombinationen av de aktiva ingredienserna och arbetstekniken.
Samarbetet mellan hudvårdande försäljningsprodukter och behandlingar ger det fantastiska slutresultat.

Ansiktsbehandling Nannic / NBE1000

Världsnyheten är här!
Nu har jag uppgraderat min populära behandling med NBE från NBE500 till NBE1000. Sju gånger kraftfullare effekt och med ett monopolärt system som når både djupare och bredare ner i vävnaden och ger ett snabbare resultat.
Introduktionspris 1250kr (ord pris 1450kr)

I behandlingen ingår: hudanalys, rengöring, peeling,
30 minuters ljuvlig massage med NBE1000 med inslussningsserum, alginate peel-off mask, avslutande produkter.

TILLVAL:
NBE Luxury Treatment med Excellence Serum: 300kr
NBE 1000 Duo Deluxe med Deep Skin: 500kr
NBE 1000 inkl Ablator (hudslipning): 250kr

Nannic NBE är ett revolutionerande koncept för ljuvliga behandlingar som ger synliga resultat direkt och en långvarig förbättring av kroppens funktioner för att motverka hudens åldrande. Tillsammans med specialutvecklade serum tillför NBE aktiva ingredienser och energi på djupet till cellerna så att de kan arbeta optimalt. Hudens struktur förbättras och produktionen av elastin och kollagen ökar.

Nannic NBE är ett system med radiovågor som jobbar direkt uppstramande på ansiktskonturen. Resultatet syns direkt och jobbar långsiktigt. Radiovågorna ökar syretillförseln och omsättningen i cellerna samtidigt som specialserum slussas ner i huden. Behandlingen är mycket behaglig och känns som en "hot stone massage". Nannic NBE1000 kan göras vid enstaka tillfällen eller som en kur på 5-10 gånger.

Vid köp av kur erhålles 10-15% rabatt.
Den nya generationens microneedling och ett unikt duokoncept. En mekanisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum från Nannic. De aktiva ingredienserna kan genom de små mikrokanalerna effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna. Huden får en finare lyster och tillväxten av nya celler stimuleras. NBE Deep Skin är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för resultatinriktad hudvård med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.
Behandlingsområden:
*Rynkor
*Linjer
*Akne
*Ärr
*Oren hud
*Couperoser
*Pigmentfläckar
*Förstorade porer
*Bristningar

Övrigt!

För dig som lätt får pormaskar och acne på ryggen.
Behandlingen består av rengöring, peeling med ånga, därefter portömning. Vi avslutar med en skön massage med NBE1000-systemet som både är ljuvligt avslappnande och behandlar oren hud.

Fransar & Bryn

Plockning och formning av bryn. Färgning av fransar och bryn.

Tillval: vid vaxning av brynen tillkommer en kostnad på 50kr.
Plock och formning av ögonbrynen.

Tillval: Vid vaxning av brynen tillkommer en kostnad om 50kr.

Hårborttagning

Borttagning av enstaka hårstrån med hjälp av diatermi. Diatermi innebär att man avlägsnar hår genom att föra ner en mycket tunn nål i hårsäcken och bränner med högfrekvent växelström.
Startavgift 195:- därefter 45:-/5min
Behandlingstid 10-30 min.
OBS! att flera behandlingar krävs för ett permanent resultat.
Brasiliansk vaxning eller Intimvaxning - kärt barn har många namn!

Det kan vara nervöst först gången man kommer för intimvaxning. Jag ser till att du känner dig bekväm, och du bestämmer själv hur mycket du vill ta bort.

Braziliansk vaxning är en behandling som blivit mycket populär men som kan uppfattas som lite obehaglig. Jag arbetar med Lycon vax som är ett näst intill smärtfritt vax och därmed blivit väldigt populär hos kändisar som Victoria Beckham, Sienna Miller, Claudia Schiffer och Minnie Driver. Jag gör mitt jobb och har fokus på det du kommit för att göra. Inga konstigheter!

Ställ gärna frågor, och försök att slappna av. Då känns det även mindre.

