Kattpsykolog Susanne Hellman Holmström

betyg4.8 Fantastiskt bra(93 betyg)
Kungsgatan, Stockholm
Har du problem med din katt? Börjar du bli förtvivlad på att du inte förstår dig på din katt? Kissar den på fel ställen eller biter dig? Har den blivit ovän med sin kompis? Kanske har det gått så långt så du börjat fundera på att avliva katten? Lugn, jag kan hjälpa dig! Som certifierad kattbeteenderådgivare har jag genom åren hjälpt tusentals kattägare. Många veterinärer och djursjukhus hänvisar beteendepatienter till mig för utredning. Läs gärna mer om min bakgrund på min hemsida, www.kattproblem.se Jag kan hjälpa dig via telefon eller video. Välkommen med din bokning, hälsar Susanne Hellman Holmström

Boka tjänst

 • Kattbeteenderådgivning 15 minuter via telefon eller online15 minuter, 549 kr · Mer info
  Boka
 • Kattbeteenderådgivning Silversamtalet 45 minuter45 minuter, 1 600 kr · Mer info
  Boka
 • Kattbeteenderådgivning Guldsamtalet 45 min + uppföljande samtal 15 min45 minuter, 1 900 kr · Mer info
  Boka
 • Kattbeteenderådgivning Diamantsamtalet (1 x 45 min + 3 x 15 min)45 minuter, 2 400 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Susanne Hellman Holmström
(93 betyg)
Kattpsykolog, Certifierad kattbeteenderådgivare
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
93 betyg
till Susanne Hellman Holmström
Susanne är oerhört kunnig och erfaren. Hon kunde med en enkel beskrivning via email och ett samtal via Zoom ringa in problemet och lösningen med vår lille katt, och vi märkte positiva resultat nästan med en gång efter att ha följt Susannes råd. Är så glad att jag tog steget att kontakta henne. De varmaste rekommendationer!
till Susanne Hellman Holmström
Susanne är väldigt professionell och ödmjuk. Hon förstod mina katters personlighet direkt och kom med bra och direkta råd. Kan verkligen rekommendera henne.
till Susanne Hellman Holmström
Susanne var toppen, rekommenderar alla som har problem med sina katter att boka samtal med henne, även om ni tror att det är kört, det trodde vi också men redan efter detta samtal så har vi kommit en bit på vägen med våra missar. Väldigt kunnig och kompetent i sitt yrke och kändes genuint intresserad av att hjälpa oss. Blir definitivt fler samtal om det behövs !
till Susanne Hellman Holmström
Trevligt bemötande, engagerad och med stor kunskap!

Om företaget

Har du problem med din katt? Börjar du bli förtvivlad på att du inte förstår dig på din katt? Kissar den på fel ställen eller biter dig? Har den blivit ovän med sin kompis? Kanske har det gått så långt så du börjat fundera på att avliva katten? Lugn, jag kan hjälpa dig! Som certifierad kattbeteenderådgivare har jag genom åren hjälpt tusentals kattägare. Många veterinärer och djursjukhus hänvisar beteendepatienter till mig för utredning. Läs mer om min bakgrund på min hemsida, www.kattproblem.se Jag kan hjälpa dig via telefon eller ett videosamtal. Välkommen med din bokning, hälsar Susanne Hellman Holmström

Bilder