Hårstrån förfinas varje gång du vaxar och hårt stubb som kliar och ska ansas blir ett minne blott. Om du kommer tillbaka inom 6 veckor får du 100kr rabatt på priset.


OBS! Vi har en åldersgräns på 18 år. Utförs endast på kvinnor.

Viktigt att tänka på:
Håret ska vara 2-4 mm när du kommer för att vaxa.
Kom i bekväma kläder; Inte tajta jeans t ex.
Efter vaxning ska man inte bada, sola eller smörja in huden på 24 timmar.
För bästa resultat bör man undvika att smörja in sig med kräm innan behandling.
Undvik att vaxa sig strax innan menstruation då huden är känslig just då. Naturligtvis vaxar man inte under menstruationen.
Jag använder vax från Lycon som är en av marknadens bästa vaxer, av ren och naturlig kåda, bivax, aromaterapi oljor, och mineraler.
Viktigt att tänka på:
Håret ska vara ca 0,5cm när du kommer för att vaxa benen för bästa resultat.
Kom i bekväma kläder; Inte tajta jeans t ex.
Efter vaxning ska man inte bada, sola eller smörja in huden på 24 timmar.
För bästa resultat bör man undvika att smörja in sig med kräm innan behandling.
Är Du väldigt känslig för smärta kan det vara bra att undvika att vaxa Dig strax innan menstruation då huden är extra känslig just då.
Jag använder vax från Lycon som är en av marknadens bästa vaxer, av ren och naturlig kåda, bivax, aromaterapi oljor, och mineraler.
Viktigt att tänka på:
Håret ska vara ca 0,5cm när du kommer för att vaxa benen för bästa resultat. Minst 2-4mm i bikinilinjen.
Kom i bekväma kläder; Inte tajta jeans t ex.
Efter vaxning ska man inte bada, sola eller smörja in huden på 24 timmar.
För bästa resultat bör man undvika att smörja in sig med kräm innan behandling.
Är Du väldigt känslig för smärta kan det vara bra att undvika att vaxa Dig strax innan menstruation då huden är extra känslig just då.
Jag använder vax från Lycon som är en av marknadens bästa vaxer, av ren och naturlig kåda, bivax, aromaterapi oljor, och mineraler.
Vid regelbunden intimvaxning (återbesök inom 6 veckor) får Du 100kr rabatt på priset.
Vi regelbunden intimvaxning (återbesök inom 6 veckor) får Du 100kr rabatt på priset.
Bikinivaxning innebär att vi avlägsnar det hår som är synligt utanför troskanten. Vill du ta bort mer hår än så rekommenderas du att bokar en Intimvaxning, s k Brazilian.
Pris beroende på mängden hår och tid för behandling.
400kr - 600kr

Kropp

Behandlingen inleds med en avslappnande rygg och nackmassage medan du sitter med fötterna i ett varmt fotbad. Därefter peelar vi och packar in dina fötter i en härligt uppmjukande fotinpackning som får verka medan dina händer rengörs med het lavendelhandduk och masseras med lavendelolja. Därefter en härlig skalpmassage som hjälper mot spänningar och huvudvärk. Behandlingen avslutas med en uppfriskande fot och benmassage.

En perfekt behandling att ge bort i gåva!

Kattis Hud & Kroppsvård

Välkommen till Kattis Hud & Kroppsvård!
Jag är Auktoriserad hudterapeut vilket innebär att jag är medlem i SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Det är en trygghet för Dig att veta att jag har en internationellt godkänd utbildning och innehar behandlingsskadeförsäkring.
Hos mig får du individuellt anpassade behandlingar och produktrekommendationer.
Jag är även Certifierad Specialiserad Hudterapeut och diplomerad friskvårdsmassör från Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm.

Telefon 070-6300310
Webbsida
E-post
Öppettider Öppet enligt bokning och överenskommelse.
Bokningsbara tider 9-19 via on-linebokning eller telefon.
Butiken öppen 12-13 vardagar (ej tisdagar) och 16-18 tisdagar och torsdagar.
Adress
Lasarettsgatan 12
891 33 Örnsköldsvik
Staden
Öppna i Google Maps 🗗